با سلام و تشکر از راهنمایی های خوبتان
من در جنوب کشور زندگی می کنم و به دلیل شرایط اقتصادی فعلی نیاز به شغلی با درآمد تقریبا ثابتی دارم.ایده ای که به ذهنم رسیده است ( البته بعد از کلی زیرو رو کردن) به راه انداختن یک غرفه کوچک فروش پاستیل در یکی از پاساژهای شلوغ و پر رفت و آمد اینجاست. ولی هیچ اطلاعاتی از این کار ندارم ( ویترین از کجا تهیه کنم؟ پاستیل فله از کجا بخرم؟ آیا این کار اصلا به صرفه و درآمدزا است یا نه؟ و.....) لطفا دوستان عزیزی که اطلاعاتی در این مورد دارند مرا راهنمایی کنند. لازم به ذکر است که می توانم 6-7 میلیون سرمایه جور کنم
با تشکر

[/size]
پس چرا کسی منو راهنمایی نمی کنه؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
تا آنجا که مشاهده کرده ام فروش پاستیل در مراکز تجاری، فقط در شهرهای بزرگ جوابگو هست و شما هم ننوشتید کدام شهر هستید اگر در شهرهای کوچک زندگی میکنید فکر نمیکنم به دردتان بخورد.
در ضمن اکثر پاستیل فروشی هایی که تا بحال در مراکز تجاری و فرودگاه ها دیده ام از یک برند و با دکوراسیون، بسته بندی و محصولات یکسان هستند. میتوانید به یکی از آنها مراجعه کنید و از چند و چون کار مطلع شوید.
اگر ممکن است اطلاعات بیشتری از خودتان مانند سن، جنس، و شهر محل زندگی بدهید تا با توجه به شرایط و سرمایه تان، دوستان راهنمایی و پیشنهادهای بیشتری ارائه کنند.
به نظر من کار خوبی هست
پاستیل و آب نبات های خارجی رو میتونید از بازار بزرگ شهرتون به صورت فله تهیه کنید
ولی باز بگید کدوم شهر هستید
اگه جنوبی که بزن تو کار سمبوسه و فلافل
ولی پاستیل هم خوبه ، همانطور که آقا حمزه گفتند چند تا شرکت بیشتر نیستند که این پاستیل ها را وارد و توزیع می کنند غرفه ها را هم خودشون دارن ، بهتره با یکی از کسایی که تو یک پاساژ دیگه غرفه داره صحبت کنی هم از چند و چون کار مطلع بشی و هم شماره تماس شرکت پخش را ازشون بگیری
میتونی یه سری جنسا رو از بندر تهیه کنی و ببری در شهر های بزرگ به مغازه ها بفروشی
از شهرداری شهرتون یک کیوسک اجاره کنید.و بیفتید تو کار سمبوسه و فلافل.فوق العاده جواب میده.مهم این است که سمبوسه و فلافل تولیدی شما بی نظیر باشد.با سرمایه شما هم همخوانی دارد.
میتونی یک مغازه اجاره کنی و بیفتی تو کار تولید کتلت.سرمایه کمی میخواد درآمدش نقده.به علت ارزانی مشتری فراوان داره
از شهرداری شهرتون یک کیوسک اجاره کنید.و بیفتید تو کار سمبوسه و فلافل.فوق العاده جواب میده.مهم این است که سمبوسه و فلافل تولیدی شما بی نظیر باشد.با سرمایه شما هم همخوانی دارد.
میتونی یک مغازه اجاره کنی و بیفتی تو کار تولید کتلت.سرمایه کمی میخواد درآمدش نقده.به علت ارزانی مشتری فراوان داره