12-08-2012, 03:23 PM
با سلام خدمت دوستان
چون خیلی ها مثل من به دنبال شغل دوم هستند این موضوع رو مطرح کردم .به خاطر همن اول یه معرفی کوتاه از شرایط خودم میگم چون فکر میکنم تعداد افرادی که کم و بیش مثل من هستند کم نیست بعد چندتا گزینه ای که توی سرم هست رو میگم ممنون میشم که درمورد امکان سود دهی گزینه هام نظر بدین و یا پیشنهاد جدیدی که توی ذهن دارین رو بگم بگین
ساکن: چابهار
مدرک کارشناسی: مهندسی مکانیک-موتورهای دریایی
مدرک کارشناسی ارشد: مدیریت فناوری اطلاعات
شغل: کارمند
ساعت کاری شغل فعلی:7تا16
تخصص: امور دریانوردی و کشتیرانی
علاقه: اتومبیل و صنعت خودرو،بیمه،کارهای فنی(تعمیر لوازم)
ویژگی ها :برخورد رسمی با دیگران ،اهمیت به نظم و ویژگی های ظاهری در انجام کار، خلاقیت درکار (به دنبال ابداع روش جدید در انجام کارها)
نقدینگی فعلی:10.000.000 تومان
انتظار درآمدی از شغل دوم:حداقل 500.0000 تومان ماهانه
شغل اصلی مردم شهر: بومیان:دریانورد سنتی- غیر بومی:کارمند
شغل هایی که علاقه ای به انجام ندارم: فست فود،راننده آژانس،بقالی
واسه شغل دوم چند تا مورد توی ذهن دارم:
1. تدریس خصوصی:با توجه ویژگی های محیطی اینجا اصلا این کار جا نیافتاده به طوری که به نظر می رسه فقط روزهای امتحان امکان پیدا کردن شاگرد وجود داره
2.کتاب فروشی:تعداد دانشجویان شهر حدود 10.000نفره و تنها یک کتاب فروشی دانشگاهی وجود داره که بیشتر کتابهای درسی رو هم نداره ولی اکثر دانشجویان کتاب تهیه نمیکنن و به دنبال جزوه هستن
3. دفتر بیمه: تعداد دفاتر در شهر بسیار زیاده و من هم هیچ تجربه ای ندارم
4. توزیع برنج ایرانی: فرهنگ مصرف برنج ایرانی در شهر وجود نداره و تمامی مغازه ها برنج پاکستانی و هندی میفروشند.
5. فروش پوشاک یا کیف و کفش:بسیار علاقه مندم ولی مشکل زمان و سرمایه وجود داره.
6.فروش و تعمیر ماشینهای اداری(فتوکپی،پرینتر و...): بسیار علاقه مندم و تحقیق کردم.بازار کار بسیار خوبی به دلیل وجود تنها دو مرکز تعمیرات سفارش کار بسیار زیاده
ولی هیچ دوره ای در این زمینه ندیدم. و تعمیرکارن هم برای انحصاری نگه داشتن شغل شون آموزش نمی دن.
7. دفتر مشاور معاملات مسکن یا اتومبیل:هیچ تجربه و پیش زمینه ای ندارم
از همفکری تون ممنونم
چون خیلی ها مثل من به دنبال شغل دوم هستند این موضوع رو مطرح کردم .به خاطر همن اول یه معرفی کوتاه از شرایط خودم میگم چون فکر میکنم تعداد افرادی که کم و بیش مثل من هستند کم نیست بعد چندتا گزینه ای که توی سرم هست رو میگم ممنون میشم که درمورد امکان سود دهی گزینه هام نظر بدین و یا پیشنهاد جدیدی که توی ذهن دارین رو بگم بگین
ساکن: چابهار
مدرک کارشناسی: مهندسی مکانیک-موتورهای دریایی
مدرک کارشناسی ارشد: مدیریت فناوری اطلاعات
شغل: کارمند
ساعت کاری شغل فعلی:7تا16
تخصص: امور دریانوردی و کشتیرانی
علاقه: اتومبیل و صنعت خودرو،بیمه،کارهای فنی(تعمیر لوازم)
ویژگی ها :برخورد رسمی با دیگران ،اهمیت به نظم و ویژگی های ظاهری در انجام کار، خلاقیت درکار (به دنبال ابداع روش جدید در انجام کارها)
نقدینگی فعلی:10.000.000 تومان
انتظار درآمدی از شغل دوم:حداقل 500.0000 تومان ماهانه
شغل اصلی مردم شهر: بومیان:دریانورد سنتی- غیر بومی:کارمند
شغل هایی که علاقه ای به انجام ندارم: فست فود،راننده آژانس،بقالی
واسه شغل دوم چند تا مورد توی ذهن دارم:
1. تدریس خصوصی:با توجه ویژگی های محیطی اینجا اصلا این کار جا نیافتاده به طوری که به نظر می رسه فقط روزهای امتحان امکان پیدا کردن شاگرد وجود داره
2.کتاب فروشی:تعداد دانشجویان شهر حدود 10.000نفره و تنها یک کتاب فروشی دانشگاهی وجود داره که بیشتر کتابهای درسی رو هم نداره ولی اکثر دانشجویان کتاب تهیه نمیکنن و به دنبال جزوه هستن
3. دفتر بیمه: تعداد دفاتر در شهر بسیار زیاده و من هم هیچ تجربه ای ندارم
4. توزیع برنج ایرانی: فرهنگ مصرف برنج ایرانی در شهر وجود نداره و تمامی مغازه ها برنج پاکستانی و هندی میفروشند.
5. فروش پوشاک یا کیف و کفش:بسیار علاقه مندم ولی مشکل زمان و سرمایه وجود داره.
6.فروش و تعمیر ماشینهای اداری(فتوکپی،پرینتر و...): بسیار علاقه مندم و تحقیق کردم.بازار کار بسیار خوبی به دلیل وجود تنها دو مرکز تعمیرات سفارش کار بسیار زیاده
ولی هیچ دوره ای در این زمینه ندیدم. و تعمیرکارن هم برای انحصاری نگه داشتن شغل شون آموزش نمی دن.
7. دفتر مشاور معاملات مسکن یا اتومبیل:هیچ تجربه و پیش زمینه ای ندارم
از همفکری تون ممنونم