سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پول در آوردن به ازای خوابیدن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم .
(10-15-2013 10:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم .

اره یه تاپیک جدید شروع کن با اسمی که همه بیان و شرکت کنن
(10-15-2013 10:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم .

منم موافقم. البته یه پیشنهاد هم واسه اسم تاپیک جدید دارم. البته اگر دوستان صلاح بدونن. در ضمن این فقط یک پیشنهاده (باز خدایی نکرده به کسی بر نخوره10_003)

مثلا : درآمد پایدار
راه اندازی سیستم
یا ساخت ماشین پول سازی
بهر حال بازم هر چی صلاح هست...
دوستان چی شد ؟Huh
دوستانی که در تاپیک شرکت دارند همگی جزو دوستان قدیمی و با معلومات هستند و فکر می کنم می شود این تاپیک را بصورتی دیگر راه اندازی کرد که هم کلاس آموزشی باشد و هم کلاس رفع اشکال .

دوستان با نظر ادمین نام تاپیک را اصلاح کنند و یا تاپیکی موازی ایجاد شود که بحث سیستم سازی از پایه با دانسته های دوستان ارائه بشود .
دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد .
(10-16-2013 08:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد .

سبجان جان آدرس تايپك جديد رو ميدي كه انتقال دادي؟
(10-17-2013 09:22 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-16-2013 08:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد .

سبجان جان آدرس تايپك جديد رو ميدي كه انتقال دادي؟

تاپیک فعلا در دسترس نیست .
من پست های شما رو انتقال دادم به اون تاپیک اما بر مبنای تاریخ نوشته شدن پست مرتب شده که خیلی نا مفهومه . به اقا کامیار پیام دادم و خواستم یه پیگیری کنند . به محض درست شدن لینکش رو میارم بالا .
اینم لینکش که فعلا در دسترس نیست .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9834
دوستان متاسفانه امکان انتقال پست ها به تاپیک جدید میسر نشد .
پست ها بر گردانده شدند .
شما میتوانید جهت ادامه بحث به تاپیک زیر مراجعه کنید .
این تاپیک بسته شد

کلیک کنید
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع