11-12-2012, 04:10 PM
(11-12-2012 03:57 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]اکی.
نتیجه:
لیست قیمت هارو میشه برام بفرستید؟
اگر نمونه بخوان امکانش هست بدید؟
فردا براتون لیست قیمت ها رو می فرستم! آدرس ایمیلتون را برام بفرستید،لطفا!
(11-12-2012 03:57 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]اکی.
نتیجه:
لیست قیمت هارو میشه برام بفرستید؟
اگر نمونه بخوان امکانش هست بدید؟
(11-12-2012 12:27 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان گلم
چند وقته که با یکی از دوستام صحبت کردم در رابطه با فروش پسته اعلای صادراتی و انجیر درجه یک .
آنها از صادرکنندگان نمونه هستند اونو راضی کردم که منو در بازاریابی محصولش شریک کنه، کسی از دوستان جایی را در داخل و یا خارج کشور برای خرید این محصولات با کیفیت عالی و قیمت مناسب سراغ داره می تونه به من معرفی کنه ؟
لطفاً اگه جایی هست به من معرفی کنید!خیلی ممنون می شم و انگیزه ام بیشتر می شود.
در ضمن یکی دیگه از دوستام لوازم آرایش با کیفیت عالی وارد می کند که قیمتش هم خیلی مناسبه، حاضرم با قیمت منصفانه آنها را برای شما خریداری کنم.هر تعداد که بخواهید ،با قیمت مشتری پسند و جنس خوب!
منتظر نظر شما عزیزان هستم،منو تنها نگذارید!
(11-13-2012 06:57 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من بچه تهرانم شما تو کدوم شهر هستید؟می تونم براتون لیست قیمت ها رو بفرستم!(11-12-2012 12:27 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان گلم
چند وقته که با یکی از دوستام صحبت کردم در رابطه با فروش پسته اعلای صادراتی و انجیر درجه یک .
آنها از صادرکنندگان نمونه هستند اونو راضی کردم که منو در بازاریابی محصولش شریک کنه، کسی از دوستان جایی را در داخل و یا خارج کشور برای خرید این محصولات با کیفیت عالی و قیمت مناسب سراغ داره می تونه به من معرفی کنه ؟
لطفاً اگه جایی هست به من معرفی کنید!خیلی ممنون می شم و انگیزه ام بیشتر می شود.
در ضمن یکی دیگه از دوستام لوازم آرایش با کیفیت عالی وارد می کند که قیمتش هم خیلی مناسبه، حاضرم با قیمت منصفانه آنها را برای شما خریداری کنم.هر تعداد که بخواهید ،با قیمت مشتری پسند و جنس خوب!
منتظر نظر شما عزیزان هستم،منو تنها نگذارید!
دوست عزيز سلام ،بفرماييد اين اجناس از كجا وارد مي شوند ،و الان كدام شهر هستيد (اين مشكل اغلب دوستان است كه بيوگرافي خود را نمي نويسند ) در صورت امكان ريز قيمت محصولات را چه كلي و چه جزئي بنويسيد يا پ-خ بفرستيد تا يه حركت خوبي بشود انجام داد .