كسب درآمد حرفه ای و مادام العمر
سلام دوستان عزیز
تبریك می گم كه در سایتهای كسب درآمد عضو شدید
(به علت رعایت نکردن فوانین انجمن اکانت کاربری شما مسدود شد و این تایپیک به عبرت نامه منتقل می شود.مدیریت)
تبلیغ اینجور سایت ها در این انجمن ممنوع هستش حتی اگه درست باشه و پول پرداخت کنه ما در این انجمن هدفمان ایجاد کار و اشتغال و رسیدن به پول هستش نه از اینجور کارهای بیهوده که برای ما فایده ای نداره و کسانی که در این سایت میلیاردرها عضو هستن ایده های خوبی دارند و میخواهند این ایده ها را اجرا کنند و ما با هم میتوانیم با کمک هم این ایده ها را به مرحله اجرا برسانیم و از راه های مناسب به پول برسیم چرا بریم سراغ کارهای که معلوم نیست آخرش چی میشه و آیا همیشه به ما پول پرداخت میکنه یا نه؟ هیچ اطمینانی وجود نداره
در ضمن قبل از ارسال مطلب لطفا قوانین سایت مطالعه نماید
اره درسته ! ما ایده پردازیم و هدف ما داشتن یه همچین سایت هایی هست نه عضویت در این سایت ها !
لطفا این تاپیک به عبرت نامه منتقل شه
من مطمئنم که این دریافتی شما نیست دلیل:
چون اسم شخص رو پاک کردید. چرا فکر می کنید ما ها که اینجا جمع شدیم یه همچین فکری داریم لا اقل به تیتر زیر چک نگاه کنید.
شما فکر می کنید که ما خدایه نکرده....... هستیم.نه داداش این درآمد شما نیست اینو من خودم تو همون سایتی که الان قرار دادید قبلا دیده بودم.
در ضمن قبل از ورود به این سایت فقط به درآمد و تبلیغ خود فکر نکنید.به هزینه هایی که برای این سایت می شود فکر کنید واقعا ما اینجا جمع شده ایم تا یک همچین حرکتی انجام دهیم؟؟؟؟؟؟؟
مطلب دیگر اینکه قبل از اینکه شما این راه را برید ما جاده خاکیشو رفتیم دوست عزیز.
در ضمن به حلال بودن این پول ها هم فکر کنید.ما در این انجمن هدفمان کسب روزی حلال است.
زنگ تفریح
صرفا جهت اطلاع
ترجیح دادم در سایت باكسیفای عضو شوم كه تا الان حدود
600000 دلار پرداختی به كاربران داشته
سایت باکسیفای در اول ما می 2008 تاسیس شد و تاکنون بیش از 100هزار نفر عضو دارد میزان پرداختی سایت به اعضا تا این لحظه
284329$ دلار می باشد .
بابا شما حرف خودتونم قبول ندارید.
این همه اختلاف قیمت