سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: این کار رو بکنم یا نه.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
هر آنچه شما می اندیشید صحیح است . محدودیتی وجود نخواهد داشت مگر اینکه ذهن آنرا بسازد . امروز در عصری نوین موسوم به زندگی هوشمند در حال تغییرات بزرگی در جهان هستیم . شما با هر جنسیتی قادرید هر چیز را خلق یا نابود کنید . قدرت در ذهن شما نهفته است و دنیای پیرامونتان وجود خارجی ندارد . آن راهی که شما پیش گرفتید را ذهن شما تجزیه و تحلیل - انتخاب کرده و من هم به این ایده یا انتخاب احتارم میگذارم
با سپاس و خرسندی مضاعف برای ادامه ی این پروژه شما
(12-05-2012 04:52 PM)بهداد نوشته شده توسط: [ -> ]هر آنچه شما می اندیشید صحیح است . محدودیتی وجود نخواهد داشت مگر اینکه ذهن آنرا بسازد . امروز در عصری نوین موسوم به زندگی هوشمند در حال تغییرات بزرگی در جهان هستیم . شما با هر جنسیتی قادرید هر چیز را خلق یا نابود کنید . قدرت در ذهن شما نهفته است و دنیای پیرامونتان وجود خارجی ندارد . آن راهی که شما پیش گرفتید را ذهن شما تجزیه و تحلیل - انتخاب کرده و من هم به این ایده یا انتخاب احتارم میگذارم
با سپاس و خرسندی مضاعف برای ادامه ی این پروژه شما

10_004
سپاس استاد. 10_004

ممنون
دوست من.بیفت تو کار کتلت سود و فروشش عالیه به شرط کیفیت کیفیت کیفیت
دوست من.بیفت تو کار کتلت سود و فروشش عالیه به شرط کیفیت کیفیت کیفیت
سلام من هم یکی از آشناهامون تالار داره سر جاده چالوسم هست مشتریش زیاده
اما سوال اینکه میزارن این کارو تو یه قسمت تالار عروسی انجام داد؟ روزای معمولی رستورانه.
مجوز یا چیزی نمیخواد جریمه نمیکنن.
دوستان پیشنهاد دیگه ای هم تو این زمینه و شرایط دارن بدن.
سلام
خواهر عزيزم
اگر ميخاي تو كاري وارد شي بايد از اهل فن بپرسي
در مورد ماشين با غصاب مشورت نكن
ميتوني به چنتا از تالارهاي پذيرايي سر بزني و در مورد شرايط اين كار بپرسي
يه حقيقت وجود داره
و اونم اين هست كه حتي همكاران و رقباي شغلي اطلاعات كامل و جامعي را در اختيار كسي كه جويا باشد ميگذارند
پس خودت جويا شو
اميدوارم لحظاتت پر از معجزه باشد.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع