سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ساده ترین راه برای درآمد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سبحان عزیز سایتی را معرفی کردند که به سادگی از آن گذشتیم.
بهترین حرکت تهیه تی شرتهای خوب و ساختن چنین سایتی و ارائه در آن.
http://samanuscha.com/collections/all

تی شرتهای خارجی خوب را می شود از کیش تهیه کردو تی شرت های خوب ایرانی را در ولیعصر پاساژ صفویه , روبروی پارک ملت.
تو این سایت یه نکته ی انحرافی هم بود ! سامان اربابی از شهرتش استفاده کرد و این تیشرت ها رو درست کرد ! ما بیایم از کیش یا پاساژ ولیعصر تی شرت های ساده بخریم و روش رو با عکس افراد مشهور ایرانی مثل ساسی مانکن ، محمدرضا گلزار ، هادی ساعی ، عکس سی و سه پل ، تخت جمشید ، علی کریمی و بقیه فوتبالیست ها و ... تزئین کنیم !
به طور مثال ما الان عکس یه تراکتور رو که داره از روی هزاران هزار دروازه و توپ و استادیوم رد میشه و زیرش به ترکی نوشته تیم فقط تراکتور سازی تبریز یا امثال این رو چاپ کنیم و ببریم تو بازی های تیم تراکتور سازی تو تبریز بفروشیم ، یه دونه هم اضاف نمی یاد ! 1 میلیون هم چاپ کنیم بازم کم میاد !
نظرتون چیه ؟
خرید این تی شرتها نمونه است .
وقتی نمونه را گرفتیم باید مزدی دوز و چاپی و گلدوزی (بیشتر در ساختمان پلاسکو هستند )پیدا کرده و از هر نمونه تعدادی برایمان دوخته شود.
دوستانی که تجربه دارند هم فکری کنند.
در این مورد امشب کمی تا قسمتی بحث کنیم !
موضوع جالب است اتفاقا من در رابطه با این موضوع تحقیق کردم.

ببینیند عزیزان این کار یه مقدار سرمایه میخواد.دلیلش میدونید چیه؟

اگر شما خودتون بتونید به مردم مستقیم بفروشید عالیه سود خوبی هم میبرید ولی ..........

ولی اگر شما بخواید به فروشنده ها بفروشید بهتون چک میدن و معمولا چک های بازارم کم کمش تا 11 ماه میکشه نقد بشه. شما یکی دوبار چکی کار کنید سودتون میمونه برا 11 ماه بعد تازه اگر بعد از 11 ماه چک نقد بشه.این وضعیت بازار که خودم رفتم تحقیق و از آقا قربانیانم کمک گرفتم.

ولی اینم بگم اگر مثلا 2 3 میلیون پول داشته باشید و 11 ماه کمه کم تحمل کنید. سودتون حداقل 3 برابر پول خودتونه.
مهدی جان ایده ای که با توجه به معرفی سایت بالا توسط سبحان جان ارائه شده , این تجارت نقدی است.
http://samanuscha.com/collections/all
باید از یه جایی شروع کنیم
به نظر من هم امشب بحث کنیم خوبه
پس اگر بتوانیم به صورت نقدی و یکجا بفروشیم عالیست می توانیم سود خوبی را ببریم.
مهدی جان , این طرح با طرحی که مورد نظر شما است , فرق میکند.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع