سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 18 میلیون رو چطور میشه افزایش داد؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
به هر موسسه ای نمیشه اعتماد کرد، نمونش تو همدان موسسه الزهرا بود و 30 درصد سود می داد. چندین سال بود داشت به خوبی کار می کرد و هر روز مشتری هاش داشت زیاد می شد، خیلی از همشهری های ما پولهای زیادی سرمایه گذاری کرده بودند. ولی اخرش ورشکست شد و همه پولهاشون به باد رفت. نه کسی جواب گو هست، نه مسوولی و نه دولتی،
الان دو ساله رو هواست و هر روز یه وعده دروغی .17 میلیارد از پول مردم رو خوردن و یه آب هم روش، بانک مرکزی در جواب مردم گفته تقصیر خودتونه که پولتون رو میذارید تو این موسسه ها، اینها بدون مجوز کار می کنند!!!، حتی اجازه اعتراض و تجمع جلوی موسسه هم بهشون داده نشد و در جواب اعتراض گفتند نزول خورها می روید خانه یا ببریم زندان.
پس به هر موسسه ای اعتماد نکنید حتی از نوع با سابقش.
پيشگامان الان نزيديك 15 ساله كه توي بازاره اول با خط ADSL شروع كردند الان خيلي غول شده برا خودش
به صورت مستقل توي نمايشگاه هاي اروپايي شركت ميكنه
موسسه ش 20 درصد ميده
ولي اگه سهامشو بخري به ازاي هر ميليون 23000 تومان ميده و براي تمديد 24000 تومانش ميكنه شك نكن اين يكي در نميره
بايد ببيني تا باور كني
(11-19-2012 01:59 PM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]18 میلیون رو چطور میشه افزایش داد؟
البته منظورم کسب و کار نیستا. یا لااقل کسب و کاری که بخوام بالاسرش باشم. چون به اندازه ی کافی دست خودم رو بند کردم.
من فقط 18 میلیون دارم که میخوام افزایشش بدم. زمین بخرم؟ آپارتمان متری؟ تو کار کس دیگه ای سرمایه گذاری کنم؟ بذارمش تو بانک سود بگیرم یا تو حساب هایی که بعد از روش وام بدن؟
محل زندگیمم که اصفهان.

ممنون میشم ایده هاتون رو بفرمایید

سلام
این طور که من متوجه شدم شما مایل به سپرده گذاری ندارید اگه مایل باشید می توانید روی شراکت من حساب کنید سرمایه از شما کار و مکان از من
من در زمینه عکاسی و فیلمبرداری از مجالس و کار های مرتبط را پیشنهاد می دهم اگه حوصله داشته باشید به یاری خدا در عرض 7 ماه اصل پولتون بر می گردد
اطلا عات بیشتری خواستید با من تماس بگیرید
09132078469
ممنون. نه دنبال کسب و کار اصلا نیستم دوست عزیز. چون نیاز دارم از همین ابتدا بهره ای از پول ببرم.

دوستان از نظراتتون ممنونم. فعلا تصمیم بر این شد این پول رو برای خرید خونه استفاده کنم(البته نه فقط همین 18 تومن)
تو بورس فعالیت کنید
در عرض سه ماه میشه دو برابرش کرد
(11-22-2012 09:55 AM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]تو بورس فعالیت کنید
در عرض سه ماه میشه دو برابرش کرد

اتفاقا علاقمند به این کار بودم. ولی راستش از بورس هیچی نمیدونم. مشاور بورس مطمئنی هم نمیشناسم
(11-20-2012 01:51 AM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-20-2012 12:35 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-19-2012 01:59 PM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]18 میلیون رو چطور میشه افزایش داد؟
البته منظورم کسب و کار نیستا. یا لااقل کسب و کاری که بخوام بالاسرش باشم. چون به اندازه ی کافی دست خودم رو بند کردم.
من فقط 18 میلیون دارم که میخوام افزایشش بدم. زمین بخرم؟ آپارتمان متری؟ تو کار کس دیگه ای سرمایه گذاری کنم؟ بذارمش تو بانک سود بگیرم یا تو حساب هایی که بعد از روش وام بدن؟
محل زندگیمم که اصفهان.

اين بستگي داره چطور ميخواين افزايش بدين وكي به پول نياز دارين
اگرهيچ ايده اي ندارين بهتر هست در بانك در سپرده روزشمار كه بهتون موسسه مهر رو پيشنهاد ميكنم

ولي اگر قصد انجام كاري رو دارين بايد بگين چه توانايي ويا چه علاقه اي يا چقدر زمان دارين
موسسه مهر كه فرمودين براي سپرده كوتاه مدت چند درصد سود روزشمار ميده اگه بفرماييد ممنون ميشم
(03-11-2013 06:23 PM)بهرام اکبری نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-20-2012 01:51 AM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-20-2012 12:35 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
محل زندگیمم که اصفهان.

اين بستگي داره چطور ميخواين افزايش بدين وكي به پول نياز دارين
اگرهيچ ايده اي ندارين بهتر هست در بانك در سپرده روزشمار كه بهتون موسسه مهر رو پيشنهاد ميكنم

ولي اگر قصد انجام كاري رو دارين بايد بگين چه توانايي ويا چه علاقه اي يا چقدر زمان دارين
موسسه مهر كه فرمودين براي سپرده كوتاه مدت چند درصد سود روزشمار ميده اگه بفرماييد ممنون ميشم

دوست گرامی اگر چنانچه تا 5ماه به این پول نیاز ندارید سهام بانک تجارت یا پارسیان از بورس خریداری نمایید انشالله بالاتر از 20 درصد سود می نمایید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع