مراجعه کردم بانک و دقیقا همین حرف های جناب goldmen رو بهم گفتن
(11-30-2012 07:09 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]برای دریافت وام از بانک مسکن به دوروش خرید اوراق وسرمایه گذازی امکانش هست
سرمایه گذاری رو نمیدونم ولی از بانک بپرسین دقیق میگن
ولی اوراق:
درگام اول با یک بانک هماهنگ کن برای مابقی شرایط دریافت وام بعد به کارگزاری های بورس مراجعه کن و یک اوراق بخر
درحال حاضر بین 2 میلیون تا 2 میلیون وپانصد هست یک اوراق 20 میلیونی
بعد به بانک مراجعه میکین برای ایجاد پرونده وام ساخت یا خرید
تاسقف20 میلیون از طریق اوراق میتونی وام بگیری
نرمال 12 ساله ولی ب شرایط خاص تا15 سال هم قسط بندی می شود
سود سپرده دربانک14 درصد ولی سود اوراق15 درصد
خانه های بالای 10سال قدمت حداکثر12 میلیون وسقفش حداکثر7 سال
روش پرداخت اقساط بصورت نرمال ماهی نزدیک 350 هزار تومان درمیاد
موفق باشی
فقط نکته ی بزرگ ماجرا که من اصلا حواسم بهش نبود بحث دو بار کارمزد گرفتن این وامه. ببینید یه بار که اوراق میخری نزدیک 3 تومن. بعد هم برای خود وام 15 درصد. نهایتا و در موقع تسویه اگه بشینید حساب کنید میبینید تقریبا همون مبلغ وامتون به بانک سود تقدیم کردین!
نتیجه گیری: برای شخص من اصلا مناسب نیست. نامید نمیشم. یه راه دیگه در پیش میگیرم!
سلام من الان ازبانك ميام
سود 15%
سند شش دانگ
زير 12 سال حداكثر تا 20 ميليون
زير 20 سال حداكثر 10 ميليون
مدت پرداخت 1تا 15 سال بسته به سطح توانايي اقساط
نكته
هرچه تعداد اقساط كمتر باشد
سود كمتر و مبلغ اقساط بيشتر ميشود
مثال:
5 ساله
پرداخت ماهيانه 478/000تومان
مدت اقساط 60 ماه
كل مبلغ وام 28/600/000 تومان
10ساله
پرداخت ماهيانه 323/900تومان
مدت اقساط 120 ماه
كل مبلغ وام 38/800/000 تومان
15ساله
پرداخت ماهيانه 281/100تومان
مدت اقساط 180 ماه
كل مبلغ وام 50/598/000 تومان
براي تهيه اوراق به بورس مراجعه كنين
به اعزاي هر يك ميليون وام 120/000 تومان پرداخت ميكنين
براي دريافت 20 ميليون
2/400/000 هزينه اوراق بايد پرداخت كرد
خیلی ممنونم آقای مردانیان. برای کسانیکه از این به بعد به این موضوع نیاز پیدا میکنن بحث کاملی شد
ممنون از نگاهاتون
سعي ميكنم اين تاپيكا كامل كنم
كه انشاالله مرجع بشه واسه تسهيلات مسكن
دوستان خوب راهنمایی کردند من حدود سه سالی در کار خرید و فروش اوراق بودم تا اینکه به فرابورس رفت و اوراق به شکل قدیمی داده نشد یکی از راهای خوب در خرید مسکن استفاده از وام اوراق هیت مطمئن باشید در دراز مدت به نفع تان خواهد بود.
(12-01-2012 10:39 PM)mosafere55 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان خوب راهنمایی کردند من حدود سه سالی در کار خرید و فروش اوراق بودم تا اینکه به فرابورس رفت و اوراق به شکل قدیمی داده نشد یکی از راهای خوب در خرید مسکن استفاده از وام اوراق هیت مطمئن باشید در دراز مدت به نفع تان خواهد بود.
آخه آقای لطفی درصد وامی که با این اوراق میدن 16 درصده. خود خرید اوراق هم که هست. آخر سر کلی باید بهشون پس بدیم!
ولی جدا با پولی که فعلا داشتیم اگر میتونستیم یه وام 20 تومنی یا لااقل 10 تومنی هم بگیریم میتونستم خونه ی مورد علاقه ام رو حالا تو یه منطقه ی ضعیف تر بخرم. ان شاالله چندسال بعد یه جای بهتر میخریدم. ولی خب... چه میشه کرد...
موسسه مهر
طرح مهر 3
به ازای سه ماه سپرده گذاری معادل مبلغ سپرده گذاریتون را 12 ماهه بهتون وام می دهند
و به ازای هر ماه سپرده گذاری بیشتر 3 قسط اضافه می شه
سود وام 14 درصد و هم با ضامن و هم با سند ملکی قابل دریافت هست .
ضمنا می توانید به جای اینکه مثلا 10 میلیون را به مدت 6 ماه در حساب سپرده گذاری کنید
30 میلیون را به مدت دو ماه سپرده گذاری کنید و 4 ماه بعدی 100 هزار تومان توی حساب باشه که باز هم میانگین اون می شه همین 10 میلیون
پ ن : 12 ماه را مطمئن نیستم
منم تصمیم دارم دو تا اوراق به ارزش 40 میلیون تومان بگیرم و اگه یه روز فرصت شدم رفتم بورس اطلاعات کامل میگیرم و در همین تاپیک عنوان میکنم اطلاعات در این مورد تا همین حدی که دوستان فرمودن هستش و همین کفایت میکنه .
(12-02-2012 09:53 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]موسسه مهر
طرح مهر 3
به ازای سه ماه سپرده گذاری معادل مبلغ سپرده گذاریتون را 12 ماهه بهتون وام می دهند
و به ازای هر ماه سپرده گذاری بیشتر 3 قسط اضافه می شه
سود وام 14 درصد و هم با ضامن و هم با سند ملکی قابل دریافت هست .
ضمنا می توانید به جای اینکه مثلا 10 میلیون را به مدت 6 ماه در حساب سپرده گذاری کنید
30 میلیون را به مدت دو ماه سپرده گذاری کنید و 4 ماه بعدی 100 هزار تومان توی حساب باشه که باز هم میانگین اون می شه همین 10 میلیون
پ ن : 12 ماه را مطمئن نیستم
ممنون از لطفتون. ولی من هیچ فرصتی برای خوابوندن پولم به عنوان سپرده ندارم.
دوستان به نظرتون خرید این اوراق اشتباهه؟! منظورم اینه که خیلی ها بهم میگن میزان سودی که این اوراق برمیداره خیلی زیاده. حالا موندم یه سال دیگه بدون خونه بمونیم یا این ارواق رو بخرم؟
این مبلغ 2.600.000 که اول کار برای خرید اوراق میدیم، آخر سر بهمون برگردونده میشن. درسته؟(هرچند ارزش پول میاد پایین و 12 سال دیگه 2.600.000 هیچ ارزشی نداره)
یعنی من الان یه 2.600.000 باید بدم بخرم و بعد خود وام هم 16 درصده. درسته؟