ممنون آقا فرهاد ، بقول يكي از اعضاي اين انجمن شاگردي كه نتواند از معلمش سبقت بگيرد مقصر معلمش بوده كه او را درست هدايت نكرده ، ما خوشحاليم كه دوستان با اراده اي چون شما در كنار خود داريم ، به اميد موفقيت بيشترتان
منم تبریک عرض می کنم امیدوارم تا آخر راه شریکهای خوبی برای هم باشید .
موفق و سربلند باشید.
سلام اقا فرهاد بهتون تبریک می گم
انشاءالله موفق باشید

تبریک میگم دوست عزیزم
خیلی خوشحالم که تک تک دوستان دارن پله های موفقیت رو طی میکنن و به هدفشون نزدیک و نزدیک تر میشم
سبز باشید
با آرزوی موفقیت برای شما آقای قربانی..
از ابراز احساسات عزیزان و روحیه دادن به ما نهایت سپاس و تشکر رادارم.انشاالاه شاهد موفقیتهای سایر عزیزان هم باشیم.بخاطر تعداد بالای عزیزان از بردن اسامی معذورم.دست همه عزیزان رو می بوسم.
(11-19-2012 12:13 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و عرض ادب و تشکر فراوان از تمامی عزیزانی که پیام دادند.دست تمامی عزیزان را میبوسم.از اونجایی که کارم بیشتر تو زمینه پخش هست.چند وقت پیش ایده ای توسط استاد عزیز جناب قربانیان به بچه های انجمن پیشنهاد شد و جا دارد کا در اینجا یک تشکر ویژه از ایشان داشته باشم و چون من هم قبلا یک سر رشته ای از کار مذکور داشتم و دوستانی هم تو این کار داشتم.از وجود دوستان استفاده کرده واین کار رو هم به کار هامون اضافه نمودیم. و ریاست این کار هم برعهده اقا مسعود می باشد.(ما کارگر اقا مسعو دیم)چون من کارم چیز های دیگه هست. فعلا هم برنامه داریم به دو روش کار کنیم 1- پوشاک ارزان2- پخش کلی .لازم به ذکر هست جنس هر کدوم از روشها با هم فرق میکند. تا هر چه خدا بخواد.مررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییی
سلام میشه بگید این پوشاک چی هستند؟ زنونه یا مردونه؟ قیمتهاشون توی چه حدودیه و چجوری میشه ازتون خرید کرد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
(11-18-2012 07:48 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]ما هم با توکل برخدای مهربان حرکت جدیدی را در پخش و توزیع پوشاک با اقای مسعود کوچولو اغاز کردیم.امیدواریم که در کنار همدیگر بتوانیم قدمهای محکمتری برداریم. و از همین جا به شریک عزیزم جناب اقای مسعود نوری(مسعود کوچولو) تبریک عرض می کنم. شاد وپیروز باشید
سلام.
مبارک باشه انشااله.
امیدوارم در این حرفه نهایت موفقیت راببریدوبه تمام خواسته هایت برسید.
..........................................................
اگه اشکال نداره بعد از این که کاردستت اومدیه پست بزار ودرموردمزایا ومعایب پخش پوشاک یه توضیحی بدیدچون شما عملی دارید کارمیکنید بهترین راهنمایی کننده هستید برای دوستانی که قرارعمده فروش بشند ویا از شما جنس بخرند.
پیروزباشید
سلام دوست خوبم. تبریک میگم

ایشالا موفق باشین
خوش به حالتون که شروع کردید واقعا خبر موفقیت بچه های انجمن خیلی شادی بخشه