باسلام وعرض ادب خدمت دوستان راستش می خواستم موضوعی رادرمیان بگذارم وازنظرات اساتید ودوستان بهره مند شوم .من خواهرم 4 سال درکشورسویس زندگی می کنه و لیسانس مهندسی الکترونیک وهمسرش در شرکت نوکیا-زیمنس مشغول فعالیت می باشد اماخواهر من هیچ شغلی نداره وبدلیل غربت کمی افسرده شده به زبان المانی اشنایی کمی داره می خواستم بدونم با توجه به شرایطی که داره چه کاری می تونه انجام بده که بیکاری خودش مشکلات روحی دربرداره لطفا مراراهنمایی کنید
با سلام
خدا شانس بده همه آرزوشونه برن سوييس اونوقت ايشون داره افسرده ميشه!
دعوتش كنيد بياد توي انجمن و خودش مطرح كنه و شرايط و علايقش رو بگه تا اساتيد نظر بدهند.
با تشكر
درود بر عزیز بزرگوار
سوئیس کشور قانونمند و فوق العاده ایست که به نام کشوری که به حقوق شهروندان احترام میگذارد شهره عام و خاص است . من توصیه میکنم به خواهر عزیزتان بفرمایید در ابتدا باید بر زبان محاوره ای ان کشور جهت ارتباط بهتر با دیگران تسلط پیدا کنند و در مرحله ی دوم از نبوغ ذهنی خودشان برای ارائه ی یکسری حرفه ها که مختص ایران است بهره ببرند مانند ارائه ی قالی با طرحهای خاص ایران و از اینگونه کارها که در خارج ایران استقبال ویژه ای می شود بهره ببرند . از ایشان جهت بررسی ایده های این انجمن دعوت کنید که اینجا بیایند .
همه چیز روبراهه = All Is Well
با سلام، دوست عزیز، نشستن و برا خودمون احساس دلسوزی کردن اسونترین کاری هست که میتونیم تو این دنیا بکنیم. متاسفانه این کار با اینکه آسونه هیچ فایده ای به حال ما نداره و هیچ کمکی به حل مشکلاتِ ما نمیکنه. خواهرِ شما بیا از جاش بلند شه تو آینه یه نگاهی به خودش بندازه یه لبخندِ گوش تا گوش قبول اینکه اوضاعِ روحی و مادیش میتونست تو این ۴ سال از این بهتر باشه. همون جا تصمیم بگیره که به گذشته فکر نکنه، برا آینده نقش بکشه از همون لحظه شروع به قدم گذاشتن تو راه موفقیت بکنه. راستش را بخواهید برام سخته که قبول کنم یه نفر ۴ سال (۱۴۲۴ روز) در یه کشوری هست و زبونشون را یاد نگرفته. بابا جون روزی یک کلمه هم یاد میگرفت الان میتونست با ۱۴۲۴ کلمهای که بلد شده بود گفتگوی روز مره با مردم داشته باشه.
لطفا اینو به خواهرتون بگید که واسه کار گرفتن بیاد ایشون و اطرافیون بتونن با هم حرف بزنن، مسلما همه اطرافیون که اونجا زندگی میکنن نمیان فارسی یاد بگیرن بخاطر خواهر شما ، پس ایشون بیاد زبونِ اونا را یاد بگیرن. ایشون را ترغیب کنید که عضو اینسایت بشن، ولی اینو بدونید که تا شخص خودش نخواد به خودش کمک کنه و آمادگی اینو نداشته باشه که بخز زندگیشو تغییر بده محل اطرافیون بتونن کاری براش انجام بدن
دوستان به خوبیِ خودتون غلط هایی املایی منو ببخشید، مطمئن باشید که سعی بسیار کردم که همه چیزو درست بنویسم چه جملهای و چه املایی
موفق باشید
«غلط های املائی برطرف شد.لطفا در نوشتن دقت نمائید»
دوست عزیز مهندسی الکترونیک رشته ای نیست که دولت سویس از آن بگذرد و فردی بیکار شود.چنانچه عزیزان مطرح کردند اول باید زبان آنجا را بیاموزدوبعدا با اعتماد بنفس خیلی بالا بدنبال اشتغال باشد.
اول بهشون بگید تو انجمن ما عضو بشن