(11-20-2012 07:23 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: [ -> ]من سخت تو فكر اينم كه توليد موادغذايي خونگي كنم
نان،ماست،مربا و ترشي
نميدونم چقدر عمليه
آيا بازار داره؟
روبروي خونمون يه نانوايي هست
ميگم امتحانش كنم
اصل حرفم تو ايجاد فروشگاه مواد غذايي خونگي يه
اگه تمیز کار کنی درآمد داره.مربای خونگی یه چیز دیگه است.همین که ملت بدونن نگه دارنده نداره بسه.الان تویه استان زنجان یه بنده خدایی مغازه فروش ترشی خونگی و مربای خونگی زد اولش همکلاسیهاش دستش مینداختن این همه درس خوندی آخرش این شد...
الان سه تا مغازه خریده و کلی کارگر داره.
متأسفانه مشکل ما ایرانیها اینه که فکر می کنیم جوونها حتما باید برن دانشگاه تا بهشون بگن موفق تازه بعدش هم حتما باید یه کار دولتی و محافظه کارانه داشته باشه و تا در اداره ای استخدام نشن شروع به هیچ کاری نمیکنن.
(11-20-2012 07:23 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: [ -> ]من سخت تو فكر اينم كه توليد موادغذايي خونگي كنم
نان،ماست،مربا و ترشي
نميدونم چقدر عمليه
آيا بازار داره؟
روبروي خونمون يه نانوايي هست
ميگم امتحانش كنم
اصل حرفم تو ايجاد فروشگاه مواد غذايي خونگي يه
عالیه جناب علیمردانیان
دست روی خوب ایده ای گذاشتی ،شک نکن شروع کنی اینده خوبی در انتظارت خواهد بود ولو به عنوان کار دوم و پاره وقت.فقط متفاوت باش.
در ضمن میتونی به در غالب مشاغل خانکی مجوز هم بگیری.
(11-21-2012 12:29 AM)ahmad1440 نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر شما
ایده های جالبی بودن و از همه بهتر لوازم خانگی اما مکانش تهران نه
اگر بتونی لوازم کهنه رو بخری وبار وانت کنی به شهر های کوچک ببری برای فروش بهتر نتیجه میگیری
من خودم یه سماور از جنس برنج از یه فروشنده که همین کار رو میکرد به قیمت 20.000 تومن خریدم برای تزئین قشنگ بود اما 10 روز بعد اونرو به مبلغ600.000 تومن به یکی از فامیلامون فروختم
چه درامدی از این بهتر
فکر پرورش ماهی اکواریومی هم خوبه اما بسیار بسیار مشکل هست اما اگر کارت بگیره نونت تو روغنه وام کلان هم با سود 4درصد بهش میدن خیلی راحت
پیروز باشید
سلام , نکنه سماوره زیر خاکی بوده فامیلاتون 600 تومان خریده 600 میلیون فروخته !