سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: استفاده از فرصت ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سه دوست در یک اتومبیل به مسافرت رفته بودند و یک تصادف مرگبار باعث شد که هر سه در جا کشته شوند
یک لحظه بعد روح هر سه دم دروازه بهشت بود و فرشته نگهبان بهشت داشت آماده می شد که آنها را به بهشت راه دهد...
یک سوال!!!
الان که هر سه تا دارین وارد بهشت می شین اونجا روی زمین بدن هاتون روی برانکارد در حال تشییع شدن بسوی قبرستان است
و خانواده ها و دوستان در حال عزاداری در غم از دست دادن شما هستند
دوست دارین وقتی دارن از کنار جنازه راه می رن در مورد شما چی بگن؟ هر آرزویی که بکنید الآن به حقیقت تبدیل میشه!!
اولی گفت : دوست دارم پشت سرم بگن که من جز بهترین پزشکان زمان خود بودم و مرد بسیار خوب و عزیزی برای خانواده ام.
دومی : دوست دارم پشت سرم بگن من جز بهترین معلمهای زمان خودم بودم و تونستم اثر بزرگی روی آدمهای نسل بعد از خودم بگذارم.
سومی گفت : دوست دارم بگن : نگاه کن داره تکون می خوره مثل اینکه زنده است!

نتیجه اخلاقی: اینکه می گن از فرصت ها استفاده کنید, الکی نمیگن که دهنشون گرم بشه, میگن که به کار ببندیم....
فرصتها از دست رفتنی نیستند فقط توسط دیگران ربوده می شوند
از نظر من نفر سومي نه تنها استفاده خوبي از فرصت نكرده بلكه لگد به بخت خودش زده Smile
آخه جلو درب بهشت باشي و آرزو كني برگردي دنيا
(01-11-2013 12:30 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]از نظر من نفر سومي نه تنها استفاده خوبي از فرصت نكرده بلكه لگد به بخت خودش زده Smile
آخه جلو درب بهشت باشي و آرزو كني برگردي دنيا

درود برشما..........
منتظر بودم یک نفر متوجه نکته ظریف داستان بشه....[تصویر: 54.gif]
فرصت های اطراف ما بسیار زیادن. حتی به نظر من در هر به ظاهر شکستی فرصتی طلایی هست. منتها آدم های کمی هستن که از این فرصت ها به خوبی استفاده کنن. همون طور که فقط درصد کمی هستن که دارن جامعه رو اداره می کنن و مابقی مردم در واقع دارن برای اون درصد کم و در جهت اهداف اونها کار می کنند.
چه خوب می شد که این عادت در ما شکل می گرفت که موقعیت ها رو بسنجیم و فرصت ها رو از دل اونها استخراج کنیم و جزء کسانی باشیم که دیگران برای اهداف ما کار کنند نه ما برای اهداف دیگران
لینک مرجع