سلام منم از جاسک
ما اینجا تا دلتون بخواد ماهی صید میکنیم. و مطمئنم تو شهرستان های دیگه بازار خوبی داره ولی متاسفانه بنده برای انتقال سرمایه لازم رو ندارم.
سلام
خود من تو کارای الکترونیکی و تابلوهای LED و ... هستم ولی داماد ما تو کار تولید و فروش گسترده کفش هستند و بخشی از کفش های زنانه کفش ملی رو اینا تغذیه می کنن و مدل هاشون جزو پرفروشترین کفش هاست ... اگه کمکی از دستمون بربیاد در خدمتیم.
یاحق.
چه ایده قشنگیه فروشگاه از تمامی محصولات دوستان
فقط همت و همدلی میخواد کافیه درست شروع کنیم
من در حال حاضر با محصولات کارگاهم در خدمتم
سلام منم میخوام بزنم تو کار عرقیات شهرستان اباده استان فارس در خدمتم
سلام خداقوت دوستان میلیاردرهای آینده.منم گلستانیم درخدمتم.
..................................................................................................................................
مصمم بودن ومؤثربودن درارتباط یکدیگرند.
.gif)
(05-27-2014 02:07 AM)s2s2 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام منم میخوام بزنم تو کار عرقیات شهرستان اباده استان فارس در خدمتم
تولید عرقیات یک تجارت بدون ریسک و درامد زایی هست ، ان شا الله که موفق باشید .
درود به همه دوستان ...
ایده های خوب و قشنگیه ...
واقعا دنیای امروز و حتی ایران ما اقتصادشون برای کسایی سود خواهد داشت که ارزش افزوده با کارشون ایجاد کنند ...
برای همه تون ارزوی موفقیت میکنم و دارم با محیط انجمن و دوستان بیشتر اشنا میشم ...
دوستان اگه زعفران و زرشک مرغوب و ناب قائنات (ناب ترین زعفران ایران و جهان)رو هم بخوان ، من میتونم تامین کنم .
(09-21-2011 06:11 PM)مصطفي نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
الان فصل گردو .
ميشه گردو ي خوب از باغدار به قيمت مناسب خريد و با دستگاه گردو پوست كن پوست سبزش جدا كرد و بعد گردو رو اگر شما يك شبانه روز تو آب نمك بخوابونيد خيلي راحت مغز ميشه و رنگش هم سفيد تره .
تقريبا من حساب كردم صد دردصد سود داره . ولي اينكار نياز به جا و مكان داره كه بشه تو جاي خنك نگهداري بشه و آخر سال وارد بازار كنيم . گردوي خوب تقريبا كيليويي 2000 تومن كه من پرسيدم گفتن از هر سه يا چهار كيلو يك كيلو مغز در مياد . مغز هم خوبش تو بازار كيليويي 17000 تومن . يعني با اين حساب اگر فرض كنيم 4 كيليو گردو دو پست بخريم ميشه 8000 تومن . اگر مغز شدش به بازار بفروشيم 17000 تومن . در واقع سود صد درصدي ميشه كسب كرد تقريبا تو يك بازه 5 تا شش ماه كه واقعا عالي . منتها بايد اول گردوي خوبي تهيه بشه و همانطور كه گفتم جا و مكان مناسب .
گردو کیلو 2000 تومان؟!!! مطمعنید؟!! اینجا گردو کیلویی 18000 تومانه (گرگان)