سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دامین رایگان و هاست رایگان از من ایده از شما راه اندازی با هم و با پرداخت من
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من با افرادی که مایل و علاقمند به پیاده سازی ایده ها و طرح های کوچک و بزرگ خود هستند که فکر می کنند هیج وقت نمی توانند آن ها را راه اندازی نمایند به آنها کمک می نمایم تا ایده های خودشان را راه اندازی نمایند من دامین و هاست و نرم افزار مورد نیاز و مشاوره می دهم و با هم ایده هامون را با هم راه اندازی می کتیم تا باهم به درآمد برسیم تمامی دانش آموزان و دانشجویان و افراد علاقمند می توانند درخواست بدهند همه باهم به درآمدزایی به رسیم منصفانه شریک در سود حاصل از طرح ها اگر سود باشد منصفانه تقسیم می کنیم و اگر و در و در آخر هم همه می توانیم با هم به درآمد برای بی نیازی برسیم.
ایده های خود را به باد فراموشی نسپارید در میان بگذارید تا با هم ایده های شما را فعال نماییم
آدرس ایمیل من برای تماس های شما vonlinus@gmail.com
و همچنین می توانید در همین جا پیام بدهید.
با تشکر فراوان

به آینده ای زیبایی که خدای بزرگ طراح آن است اطمینان کامل داشته باشید.
کسی ایده ای ندارد
لطفا ایده های خود را بگویید تا مشارکت کنیم
استاد قربانیان آقای کاظمی و تمامی کاربران ایده بدهید
داداش شما برنامه نویسی بلدید یا نه پی اچ پی منظورم هست به صورت حرفه ای
تا به حال فعالیت تو اینترنت داشتینه یا نه
به مباحث مورد نظر تا حدودی واردم
لطفا برای ایده ها تون ارزش قایل باشید تا با هم به نتیجه برسانیم
ایده هاتون را بگید
سلام من چند تا ایده در بستر وب دارم شما تا چه حد به برنامه نویسی وب آشنائی دارید میشه چند نمونه ار کاراتو در این تاپیک قرار بدی.
اگه برنامه نویسی بلد باشی یا بتونی هزینه برنامه نویسی رو بپردازی میتونیم باهم همکاری کنیم و کار بزرگی تو زمینه اینترنت انجام بدیم البته هاست و دامین آماده دارم
لینک مرجع