سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ذرت مکزیکی در شهرستان! آری یا نه!؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت اساتید محترم
خیلی خلاصه سوالمو می پرسم.
کسی تجربه راه اندازی ذرت مکزیکی داره؟ از همینا ک کنار خیابون هستند و فقط ذرت میدند.
تو تهران خیلی مشتری دارند. می خواستم ببینم تو شهرستان تا الآن کسی این کارو کرده؟
تصمیم گرفتم دستگاهشو بگیرم بدم یکی تو شهرستان کار کنه. بعد اگه خوب بود چند تا دیگه هم اضافه کنیم در جاهای مختلف شهر.
کسی تجربه تو شهرستان داره؟ ب نظرتون برای ۲ نفر خوب خواهد بود؟ یعنی منی ک مواد اولیه و دستگاه رو میدم و کسی ک می خواد کار کنه و بفروشه به جفتمون ی چیزی برسه؟

ممنون و سپاسگذار همگی
یوسف Yosef.gif
سلام یوسف جان

سابقا جناب قربانیان تو یکی از تایپیک ها یه سری توضیحات داده بودن

- البته بستگی به جا و شهرستان هم داره

- الان تو مشهد که خیلی طرفدار داره ، یک بنده خدایی هم توی نمایشگاه بین المللی یه غرفه دار (( نزدیک در ورودی))

خودش به اندازه یک تالار مشتری داره و مشتری هاش صف میکشن تا نوبتشون بشه
بلی درست می فرمایید. منظورم شمال کشور و شهرستان بابل بود. نمایشگاه هم فکرمو مشغول کرد Yosef.gif ممنون مهدی جان
سلام.
کار خوبیه. اما مضرات این خوراکی خیلی زیاد هست.
من یک ایده دیگر دارم که در تاپیک زیر مطرحش کردم.
لطفا نظر دهید : http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5176
ممنونم.
من سرچ کردم اما به نتیجه ای برای مضر بودنش نرسیدم.

نقل قول :کيمياگر تصريح مي‌کند: «تنها موادي که در ذرت مي‌تواند مضر باشد مصرف بالاي نمک و روغن است وگرنه اين ميان وعده مورد تاييد و توصيه ما است.»

میشه ی لینکی از مطلبی چیزی بهم بدید؟ مممنون :-)
منظور من هم همون نمک و روغن زیادش هست. و البته سس هایی که استفاده میشه.
در کل لطفا بفرمایید هر لیوان چقدر برای شما هزینه دارد و چقدر میتونید بفروشیدش.
ممنونم.
يوسف عزيز منظورتون كدوم شهرستانه
ميتونين با يه مغازه ساندويچي يا فست فود صحبت كنين و اينكارا با همكاريه هم انجام بدين
اينطوري واسه هر 2 تونميصرفه
چون هزينهاجاره كم ميشه
یوسف جان عزیز ،تو لاهیجان که زیاده،و طرفداران خودشو داره،بستگی به محل وجاییکه قراره ذرت مکزیکی فروش بره داره.محلهای پر رفت و امد باشه.چون یک نوع اشپزی هست،اگه بشه یه مقدار متفاوتر با بقیه باشه،طوری که مشتری جذب بکنه و طبق ذایقه منطقه خودتون باشه،به نظر من خوبه.
(11-12-2012 05:51 PM)dvdghe نوشته شده توسط: [ -> ]منظور من هم همون نمک و روغن زیادش هست. و البته سس هایی که استفاده میشه.
در کل لطفا بفرمایید هر لیوان چقدر برای شما هزینه دارد و چقدر میتونید بفروشیدش.
ممنونم.

الآن دیگه همه نمک و سس استفاده می کنند! روغن رو کمتر میشه استفاده کرد اما خب کسی ک نمیخواد کالری مصرف کنه و .. می تونه این غذا رو نخوره! مضر نیس!


(11-12-2012 07:02 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: [ -> ]يوسف عزيز منظورتون كدوم شهرستانه
ميتونين با يه مغازه ساندويچي يا فست فود صحبت كنين و اينكارا با همكاريه هم انجام بدين
اينطوري واسه هر 2 تونميصرفه
چون هزينهاجاره كم ميشه

همانطور ک قبلا عرض کردم، شمال کشور، مازندران و شهرستان بابل هست. خب ترجیح میدم مغازه ای نباشه. تو تهران ک خیلی زیاده. تو پاساژ ها تو راهرو و یا تو خیابون ی گوشه هستند.


(11-12-2012 09:28 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]یوسف جان عزیز ،تو لاهیجان که زیاده،و طرفداران خودشو داره،بستگی به محل وجاییکه قراره ذرت مکزیکی فروش بره داره.محلهای پر رفت و امد باشه.چون یک نوع اشپزی هست،اگه بشه یه مقدار متفاوتر با بقیه باشه،طوری که مشتری جذب بکنه و طبق ذایقه منطقه خودتون باشه،به نظر من خوبه.

آقا فرهاد گل، درست می فرمایید. معمولا پنیر اضافه و قارچ بیشتر توجه رو جلب میکنه. اینجا رفته بودیم سینما ملت، طرف قارچ نریخت گفتم قارچش کو!؟ گفت گرون شده نمیریزیم ! =))
والا تو رشت که فروشش بالاست.در کل فکر می کنم یه محصول جا افتادست و در اکثر جاهای کشور طرفدار ثابت داره...
مازندران هم که احتمالا فرق زیادی با گیلان نکنه...ذائقه ها شبیه به هم هستن...و تو گیلان طرفدار های سر سخت و فراوون داره...
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع