11-27-2012, 05:29 PM
11-28-2012, 02:42 AM
دوستان لطفا راهنمایی کنید.. اسمی که فعلا به ذهنم رسید سیراف هست.
11-28-2012, 08:53 AM
پیشنهاد میکنم برین تو یکی از این سایت های "نام های فارسی" بعد تو نام های ترکی و آذری اسم های زیبایی هست که بعضی هاش اگه انتهاش یه "وب" هم بذارین کامل میشه
11-28-2012, 10:00 AM
خوب داداش شما بیا وتوی نت یه سرچ بکن و اسم رقیبات رو ببین
با توجه به اسم اونا یه اسم خوب انتخاب کن
درسته شما میخوای یه اسم جدید بزاری ولی خوب باید اینو هم در نظر بگیری
خیلی نباید با اسم های اون حیته متفاوت باشه
مثلا الان یکی بخواد یه سایت دانلود بزنه با توجه به سایتایی مثل میهن دانلود/اسان دانلود/وطن دانلود و اینجور اسامی
خوب شخص نمیتونه بیاد یه سایت بزنه اسمشو بزاره مثلا زندگی نو بگه این قشنگتره یا بزاره پروانه یا هر چیز دیگه ای
پس شما هم یه اسمی رو انتخاب کن که تو همون حیته باشه
فقط منطقه ای نکنش خوبنیست
من خودم یه کار دارم اگه دوستداری تا با هم شروعش کنیم ایده توپی هستش
پیام بهم بده
با توجه به اسم اونا یه اسم خوب انتخاب کن
درسته شما میخوای یه اسم جدید بزاری ولی خوب باید اینو هم در نظر بگیری
خیلی نباید با اسم های اون حیته متفاوت باشه
مثلا الان یکی بخواد یه سایت دانلود بزنه با توجه به سایتایی مثل میهن دانلود/اسان دانلود/وطن دانلود و اینجور اسامی
خوب شخص نمیتونه بیاد یه سایت بزنه اسمشو بزاره مثلا زندگی نو بگه این قشنگتره یا بزاره پروانه یا هر چیز دیگه ای
پس شما هم یه اسمی رو انتخاب کن که تو همون حیته باشه
فقط منطقه ای نکنش خوبنیست
من خودم یه کار دارم اگه دوستداری تا با هم شروعش کنیم ایده توپی هستش
پیام بهم بده
11-28-2012, 10:31 AM
اتفاقا به نظر من متفاوت بودن خوبه و جذابیت رو بیشتر می کنه. مثال شما: وطن دانلود، میهن دانلود و ... در کنار اینها--> سافت گذر! #نظر_شخصی
درمورد شاپرک ک گفته بودم یک مثال بود اما در واقعیت هم می تونید ببینید--> کلیک کنید!
ما هم سر اسم شرکت شریکمون پیشنهاداتی میداد ک شمال و اینا توش بود کلا پیشنهاد دادم محدود ب جغرافیا نباشه. من هم پیشنهاد دوستان رو تایید می کنم و پیشنهاد می کنم اسمی ک محدود ب منطقه جغرافیایی بشه نزارید
درمورد شاپرک ک گفته بودم یک مثال بود اما در واقعیت هم می تونید ببینید--> کلیک کنید!
ما هم سر اسم شرکت شریکمون پیشنهاداتی میداد ک شمال و اینا توش بود کلا پیشنهاد دادم محدود ب جغرافیا نباشه. من هم پیشنهاد دوستان رو تایید می کنم و پیشنهاد می کنم اسمی ک محدود ب منطقه جغرافیایی بشه نزارید
12-07-2012, 12:51 AM
خب با تشکر از دوستان هنوز بنده به اسم دلخواه نرسیدم اما به چند اسم که گزینه های اصلی هستن رسیدم...
1- رایساد (Raysad)
2- رایسون (Rayson)
3- ماهرایان (Mahrayan)
4- رایگر (Rayger)
لطفا دوستان از بین این چهار اسم یکی که به نظرشون جالب و زیباست رو اعلام کنن ممنون..دوستان اگر نام دیگری که غیر از موارد بالا به نظرشان جالب تر و زیبا تر میایید پیشنهاد بدهند ممنون از دوستان.
1- رایساد (Raysad)
2- رایسون (Rayson)
3- ماهرایان (Mahrayan)
4- رایگر (Rayger)
لطفا دوستان از بین این چهار اسم یکی که به نظرشون جالب و زیباست رو اعلام کنن ممنون..دوستان اگر نام دیگری که غیر از موارد بالا به نظرشان جالب تر و زیبا تر میایید پیشنهاد بدهند ممنون از دوستان.
12-09-2012, 12:33 AM
دوستان چرا کم لطفی میکنن ؟ لطفا نظر خودتون رو بگین یا اگه اسم بهتری سراغ دارین بگین...
12-09-2012, 12:22 PM
واقعا از همه دوستان ممنونم خیلی منو کمک کردند...دستتون درد نکنه...انشالله بتونم جبران کنم!!!
01-31-2013, 06:38 PM
سلام دوستان
من سروش هستم 17 سالمه اهل خوزستان(شوشتر.اهواز) هستم من یه طراح سایت هستم و وبلاگ نویس
من میخواستم یه سایت سرگرمی بسازم ولی نمیدونم اسمش رو چی باید بزارم
اسم هایی که انتخاب کردم
یکیشون seven هست اخه ما 7 نفریم.
بعدی وطن هست
دیگه نوین هست
ولی از هیچ کدوم خوشم نمیاد خواستم اگه بشه کمک کنید
من سروش هستم 17 سالمه اهل خوزستان(شوشتر.اهواز) هستم من یه طراح سایت هستم و وبلاگ نویس
من میخواستم یه سایت سرگرمی بسازم ولی نمیدونم اسمش رو چی باید بزارم
اسم هایی که انتخاب کردم
یکیشون seven هست اخه ما 7 نفریم.
بعدی وطن هست
دیگه نوین هست
ولی از هیچ کدوم خوشم نمیاد خواستم اگه بشه کمک کنید
01-31-2013, 07:00 PM
دوست عزیز منظور شما از سایت سرگرمی همون تفریحی است؟
اگه اینطوره پیشنهاد می کنم بی خیال شین و یک موضوعی انتخاب کنید که هم جذاب باشه هم پرخواننده
دوران سایت های تفریحی گذشته
اگه اینطوره پیشنهاد می کنم بی خیال شین و یک موضوعی انتخاب کنید که هم جذاب باشه هم پرخواننده
دوران سایت های تفریحی گذشته