سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: حرکت بسیار عجیب در این سن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
استاد با عرض تبریک بخاطر این هدف زیبا.
ما را در جریان فعالیتها قرار دهید. ممنون.
چیزی بعنوان شکست وجود ندارد. هر عملی پیامدی دارد و ممکن است آن پیامد همیشه آنچه شما در جستجویش هستید، نباشد. اما به هرحال پیامد است. اگرنتایج تلاشتان را بررسی کنید و پیوسته آنچه را کارآیی ندارد، اصلاح کنید موفقیت را کسانی می‌یابند و آنرا حفظ می‌کنند که با ذهنیت مثبت در تلاش دائم هستند.

به نظر بنده موفقیت به معنی اول شدن و یا بهتر شدن نیست. وقتی برای رسیدن به مقصود همه‌ی توان خود را به کار می‌بندیم، پیروزیم. و پیروزی یعنی تلاش کردن و در راه رسیدن به هدف بیشترین سعی را انجام دادن است و لو سعی و تلاشمان از دیگران بیشتر و بهتر نباشد. تلاش کنید و در میدان تلاش و مبارزه چون کوه استوار بمانید. وظیفه‌ی ما تلاش کردن است و این را هم بدانیم که خداوند همواره با ماست و هر وقت صلاح بداند و در ما شایستگی ببیند موفقیت را به ما ارزانی خواهد داشت
خب از موفقیت های ایجاد شده توسط این تایپک کمی بگویم .

1- در تاریخ 1391/9/14 تصمیم به شروع حرکت برای کسب 15 میلیون سه ماهه
از راه راه اندازی شاخه جدید تبلیغات محیطی

2- 9/19 افتتاح کارگاه و تجهیز آن

3- بازاریابی و کسب سفارشات به میزان 5 میلیون تومان تا تاریخ 26 /9

4- بازاریابی و شروع فعالیت گسترده برای بازارهای جدید
امشب در مجتمع کامپیوتر تک توانستم قرار ملاقات برای یک سفارش حداقل 20 میلیونی بگیرم.

اگر دوستان سیر حضور من در انجمن را دیده باشند حتماً متوجه هستند که به ساعات ابتدایی صبح و اواخر شب موکول شده است و در طی روز روی گسترش و رسیدن به ایده تمرکز کرده ام .
شروع فعالیت جدید و راه اندازی سیستم زمانبر است و بسیار خوشحالم به اطلاع دوستان برسانم که در همین زمان اندک سفارشات بسیار عالی از راه شگفت خدا مهیا می شوند .

نیازمند دعای دوستان هستم . رضایی
(12-20-2012 02:49 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]خب از موفقیت های ایجاد شده توسط این تایپک کمی بگویم .

امشب در مجتمع کامپیوتر تک توانستم قرار ملاقات برای یک سفارش حداقل 20 میلیونی بگیرم.

اگر دوستان سیر حضور من در انجمن را دیده باشند حتماً متوجه هستند که به ساعات ابتدایی صبح و اواخر شب موکول شده است و در طی روز روی گسترش و رسیدن به ایده تمرکز کرده ام .
شروع فعالیت جدید و راه اندازی سیستم زمانبر است و بسیار خوشحالم به اطلاع دوستان برسانم که در همین زمان اندک سفارشات بسیار عالی از راه شگفت خدا مهیا می شوند .

---------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز از خوندن خبر موفقیت شما خیلی‌ خوشحال شدم، و براتون دعا می‌کنم.
(12-20-2012 02:49 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]خب از موفقیت های ایجاد شده توسط این تایپک کمی بگویم .

سلام
مشهد هستید شما ؟ در چه موردی قرار داد 20 میلیونی بستید ؟ اونم با بچه های کامپیوتر ؟
موفقیت هرچه بیشتر شما را از خداوند خواستارم.
خوبه خدارو شکر بچه ها همه دارند طبق برنامه پیش میرن...
منم از همون روزی که این تاپیک رو خوندم و گفتم که قراره کاغذ بفروشم...حقیقتا شروع کردم...
هرروز 2 کارتن کاغذ رو فروش دارم و الان خدارو شکر مشتری های ثابت و خوبی پیدا کردم...

بقول آقا جواد گل یه شب عید توپ در راهه

آقای رضایی عزیز بسیار خوشحالم که موفقیتهای شما روز به روز گسترده تر و سریعتر میشوند.
قطعاً شما جزو اولین های این انجمن هستید که به جرگه میلیاردرها میپیوندید از هم اکنون تبریکات صمیمانه مرا پذیرا باشید و شیرینی ما هم یادتون نره! لطفاً شیرینی زعفرانی باشد با همان زعفرانهای اصل خراسان.
به قول فرمایشات یکی از بزرگان که فرمودند اعضای این انجمن تاثیر گذاران اقتصاد اینده ایران هستند.
با مطالبی که در این انجمن وجود دارد و مشارکت اعضای سایت در تغییر نگرش خودشون(چه با جملات تاکیدی ، قانون جذب و دیگر مسایل مثبت روانشناسی) پیشرفت با ریشه های بسیار قوی در بین اعضاء در حال شکل گیری هستش.
جناب رضایی برای شما و دیگر دوستان برای موفقیت بیشتر دعا میکنیم
سلام آقای قربانیان
ممنون از حرکت بسیار زیباتون من انتظار داشتم پر از خاطره و هیجان باشه Smile
لطفا در مورد ایده های دیگری که برای به تحقق رساندن این هدف داشتید بنویسید.
ممنون.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع