سلام و علیکم ما دوباره با یه ایده دیگه اومدیم ...
مشورت میخواستم از بروبچ خوشگل و تپل و نازنین ....
من یه جایی رو پیدا کردم شهرستان که این محصول رو برای من میتونه بیاره و با نسبت قیمتی که توی تهران دیدم میشه خیلی روش سود کرد ... حالا میخوام ببینم کی میتونه تو این زمینه بهم کمک کنه که این محصول رو معمولا کجاها میشه خوب آبش کرد .. کاپوچینو که هرکدوم من سمت میدان امام خمینی قیمت کردم دونه ای 1000 تومن بود در صورتی که من میتونی خیلی ارزون تر از این بیارم ... کسی میتونه بگه بیشتر کجاها خرید دارن سوپر مارکت هاش یا کفی شاپ ها ؟

کافی شاپ ها ، تالارها ، سفره خانه ها ، سوپر مارکت ها ، فروشگاه های زنجیره ای و ...
ولی شرکت معتبر وارد کننده داره و توسط عوامل خودش پخش می کنه
(12-06-2012 11:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]کافی شاپ ها ، تالارها ، سفره خانه ها ، سوپر مارکت ها ، فروشگاه های زنجیره ای و ...
خوب اگه ما بشنیم همش اینو بگیم که اینها شرمتهای معتبر خودشون رو برای پخش دارن که نمیشه .. هرکسی جایی برای خودش افرادی داره که براشون جنس میارن .. اینطوری بخوایم فکر کنیم هیچ وقت نمیشه پولی در بیاریم

سلام
الان با اوضاع و احوال بازار ، شاید دیگه خریداران زیاد به دفتر و شرکت توجه نکنن ، شما برید بازاریابی و بگید من از قیمت شرکت براتون کمتر میارم
(12-07-2012 12:23 PM)mahyarSAMSUNG نوشته شده توسط: [ -> ] (12-06-2012 11:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]کافی شاپ ها ، تالارها ، سفره خانه ها ، سوپر مارکت ها ، فروشگاه های زنجیره ای و ...
خوب اگه ما بشنیم همش اینو بگیم که اینها شرمتهای معتبر خودشون رو برای پخش دارن که نمیشه .. هرکسی جایی برای خودش افرادی داره که براشون جنس میارن .. اینطوری بخوایم فکر کنیم هیچ وقت نمیشه پولی در بیاریم 
نه دوست عزیز ، منظور را نگرفتی
مثلا شرکت نستله بازاریاب داره می یاد درب مغازه و کل سفارشات مغازه که از محصولات نستله داشته باشه را می گیره و میره ، بحث مجوز بهداشت و شرکتی و قانونی وارد شدن و همچنین تقلبی بودن هم هست .
اینجور که شما می فرمایید این محصول شما در بهترین حالت قاچاق وارد شده و از شرکت و نمایندگی اصلی ایران نیست
ولی در کل من هم نگفتم بشینین و دست رو دست بزارید ، بنده مشکلات احتمالیش را گفتم ، شما کار خودتون را انجام بدید انشالله که جواب خوبی می گیرید.
به نظر من شرکت مثلا نسکافه یا نستله سراغ فروشگاههای بزرگتر میره مثلا هایپر استار یا شهروند و هایپر می و حتی فروشگاههای کوچکتر .. من به اون حد فکر نکردم ولی اینکه بخوام در هر فروش کم به سوپر مارکت ها و کافی شاپ ها فکر کنم احتمال زیاد میدم بشه .. چندجا هم رفتم ولی باعث تعجبم بود که اونها هم هم قیمت خریدم من قیمت میدادن که حالا نمیدونم دروغ گفتن یا واقعیت . آخه من از کشوری مرزی مثل آبادان که معدن این چیزاست میتونم اینا رو وارد کنم حالا نمیدونم طرف چطوری داره توی تهران این قیمت رو پیدا میکنه ؟
نميتوني كافي ميكس هاي نستله از اين 24 تايي ها بياري من كه مرتب ميخورم فك كنم مشتريان بيشتريم داره.بعضي از دوستان هم تو كار پخشن بهتر ميتونن كمك كنن.
(12-07-2012 07:05 PM)mahyarSAMSUNG نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من شرکت مثلا نسکافه یا نستله سراغ فروشگاههای بزرگتر میره مثلا هایپر استار یا شهروند و هایپر می و حتی فروشگاههای کوچکتر .. من به اون حد فکر نکردم ولی اینکه بخوام در هر فروش کم به سوپر مارکت ها و کافی شاپ ها فکر کنم احتمال زیاد میدم بشه .. چندجا هم رفتم ولی باعث تعجبم بود که اونها هم هم قیمت خریدم من قیمت میدادن که حالا نمیدونم دروغ گفتن یا واقعیت . آخه من از کشوری مرزی مثل آبادان که معدن این چیزاست میتونم اینا رو وارد کنم حالا نمیدونم طرف چطوری داره توی تهران این قیمت رو پیدا میکنه ؟
سلام
بعضی اوقات بازاری ها یک دستی میزنن تا ببینن شما چی میگی ((قیمت رو پایین تر از خریدشون میگن تا ببینن شما تا چه قدر میتونی کم کنی))
چند جا برو و مطمئن شو که قیمت ها به چه نحوه
مورد دیگه اینکه اگر یکی قیمت پایین گیر میاره (بازاری) دلیل نمشه تمام بازار با همان قیمت خرید می کنن ، پس در صورت همسانی قیمت هیچ وقت تمام بازار رو از دست نمیدی
(12-07-2012 09:21 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]نميتوني كافي ميكس هاي نستله از اين 24 تايي ها بياري من كه مرتب ميخورم فك كنم مشتريان بيشتريم داره.بعضي از دوستان هم تو كار پخشن بهتر ميتونن كمك كنن.
میگم میتونی کمکم کنی : چطوری باید با طرف صحبت کرد که قیمت بدم و ... اصلا چی باید بگم ؟
خودمو باید جای مشتری جا بزنم یا همون اول بگم من مسئول پخش هستم؟