سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تمایل اعضا برای نشستن بر روی صندلی داغ و سپس استفاده از تجربه اعضا برای موفقیت شغلی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
جناب قربانیان با این همه استعداد خود لطف میکنید و یک حرفه یا شغل را برای صندلی داغ جهت خود بفرمائید.
چشم. من با اجازه تا شنبه مسافرت هستم. برگشتم حتما.
با اجازه دیدیم صندلی خالیه و همینجوری داره برق مصرف میکنه ، گفتیم یکی رو بزاریم روش تا یکمی بخنیدیم :

نام:مریم MARYAR
شغل :استاد دانشگاه ( بقیه توضیحات هم خودتون بدید )
شهر شغل:تهران
(10-09-2011 05:12 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]با اجازه دیدیم صندلی خالیه و همینجوری داره برق مصرف میکنه ، گفتیم یکی رو بزاریم روش تا یکمی بخنیدیم :
نقل قول :نام:مریم MARYAR
شغل :استاد دانشگاه ( بقیه توضیحات هم خودتون بدید )
شهر شغل:تهران

عالی است. فوق العاده است.
ااااااااااااااااااااااااااا
آقا سبحان!!!
بابا انقدر آدم با تجربه در اين زمينه تو انجمن هس كه به ما نمي رسه
(10-09-2011 09:55 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ااااااااااااااااااااااااااا
آقا سبحان!!!

ما در این انجمن ثبت نام کرده ایم. هر واقعیتی که در مورد ما گفته می شود باید با اعتماد بنفس فوق العاده زیاد قبول کنیم. موفقتر باشید استاد عزیز.
(10-09-2011 09:55 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ااااااااااااااااااااااااااا
آقا سبحان!!!

اولندش که غرض نشستن شما روی صندلی داغ و سوختن شما بود ( سیستم رو به جون من میندازی ها ؟ )
دومندش ، شما اول موفق شدی و بعد تصمیم گرفتی تجربه کسب کنی که خودش خیلی خوبه
سومندش ، به قول اندرو متیوس واقعی ( نویسنده کتاب راز شاد زیستن ) و اندرو متیوس سایت ( مهندس قربانیان خودمون ) وقتی اتفاقی رخ میده که لایق اون باشی ، الان نوبت شماست که لایق موفقیت باشی و نباید اون رو انکار کنی چون شما فرد موفقی هستی ...
تشکر آقای کاضمی از راه اندازی این انجمن مفید من امروز عضو این انجمن شدم امید بتونم از این انجمن بهره ببرم
ممنون تان هستم
(04-11-2012 10:47 AM)بشارت الله ظاهر نوشته شده توسط: [ -> ]تشکر آقای کاضمی از راه اندازی این انجمن مفید من امروز عضو این انجمن شدم امید بتونم از این انجمن بهره ببرم
ممنون تان هستم

دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید می تونید تو این تاپیک خودتون رو معرفی کنید:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=291
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع