سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای یه کار پر سود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
برادر عزیز چرا تهران؟
شما به کارگاه های اصفهان سر زدید؟ قیمت گرفتید از همه؟
چند سالیست در میدان امام مغازه فروش کیف و کفش داریم ، هیچ وقت نشده به غیر از اصفهان سفارش کار بگیریم
چرا ، یکبار شد ، اون هم از تبریز و چین
-----------
به هر حال شما هم سعی کنید واسطه ها رو کم کنید
لازم به خرید 100 جفت نیست
به تعداد کمتری هم میشه اینکار رو کرد جهت بازاریابی
(11-30-2012 10:49 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]برادر عزیز چرا تهران؟
شما به کارگاه های اصفهان سر زدید؟ قیمت گرفتید از همه؟
چند سالیست در میدان امام مغازه فروش کیف و کفش داریم ، هیچ وقت نشده به غیر از اصفهان سفارش کار بگیریم
چرا ، یکبار شد ، اون هم از تبریز و چین
-----------
به هر حال شما هم سعی کنید واسطه ها رو کم کنید
لازم به خرید 100 جفت نیست
به تعداد کمتری هم میشه اینکار رو کرد جهت بازاریابی
آخه یه مشکلی تو اصفهان هست اونم اینه که همه کارگاه ها از 10 مدل کفش تولید میکنن که خوب اونم خودشون میرن میفروشن دیگه چه احتیاجی به من دارن ولی اگه چند تا نمونه اس تو تهرون پیدا کنی و بیاری اونوقته که براشون تازگی داره و باهات کار میکنن درست نمیگم؟
اگرم جایی سراغ دارید به ما هم بگید تا برم یه سری بزنم
ممنون
دوست من.به جای اصفهان شیراز را انتخاب کنید.شیرازیها بی محابا خرج میکنند.قیمت هم چندان مهم نیست.بدنبال شیکی و کیفیت هستند.خوشمرام هستند.دنبال نان کسی نیستند.صادقند.خداوند هم بدلبل اینکه در خرج کردن بخیل نیستند هواشون را داره و بهشون نعمت فراوان میده.مطمئن بااش ضرر نخواهی کرد.
دوست من.به جای اصفهان شیراز را انتخاب کنید.شیرازیها بی محابا خرج میکنند.قیمت هم چندان مهم نیست.بدنبال شیکی و کیفیت هستند.خوشمرام هستند.دنبال نان کسی نیستند.صادقند.خداوند هم بدلبل اینکه در خرج کردن بخیل نیستند هواشون را داره و بهشون نعمت فراوان میده.مطمئن بااش ضرر نخواهی کرد.
(11-30-2012 02:36 AM)bahador نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من بهمراه یکی از دوستام تصمیم گرفتیم بریم از تهران کفش بیاریم و تو اصفهان بفروشیم سوده خوبی هم داره روی هر جفت کفش تقریبا 10000تومن ولی کمی مشکل داریم

1-برای فروششون با چندتایی صحبت کردیم گفتن که باید طرح را ببینن ما هم برای خرید که بریم باید از هر مدل حداقل 100 جفت بیاریم که به عبارتی اگر 5 مدل کفش باشه نزدیک 3، 4 میلیون سرمایه میخواد البته سرمایش هست ولی نمیدونم جواب میده یا نه؟
2-اینقدر عمده فروش داخل اصفهان هست نمیدونم که از ما میخرن یا نه ؟

__ یه چیزه دیگه هم هست من هدفم بزرگتر از این حرفاست میخوام انشا الله وقتی با خم و چم کار آشنا شدم یه تولیدی کفش های اسپرت بزنم ولی اون ماله آیندست__
اگر دوستان راهی یا پیشنهادی دارند جلوی پای من بزارن ممنون میشم
سلام دوست عزیز... اصفهانی ها دست به هر کاری بزنن موفقن اینو جدی میگم
من پیشنهاد میکنم یه مغازه بزنیین بعد بگین ما پخش عمده داریم بهتره نماینگی انحصاری چند مارک رو بگیرین . موفق باشین
جدیدا یه تبلیغات دیدم که کفش های مردونه پاشنه مخفی بسیار شیک بود من خودم با اینکه قیمت گفت
1300000 وسوسه شدم بخرم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع