سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نیاز به مشاوره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام.
به نظرتون نوع شغل چند درصد توی پولدار شدن تاثیر داره؟
من چند وقتیه خیلی این شاخه به اون شاخه می کنم ، مدام دنبال کاری هستم که مرا زود پولدار کند ولی هنوز هیچ درآمدی نتونستم کسب کنم.رشتم حسابداریه ، به نظر خودم با حسابداری نمی تونم زیاد پولدار بشم .مدام دنبال شغل دیگری هستم. وقتی می بینم فردی توی انجمن می گوید که مثلا من ماهانه 2 میلیون درآمد دارم فوری می خواهم همون کار رو شروع کنم.یعنی در واقع به دنبال کاری راحت و با درآمد بالا هستم.نمی تونم تصمیم بگیرم که چه کاری رو شروع کنم.سرمایه هم ندارم.
لطفا من رو کمک کنید.
با كم شرو كن و به طور مستمر پيشرفت كن
اميرجان يك كار را از بين گزينه هايي كه مدنظر داري شروع كن.فرق شما با بقيه افرادي كه در آن كار هستند اينست كه خودت رو باور داري-مثبت انديشي-خلاقيت بخرج ميدي(نتايج عضو بودن در انجمن) و اين موجب پيشرفت بيشتر شما نسبت به بقيه است.
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که اهسته و پیوسته رود

مطمئن باشید اونی هم که ماهانه دو میلیون میگیره کم کم دانش شغلی و اعتبار شغلی بدست آورده یه شبه که نبوده . شما هم بهتر تو رشته ای که تخصص و علاقه داری شروع کنی و خیلی سریع تحت تاثیر خقوق دیگران قرار نگیر تحت تاثیر اراده و پشتکارشون باش
نوع شغل خیلی‌ نمیتونه عامل تعیین کننده باشه .به نظر من هر کسی‌ اگه تو راهی‌ که انتخاب کرده توانایی داشته باشه حتما جزو بهترین‌ها می‌شه در اون کار .توانایی به معنی درست یعنی‌ کاری رو در هر شرایطی و همیشه با کیفیت بالا انجام دادن .اینقدر تو دنیا ابزار‌های زیادی برای بزرگ شدن توی هر رشته‌ای هست که هر کسی‌ اگه بخواد میتون خیلی‌ موفق باشه ،پاداش این موفقیت قطعا ثروت هم میتون باشه

دوست عزیز کسی‌ که مدام راه زندگیش را تغییر میدهد هرگز به مقصد اصلی‌ نمیرسد .و این که لطفا تاپیک آزادی رو مطالعه بفرمایید .
(11-23-2012 08:40 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: [ -> ]با كم شرو كن و به طور مستمر پيشرفت كن
آقا مردانیان شما درست می فرمایید.ولی من مشکلم این هست که نمی دونم چه کاری رو شروع کنم.
سلام امیر جان

یک نکته ای رو جناب نامی عزیز اشاره کردن که برای من خیلی جالب بود

به کاری بپردازید که بتونید پیشرفتش بدید ، بعد بهش علاقه مند شید
امیر جان
1.رشته خودت رو دست کم گرفتی
2.یک شبه میخوای پولدار بشی

با این دو تا طرز فکر نمیشه پولدار شد!
جناب یزدانی سلام ارادت داریم
شناخت نیازهای بازار و مردم میتواند شغلی را برای شما ایجاد کند که شما را خیلی زود به ثروت برساند .مهم اینست که شما یک شغلی که احساس میکنی به ان علاقه داری شروع کنی و با عشق و با ایمان به موفقیت در ان کار خلاقیت و نواوری داشته باشی تا از دیگر رقیبان جلو بیفتی.
اینکه یکنفر در یک کار موفق میشود دلیل بر این نمیشود که شما هم بتوانید در ان کار موفق باشید.مثالش تولید محصولیه که من انجامش میدم و شما در جریان هستید .فروش ما روز بروز به حمد الله بیشتر میشه و ما به فکر ایجاد خط تولید دیگری هستیم ولی متاسفانه شما شاهد بودید که در شهر شما یک مشتری برای ان پیدا نمیشه.
امیدوارم شما هم هرچه زودتر جهت شروع شغلتان به نتیجه رسیده و شاهد موفقیتهای روزافزونتان باشم.
(11-23-2012 10:25 PM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط: [ -> ]امیر جان
1.رشته خودت رو دست کم گرفتی
2.یک شبه میخوای پولدار بشی

با این دو تا طرز فکر نمیشه پولدار شد!

منظور شما اینه که رشتم خوبه؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع