سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست کمک برای راه اندازی شغل مناسب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من حدود یه سال هست فارغ التحصیل شده ام. رشته ام نرم افزاره. نمی دونم باید چیکار کنم ؟ تجربه کافی هم ندارم چند تا پروژه دانشجویی انجام دادم.
به برنامه نویسی تسلط دارم نمی دونم باید چیکارباید بکنم شهر ما هم کوچیکه برای نرم افزار کار نداره خواهشا راهنماییم کنید. اعصابم خرد شد از بس اینترنتو گشتم.
کار ترجمه هم بلدم. برام میسر نیست برم تهران دنبال کار بگردم. توی فضای مجازی چیکار میتونم بکنم. البته اینو بگم یه سالی میشه خدمات دانشجویی راه انداختم کنار دانشگاه پیام نوره اما درآمد خوبی نداره
خدماتی هم که ارائه میدم:
تکثیر، تایپ، پرینت، ترجمه، نمونه سوال، کافی نت
البته کافی نتو یه ماهی میشه اضافه کردم
درآمدش خوب نیست بعضی موقع روزی 10 نفر هم مراجعه کننده ندارم.
خواهشا راهنماییم کنید.
اگر میخوای بری تو کار برنامه نویسی
سایت های هستند که برنامه سفارش قبول میکنندو میدن برنامه نویس های سایتشون تا تحویل بده
اونجا عضو شو واز برنامه های کوچک شروع کن

ولی برای پیشرفت تو کار کامپیوتر سعی کن شاخه ات رو مشخص کنی
سخت افزار
نرم افزار
یا اینترنت وشبکه
برای دوتای آخر خیلی راحت میتونی با امکاناتی که داری تجربه کسب کنی
(11-22-2012 07:48 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اگر میخوای بری تو کار برنامه نویسی
سایت های هستند که برنامه سفارش قبول میکنندو میدن برنامه نویس های سایتشون تا تحویل بده
اونجا عضو شو واز برنامه های کوچک شروع کن

ولی برای پیشرفت تو کار کامپیوتر سعی کن شاخت رو مشخص کنی
سخت افزار
نرم افزار
یا اینترنت وشبکه
برای دوتای آخر خیلی راحت میتونی با امکاناتی که داری تجربه کسب کنی

ممنون که جواب دادین
عرض کردن که نرم افزار خوندم به برنامه نویسی هم خیلی علاقه دارم
البته خوب باید اینترنتی کار کنم چون توی شهرهای کوچک جواب نمیده
[quote='goldmen' pid='51173' dateline='1353597520']
ا
به نظر من شما خودت چند تا برنامه بنویس بعد دنبال مشتری بگرد براش! اینطور می تونی سریعتر بفروشی!
می تونی تو گروههای برنامه نویسی عضو بشی و باهاشون همکاری کنی اول به صورت رایگان بعد از یه مدت اگه کارت خوب باشه مطمئن باش سفارشات خودشون میان!
راستی ای کاش اسم شهرتون رو هم می گفتید!
(11-22-2012 10:18 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من شما خودت چند تا برنامه بنویس بعد دنبال مشتری بگرد براش! اینطور می تونی سریعتر بفروشی!
می تونی تو گروههای برنامه نویسی عضو بشی و باهاشون همکاری کنی اول به صورت رایگان بعد از یه مدت اگه کارت خوب باشه مطمئن باش سفارشات خودشون میان!
راستی ای کاش اسم شهرتون رو هم می گفتید!

ممنون بابت جوابتون
شهر قیدار استان زنجان
لینک مرجع