کار خوبی هست و ایده زیبایی
ای کاش سرمایتو به قول اقا حمزه بیشتر میکردی تا کاری برات میکردم که به ازاری 300 تومن فروش لاستیک 100 تا 200 تومن سود بهت بده.
کار خوبی هست با قدرت برو جلو.
سلام دوست عزیز میشه بگید توی لاستیک فروشی چطور میشه به همچین سودی رسید ؟ چون من دارم لاستیک فروشی در تهران راه بندازم ولی شما گفتید ؟
ای کاش سرمایتو به قول اقا حمزه بیشتر میکردی تا کاری برات میکردم که به ازاری 300 تومن فروش لاستیک 100 تا 200 تومن سود بهت بده.
سرمایه من حدودا 40 میلیون هست و قصدمم اینه که دقیقا کنار مغازه تعمیرات لاستیک و تعویض روغنی یکی از آشناها مغازه لاستیک فروشی بزنم ...
شما گفتی با روش شما به ازای 300 تومن فروش 100 تا 200 سود میشه کرد ...
لطفا یه توضیح به من بدید . ممنون
(01-17-2017 03:38 AM)amirooooo نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز میشه بگید توی لاستیک فروشی چطور میشه به همچین سودی رسید ؟ چون من دارم لاستیک فروشی در تهران راه بندازم ولی شما گفتید ؟
سرمایه من حدودا 40 میلیون هست و قصدمم اینه که دقیقا کنار مغازه تعمیرات لاستیک و تعویض روغنی یکی از آشناها مغازه لاستیک فروشی بزنم ...
شما گفتی با روش شما به ازای 300 تومن فروش 100 تا 200 سود میشه کرد ...
لطفا یه توضیح به من بدید . ممنون
داداش یه نگاه به تاریخ پیام قبلی بنداز، مال پنج سال پیشه!!
اون سودی که گفت مال قدیمه
(12-01-2012 08:34 PM)mohsen k1 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه ، یه مدته بدجوری به فکر راه اندازی یه کسب و کار برای خودمم ،به خیلی چیزا فکر کردم ، مثل :کفش فروشی و کافی نت و .... ولی دیدم برا من مناسب نیس
به سرم زده لاستیک فروشی بزنم ، البته میدونم کله گنده تو این کار زیاده و لی میخوام دلمو بزن به دریا----------- و بعدش اگه رونق گرفت در کنارش ریگ هم بفروشم.
خواهشا هر کی هر کمکی در این زمینه میتونه بکنه دریغ نکنه
در ضمن میخوام از کم شروع کنم ، سرمایه ای که میتونم جور کنم 20 میلیونه و اگه دیگه خیلی بخوام هنر کنم مثلا از داداشم کمک بخوام شاید 10 میلیون دیگه جور شه جمعا 30میلیون
در ضمن تقریبا مشکل مغازه هم ندارم ، یه انبار تقریبا بزرگ تو خونمون هست که درش به کوچه باز میشه و میخوام همونو درستش کنم به عنوان مغازه
خونه مون اول یه کوچه اصلی نزدیک به یه میدون بزرگ هستش که رفت و آمد اونجا خیلی زیاده و تو منطقه ما اصلا لاستیک فروشی نیس ؛ در ضمن تو شهر ما کارخانه لاستیک هم هست
خوهشا نظر خودتونو اعلام کنید در باره هرچی که میدونید
از توجه شما سپاس گذارم.
با سلام و درود
یکی از فامیلامون تو کار لاستیک فروشی است در کنار آن آپاراتی هم دارد
در آمد خیلی خوبی دارد و حدود 25سالی است که این کار را انجام می دهد
و از کارش رازی است.
..