(08-12-2011 11:36 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-12-2011 11:33 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]بیاین یه بازی اینترنتی بزنیم
یکی از دوستانم که اکنون در هندوستان درس میخواند و مقالات بازی را برای مجلات مینوشت روی این موضوع کار میکرد اما من هم چون علاه نداشتم پیگیری نکردم!
موضوع چگونه هست؟
من 3-4 ساله بازی اینترنتی میکنم و به قول جوون های غول بازی های اینترنتی هستم !
میتونم بگم با یه بازاریابی خیلی ضعیف و یه بازی خیلی چرت و پرت ماهی حداقل 5 میلیون در امد داره
ببین کامیار جان یه تیم بازاریابی هر چقدر هم قوی باشه بازم باید یه مدل برا کار خودش بنویسه.من خودم این حرکتو بلدم و با کمک شما می تونم این کاررو انجام بدم مطمئن باش ما خودمون بهترین کار هارو می تونیم انجام بدیم ما خودمون از هزار تا تیم قوی تریم.
(08-12-2011 11:36 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]بله منم موافقم ما تمام مشکلاتمون حل شده فقط یه بازاریابی میمونه که اونم میشنیم در رابطه با اون صحبت می کنیم.
یه جلسه تنظیم کنیم تا در رابطه با این موضوع صحبت کنیم
من موافقم.فقط گروه بازاریابی قوی و مناسب میخواهیم که اگر کمی سست باشد طرح های عالی ما به نتیجه نمیرسد.نه آنکه شکست نه یعنی آن انتظار عالی را برآورده نمیکند!
منم موافقم ، بازاریابی اشتغال رو می افرینه
(08-12-2011 11:36 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-12-2011 11:33 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]بیاین یه بازی اینترنتی بزنیم
یکی از دوستانم که اکنون در هندوستان درس میخواند و مقالات بازی را برای مجلات مینوشت روی این موضوع کار میکرد اما من هم چون علاه نداشتم پیگیری نکردم!
موضوع چگونه هست؟
در بازی های اینترنتی مثلا بعضی از سایت ها برای خرید اعتبار برای این که از کسایی که در سایت بازی میکنن جلوتر بزنی و نفر اول سایت بشی بهت اعتبار میفروشن که هر مقدار اعتبار هزینه ای دارد که از طریق شماره حسابی که در سایت اعلام شده به حساب ان ها ریخته شده و به شما اعتبار میدن
(08-12-2011 11:37 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ] (08-12-2011 11:36 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-12-2011 11:33 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]بیاین یه بازی اینترنتی بزنیم
موضوع چگونه هست؟
من 3-4 ساله بازی اینترنتی میکنم و به قول جوون های غول بازی های اینترنتی هستم !
میتونم بگم با یه بازاریابی خیلی ضعیف و یه بازی خیلی چرت و پرت ماهی حداقل 5 میلیون در امد داره
دهن ما را آب انداختید.بیشتر توضیح میدهید!چگونه درآمد می آید؟
خب فک کنم تا حالا یه سری از مشکلات حل شده
فقط باید در رابطه با سرمایه اولیه این طرح بحث کنیم و نحوه توزیع اون
(08-12-2011 11:34 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]با اقای قربانیان هم یه مشورتی بشه خوبه ، معمولا تو این موضعات نظرات جالبی دارن
خوب است.اما از ایشان خبر ندارید؟دو روزی هست که نظر نمیگذارند شاید ناراحت هستند؟
(08-12-2011 11:41 PM)ndm1368 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-12-2011 11:36 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-12-2011 11:33 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]بیاین یه بازی اینترنتی بزنیم
موضوع چگونه هست؟
در بازی های اینترنتی مثلا بعضی از سایت ها برای خرید اعتبار برای این که از کسایی که در سایت بازی میکنن جلوتر بزنی و نفر اول سایت بشی بهت اعتبار میفروشن که هر مقدار اعتبار هزینه ای دارد که از طریق شماره حسابی که در سایت اعلام شده به حساب ان ها ریخته شده و به شما اعتبار میدن
نه شماره حساب قدیمیه ! الان راحت با طریق دروازه پارسان ، کش یو . یو کس و پی بال میتونی گلد بخری !
تو تراونی سرور ایران گروه با تو یه سرور داخلی فقط 5 میلیون و خورده اعتبار خرید !
تو سرور های .com من یه ماه به صورت افتخاری بازی کردم بالا 20 هزار دلار این ها گلد خریده بودند !
اعتیاد این بازی ها خیلی خیلی خیلی خیلی بالاست