سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
زمانی کزروس به کورش بزرگ گفت: چرا از غنیمت های جنگی چیزی را برای خود برنمی داری و همه را به سربازانت می‌بخشی؟

کورش گفت: اگر غنیمت های جنگی رانمی بخشیدیم الان دارایی من چقدر بود؟! کزروس عددی را با معیار آن زمان گفت.
کورش یکی از سربازانش را صدا زد و گفت برو به مردم بگو کورش برای امری به مقداری پول و طلا نیاز دارد. سرباز در بین مردم جار زد و سخن کورش را به گوش‌شان رسانید.

مردم هرچه در توان داشتند برای کورش فرستادند. وقتی که مالهای گرد آوری شده را حساب کردند، از آنچه کزروس انتظار داشت بسیار بیشتر بود.
کورش رو به کزروس کرد و گفت:

ثروت من اینجاست. اگر آنهارا پیش خود نگه داشته بودم، همیشه باید نگران آنها بودم. زمانی که ثروت در اختیار توست و مردم از آن بی بهره‌اند مثل این می‌ماند که تو نگهبان پولهایی که مبادا کسی آن را ببرد!
(08-13-2011 09:30 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]زمانی کزروس به کورش بزرگ گفت: چرا از غنیمت های جنگی چیزی را برای خود برنمی داری و همه را به سربازانت می‌بخشی؟

کورش گفت: اگر غنیمت های جنگی رانمی بخشیدیم الان دارایی من چقدر بود؟! کزروس عددی را با معیار آن زمان گفت.
کورش یکی از سربازانش را صدا زد و گفت برو به مردم بگو کورش برای امری به مقداری پول و طلا نیاز دارد. سرباز در بین مردم جار زد و سخن کورش را به گوش‌شان رسانید.

مردم هرچه در توان داشتند برای کورش فرستادند. وقتی که مالهای گرد آوری شده را حساب کردند، از آنچه کزروس انتظار داشت بسیار بیشتر بود.
کورش رو به کزروس کرد و گفت:

ثروت من اینجاست. اگر آنهارا پیش خود نگه داشته بودم، همیشه باید نگران آنها بودم. زمانی که ثروت در اختیار توست و مردم از آن بی بهره‌اند مثل این می‌ماند که تو نگهبان پولهایی که مبادا کسی آن را ببرد!

زیبا بود و قابل تامل جهت همه دوستانی که در آینده انشاالله میلیاردر می شوند
میگن که وقتی اسکندر تخت جمشید رو اتیش زد ، گنج خیلی خیلی بزرگی از هخامنشیان سرقت کرد ، بار کامیون کرد و رفت ! بعد وسط راه که مریض شد اون کنج رو با چند نگهبان جایی قایم کرد ! اون کنج هنوز پیدا نشده
(08-13-2011 11:17 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]میگن که وقتی اسکندر تخت جمشید رو اتیش زد ، گنج خیلی خیلی بزرگی از هخامنشیان سرقت کرد ، بار کامیون کرد و رفت ! بعد وسط راه که مریض شد اون کنج رو با چند نگهبان جایی قایم کرد ! اون کنج هنوز پیدا نشده

Big Grin : عجب کامیونی بوده ها!اون هم مدل دو هزار سال پیش!
تریلی بوده ! Big Grin
جالب بود این واقعا یه حقیقته

راسی اون موقعه این کامیون های ماک آمریکایی بودنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Big Grin
جریان این کامیون هم خوب ترکوند هاااا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام
الگوهای باستانی کشور ما که میشه در زمینه اخلاق و کشور داری و کسب ثروت ازشون استفاده کرد زیادن همیشه با خوندن یه همچین متن هایی به اینکه تو این کشور دنیا اومدم و همچین بزرگانی داشتم به خودم میبالم
حالا کامیونش دوگانه سوز بوده یا نه ؟
سلام من تازه عضو شدم
ولي اومدم كه شروع كنم ان شا الله
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع