سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: حجامت ... لطفا مطالعه فرماييد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(11-29-2012 12:51 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]دردم داره حجامت ؟

زیاد نه !
اگر بداخلاق هستید،حجامت کنید

محقق و پژوهشگر طب مکمل گفت: حجامت برای افرادی که خلق و خوی خوبی ندارند و مقداری عصبی هستند مفید و موثر است

به گزارش عرش نیوز حاتمی با بیان این مطلب گفت: امروز حجامت به منظور پیشگیری و درمان در ایران انجام می‌شود.وی با اشاره به اینکه حجامت برای پیشگیری معمولا دو بار در سال انجام می‌شود‏، گفت: یک بار ابتدای فصل بهار که طبیعت به جوش و خروش در می‌آید و به طبع آن نیز خون انسان به جوشش در می‌آید و یک بار دیگر درفصل پاییز صورت می‌گیرد.
حاتمی تصریح کرد: زمان انجام حجامت با توجه به جزر و مد آب دریا معمولا ۱۷، ۱۹ و ۲۱ ماه قمری است که بهترین ساعت انجام آن نیز بین ساعت ۲ تا ۳ بعد از ظهر است.

محقق و پژوهشگر طب مکمل با اشاره به اینکه انجام حجامت معمولا دو ساعت بعد از صرف غذا انجام بگیرد، افزود: معمولا در زمستان حجامت برای پیشگیری انجام نمی‌شود اما برای درمان هر ساعتی از شبانه روز که پزشک تشخیص دهد این کار برای بیمار انجام می‌شود.

حاتمی در پاسخ به این سوال که حجامت برای درمان چه بیماری‌هایی مفید خواهد بود، افزود: تمام ریشه بیماری‌ها بر اثر سوختن و فاسدشدن یکی از اخلاطی است که کبد تولید می‌کند و با حجامت می‌توان آن اخلاط را خارج کرد به طوری که به بیمار احساس بهبودی دست می‌دهد و اگر تغذیه او نیز اصلاح شود بیمار بهبودی کامل پیدا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه حجامت یک اقدام مکمل و نه به عنوان یک روش درمانی کامل است، افزود: حساسیت‌های فصلی، ناراحتی‌های کبدی، کلیوی، مغزی، قلبی، درمان بیمار آرتوروز، نقرص، زانودرد و همچنین برای داشتن پوستی زیبا، رشد کودکان و همچنین افرادی که خلق و خوی خوبی ندارند و مقداری عصبی هستند حجامت برای آن‌ها موثر است.

محقق و پژوهشگر طب مکمل ادامه داد: حجامت همچنین در درمان بیماری‌هایی همچون پیرچشمی، سرطان‌ها و مشکلات قاعدگی و تنظیم آن در خانم‌ها موثر است.
حاتمی در پاسخ به این سوال که آیا حجامت می‌تواند به جای درمان، به فرد بیمار آسیب رساند، افزود: بله، حجامت ممکن است برای برخی افراد ضرر داشته باشد زمان حجامت باید طبع بیمار مورد بررسی قرار بگیرد زیرا حجامت برای کسانی که طبع گرم دارند خوب است اما برای کسانی که طبع سرد دارند توصیه نمی‌شود.به گفته محقق و پژوهشگر طب مکمل خیلی از نقاط بدن را می‌شود حجامت کرد اما معمول‌ترین جا بین دو کتف است.
دوستان کاری به سخنان اسلامیش نباشه.

حجامت یه چیز دیگست و اهدای خون یه چیز دیگه.

وقتی میری خون اهدا میکنی. خب خون بدن کم میشه و بدن دوباره شروع به ساخت میکنه و در نتیجه خود یه جورایی از نو بوجود میاد. و در کنار این یه حس انسان دوستانه هم هست برای کمک به کسایی که به خون نیاز دارن

حجامت میاد خون آلوده بدن رو بیرون میکشه. این خون نه قابل اهداست نه به درد بدن میخوره. یعنی هیچ ربطی به اهدای خون نداره. چون بری خون اهدا کنی که این خون آلوده رو ازت بیرون نمیکشن که.

در مورد درد هم.
دستگاه مکنده کامل پوست رو میکشه بالا و خون رو میمکه. یه جورایی سطح پوست بی حس میشه اون موقع.
دقیقا وقتی با تیغ ریش تراشی دستتون رو میبرید چه حسیه ؟ هیچی نمیفهمین اولش اصلا نمیفهمین بریده بعد یه مدت یکم میسوزه. این یکم هم خیلی کمه.
من خودم اولین بار که رفتم اصلا بهش اهمیت نمیدادم و همینطوری چون دوستام گفتن میترسی و این حرفا رفتم ولی خداییش میگم انگار نفسم تازه شد. راحت نفس کشیدم و یه جورایی حس میکنی بدنت پاک پاک شده.
من قلیان زیاد میکشم و بعد یه مدت خود آدم میبینه تنفس مشکل داره. با این حجامت دقیقا میشه اون رو رفع کرد. یه ریست به روحیات آدم میده.

ارزش تجربه کردن رو داره. حتما امتحان کنید.
متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به فعل و انفعالات سیستم خون بدن و نیز طبق مستندات علمی و روایات اسلامی 12 تا 19 هر ماه قمری، بهترین زمان مناسب برای حجامت است.

غلامرضا کرد افشار در گفت و گو با ایرنا بابیان اینکه حجامت با دو هدف اصلاح کمیت و اصلاح کیفیت خون انجام می شود، افزود: در اصلاح کمیت خون، افرادی که دارای خون زیاد و در معرض بیماری هایی مانند سکته و فشارخون هستند اقدام به حجامت می کنند.

وی ادامه داد: مناسب ترین زمان حجامت برای این افراد برای اصلاح کمیت خون 12 تا 15 ماه قمری است چرا که سیستم خون انسان به نیروی جاذبه ماه واکنش نشان می دهد و در این روزها خون رقیق تر در بدن جاری است و می توان آن را از راه حجامت دفع کرد.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد، اگر هدف از حجامت، اصلاح کیفیت خون و دفع مواد زائد خون باشد، بهترین زمان برای حجامت 15 تا 19 ماه قمری است چراکه در این زمان خون غلیظ تر بدن به سطح پوست می آید و می توان آن را دفع کرد.

کرد افشار اظهار داشت: 15 هر ماه قمری، اوج جوشش خون انسان است و پزشکان نیز تلاش می کنند در این روزها به دلیل افزایش احتمال خطر، بجز موقعیت های اورژانسی از انجام عمل جراحی پرهیز کنند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه حجامت یک روش موثر برای حفظ سلامت بدن است،

یادآور شد، حجامت باید از سوی متخصصان و با مواد یکبارمصرف و استریل انجام شود.

وی افزود: در روش حجامت، پوست بدن با ابزار مخصوص خراشیده می شود تا خون بیرون بیاید اما این خراشیدگی به لایه های عمیق پوست نمی رسد و به بخیه نیازی ندارد.
من از اظهار نظرهای عجولانه و بی تأمل بعضی دوستان در موضوعاتی که در آنها اطلاعات اولیه هم ندارند تعجب میکنم! چه اجباری برای این امر وجود دارد؟!!!
دوستان عزیز امروز توجه و تمایل روزافزونی در سطح جهان برای بازگشت به روشهای سنتی طب و درمان های موسوم به بدیل/مکمل وجود دارد.
حجامت نه تنها روشی فرسوده و قدیمی نیست بلکه در دانشگاههای معتبر جهان جزو سرفصلهای درسی طب سنتی محسوب میشود!
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت موسسه تحقیقات حجامت ایران سری بزنید!
امروزه همین حجامت، طب سوزنی، طب کل نگر (معالجه کل بدن از راه فشردن نقاطی در کف دست و پا) فصد، زالو و سنگ درمانی و بسیاری موارد دیگر به کمک طب آکادمیک آمده و بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته است.
اگر این روشها را فرسوده و قدیمی بدانیم پس استفاده از داروهای گیاهی را هم باید کنار بگذاریم! در حالی که پیش بینی میشود نه تنها علم پزشکی نوین بلکه حتی صنعت داروسازی جهان در 10 سال آینده در برابر داروهای گیاهی و گیاهان دارویی زانو خواهد زد!
مورد دیگر تلفیق علوم جدید با علوم سنتی ملل است که مثال بارز آن همین حجامت است که در مراکز مجهز و پیشرفته زیر نظر پزشکان و با وسایل کاملاً بهداشتی و پیشرفته انجام میشود و میتوان گفت به نوعی به روز شده و از حالت قدیمی و سنتی سابق در آمده است.
اما در مورد اهدای خون،
اهدای خون یعنی اینکه شما بخشی از خونتان رابه دیگران هدیه میدهید! فکر نمیکنم کسی به انگیزه معالجه جسمی این کار را بکند بلکه همه انگیزه انسانی دارند!
حجامت یعنی اینکه شما برای رفع مشکلات جسمی و تامین سلامتی، به جایی مراجعه میکنید تا غلظت و سموم موجود در خونتان را تخلیه کنند!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع