دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم .
(10-15-2013 10:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم .
اره یه تاپیک جدید شروع کن با اسمی که همه بیان و شرکت کنن
(10-15-2013 10:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم .
منم موافقم. البته یه پیشنهاد هم واسه اسم تاپیک جدید دارم. البته اگر دوستان صلاح بدونن. در ضمن این فقط یک پیشنهاده (باز خدایی نکرده به کسی بر نخوره

)
مثلا : درآمد پایدار
راه اندازی سیستم
یا ساخت ماشین پول سازی
بهر حال بازم هر چی صلاح هست...
دوستان چی شد ؟

دوستانی که در تاپیک شرکت دارند همگی جزو دوستان قدیمی و با معلومات هستند و فکر می کنم می شود این تاپیک را بصورتی دیگر راه اندازی کرد که هم کلاس آموزشی باشد و هم کلاس رفع اشکال .
دوستان با نظر ادمین نام تاپیک را اصلاح کنند و یا تاپیکی موازی ایجاد شود که بحث سیستم سازی از پایه با دانسته های دوستان ارائه بشود .
دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد .
(10-16-2013 08:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد .
سبجان جان آدرس تايپك جديد رو ميدي كه انتقال دادي؟
(10-17-2013 09:22 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ] (10-16-2013 08:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد .
سبجان جان آدرس تايپك جديد رو ميدي كه انتقال دادي؟
تاپیک فعلا در دسترس نیست .
من پست های شما رو انتقال دادم به اون تاپیک اما بر مبنای تاریخ نوشته شدن پست مرتب شده که خیلی نا مفهومه . به اقا کامیار پیام دادم و خواستم یه پیگیری کنند . به محض درست شدن لینکش رو میارم بالا .
اینم لینکش که فعلا در دسترس نیست .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9834
دوستان متاسفانه امکان انتقال پست ها به تاپیک جدید میسر نشد .
پست ها بر گردانده شدند .
شما میتوانید جهت ادامه بحث به تاپیک زیر مراجعه کنید .
این تاپیک بسته شد
کلیک کنید