نه دوست عزیز غر زدن نیست. وقتی در یک استان فکرش رو بکن استان! میگن همچین موسسه ای نیست نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت
وقتی دوروبرت کسی نباشه راهنماییت کنه تنها راهش اینترنته که متاسفانه به جز کمک های بچه های این انجمن هیچ جای دیگه ای نمیشه اطلاعات گرفت.
مثلا این رو فهمیدم که واسه این کار تو تهران اتحادیه مخصوص هست که خب کار شما رو راحت میکنه اما چون تو تهران این موسسه ها زیادن باز این واسه شما بده و در شهر و استان ما نیست این هم بده چون معلوم نیست بین مردم جا بیفته یا نه.
در کل روند اداری خیلی مشکله و صبری رو میخواد که حضرت ایوب داشت...
تو هم منو ببخش که انقدر طولانی شد
(12-17-2012 01:13 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]یعنی برم بجنورد؟ نمیدونم این سیستم های آنلاین به چه دردی میخورن
بستگي به خودت داره
اگر واقعا تصميمت رو گرفتي
يك سرميري يكي از استان هاي اطراف يك بخشنامه وشرايط قانوني كامل رو مياري ميدي بهشون بعنوان مشق شب تا كار توهم راه بيافته
يا ميري بجنورد واون ها دنبالش ميرين وكارت رو راه ميندازن
نه همون بجنورد بهتره!! خیلی راهی نیست حدود یک ساعت میشه رفت!!!
فقط یه چیزی اونجا چیکار کنم؟ باز هم برم سراغ اداره ارشاد؟
(12-08-2012 04:31 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از دوستان من میخواد دفتری اجاره کنه و خدمات عروسی راه اندازی کنه و از منم خواسته کمکش کنم تا با هم این کار رو انجام بدیم اما هیچ تجربه و دانشی نداره
میخواد چیکار کنه؟ یه جایی رو اجاره کنه بعد بره با تالار ها و فیلمبردار و آرایشگاه و ... صحبت کنه باهاشون قرارداد ببنده و بعد با تبلیغات مشتری جذب کنه
من که کلا نفهمیدم
اگه شما فهمیدین بگین که آیا این کار موفق میشه و آیا اصلا کار سودآوری هست؟ عروس و داماد میان باهاش قرارداد ببندن و تموم کارهای عروسی رو بهش واگذار کنن؟ یا اصلا تالارها و ... حاضر میشن قرارداد کاری بنویسن؟
طوفان...ایده جالبیه.....ولی از اونجایی که هر کاری زحمت و سختی های خاص خودش رو داره اگه بتونی از پسش بر بیای معرکه هست....یه چیزی...به گفته دوستان خودت تیمت رو انتخاب کن....خودت افراد کارکشته و مناسب رو انتخاب کن.....
با آرزوی موفقیت
[quote='toofan245' pid='56850' dateline='1355739578']
نه دوست عزیز غر زدن نیست. وقتی در یک استان فکرش رو بکن استان! میگن همچین موسسه ای نیست نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت
وقتی دوروبرت کسی نباشه راهنماییت کنه تنها راهش اینترنته که متاسفانه به جز کمک های بچه های این انجمن هیچ جای دیگه ای نمیشه اطلاعات گرفت.
مثلا این رو فهمیدم که واسه این کار تو تهران اتحادیه مخصوص هست که خب کار شما رو راحت میکنه اما چون تو تهران این موسسه ها زیادن باز این واسه شما بده و در شهر و استان ما نیست این هم بده چون معلوم نیست بین مردم جا بیفته یا نه.
در کل روند اداری خیلی مشکله و صبری رو میخواد که حضرت ایوب داشت...
تو هم منو ببخش که انقدر طولانی شد
[/quote
درود بر شما دوست عزیز، کار خوبیه و فقط باید صبر داشته باشی تا جا بندازی این شغل رو. اول کار خیلی خسته به نظر میای. هیچ نگران نباش فقط با صبر و حوصله کاراتو پیگیری کن.
این کار جزء اون دسته از کارهایی هست که از طریق مشاغل خانگی میشه مجوزش رو گرفت. برای شروع یه سر برو اداره تعاون،رفاه و کار و راجع بهش پیگیری کن، چون این طرح در اونجا ثبت و تایید شده به عنوان مشاغل خانگی و حتما اطلاعات خوبی بهت میدن. بازم اگه سوالی در این زمینه داشتی من در خدمتتون هستم .
(12-08-2012 04:31 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از دوستان من میخواد دفتری اجاره کنه و خدمات عروسی راه اندازی کنه و از منم خواسته کمکش کنم تا با هم این کار رو انجام بدیم اما هیچ تجربه و دانشی نداره
میخواد چیکار کنه؟ یه جایی رو اجاره کنه بعد بره با تالار ها و فیلمبردار و آرایشگاه و ... صحبت کنه باهاشون قرارداد ببنده و بعد با تبلیغات مشتری جذب کنه
من که کلا نفهمیدم
اگه شما فهمیدین بگین که آیا این کار موفق میشه و آیا اصلا کار سودآوری هست؟ عروس و داماد میان باهاش قرارداد ببندن و تموم کارهای عروسی رو بهش واگذار کنن؟ یا اصلا تالارها و ... حاضر میشن قرارداد کاری بنویسن؟
چرا حاضر نیستن، فقط باید خیلی قوی و دقیق عمل کنی ، در انتخاب همکارایی که قراره باهاشون کار کنی ،از تالارها و فیلمبردارا گرفته تا هر فردی که قراره باهاش در زمینه برگزاری مراسم همکاری داشته باشی. چون هرمراسم عروسی یکبار برگزار میشود و قابل تکرار نیست و این حساسیت موضوع را باید در نظر داشته باشید . انجام یک خدمات قوی و دقیق میتواند باعث جلب اعتماد مشتریان بیشتر و معرفی هر چه سریعتر شما دراین شغل شود.
راستی واسه این کار یک مجوز کافیه یا باید شرکت ثبت کرد؟
با سلام
من یه نمونه این کار تو شاهین شهر اصفهان از نزدیک دیدم
یه شرکتی بود مجری جشنها و مراسم ها
از جشن تولد -نامزدی-عقد-عروسی-ترحیم-گردهمایی -همایش-هرچی فکرشو بکنی
ولی من دیگه وارد جزئیاتش نشدم
البته بگم این شرکت در یکی از خیابونای بالای شهر و مرفه نشین بود
آقا تو تهران بايد از كجا مجوزش رو گرفت؟
محسن قلی زاده اگر در همان جایی که هستید کاملا حضور داشته باشید کیفیت کارتان بالا می رود