11-20-2012, 11:45 AM
با سلام و احترام خدمت شما عزيزان
نيازمند ايده هاي زيبا و پولساز شما هستم
من اهل مشهد هستم و چندي است دنبال ميليونر شدنم
سرمايه اي بين دويست تا دويست و پنجاه ميليون دارم
من مهندس عمران هستم و در زمينه كاري خودم اين پول خيلي كم است پس به
سراغ موارد زيادي رفتم كه هركدام به دليلي رد شد مثل
فست فود (نداشتن مكان و اينكه با مكان اجاره اي نميشد و همچنين مشكلات مربوط به آشپز)
توليد ساندويچ سرد ( در شهر نميشد توليد كرد و حتمآ بايد در شهرك صنعتي و يا خارج از شهر توليد ميشد و مشكل نقد شدن پول از ويزيتور ها و فروشنده هاي كلي)
كشت گلخانه اي(هزينه بالاي تآسيس و زمان زياد برپايي سالن ها)
بازار ماشين هم كه خرابه
به اين نتيجه رسيدم بدنبال خريد خانه بروم و بعد از ترميم و بازسازي بفروشم
و بيشتر به اين فكر ميكنم كه واسطه باشم يعني محصولي را كلي بخرم و با قيمت بيشتري بفروشم
ويا از شهر ديگري كه از يك محصول بيشتر دارد با قيمت پايين خريد كنم و در شهر دورتر با قيمت بيشتر بفروشم
حال از شما عزيزان خواهشمندم در صورتي كه نظر و يا ايده خاصي داريد با من در ميان بگذاريد
براي من زود بازده بودن و سود بالا خيلي مهم است
با تشكر.حسين
نيازمند ايده هاي زيبا و پولساز شما هستم
من اهل مشهد هستم و چندي است دنبال ميليونر شدنم
سرمايه اي بين دويست تا دويست و پنجاه ميليون دارم
من مهندس عمران هستم و در زمينه كاري خودم اين پول خيلي كم است پس به
سراغ موارد زيادي رفتم كه هركدام به دليلي رد شد مثل
فست فود (نداشتن مكان و اينكه با مكان اجاره اي نميشد و همچنين مشكلات مربوط به آشپز)
توليد ساندويچ سرد ( در شهر نميشد توليد كرد و حتمآ بايد در شهرك صنعتي و يا خارج از شهر توليد ميشد و مشكل نقد شدن پول از ويزيتور ها و فروشنده هاي كلي)
كشت گلخانه اي(هزينه بالاي تآسيس و زمان زياد برپايي سالن ها)
بازار ماشين هم كه خرابه
به اين نتيجه رسيدم بدنبال خريد خانه بروم و بعد از ترميم و بازسازي بفروشم
و بيشتر به اين فكر ميكنم كه واسطه باشم يعني محصولي را كلي بخرم و با قيمت بيشتري بفروشم
ويا از شهر ديگري كه از يك محصول بيشتر دارد با قيمت پايين خريد كنم و در شهر دورتر با قيمت بيشتر بفروشم
حال از شما عزيزان خواهشمندم در صورتي كه نظر و يا ايده خاصي داريد با من در ميان بگذاريد
براي من زود بازده بودن و سود بالا خيلي مهم است
با تشكر.حسين