(08-04-2011 03:56 PM)0mid نوشته شده توسط: [ -> ]بنظر من اگه همه بتونین جلسه رو تو ریدکال برگزار کنین که اونجا هم راحت میشه صحبت کرد هم راحت تر پیغام نوشت
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=493
امید جان فکر خوبی هست اما در این مدت تعدادی از دوستان به صورت ایمیل و پ.خ سوالتی را برای کار و مشکل بودن ردیکال مطرح کردند که پشیمان شدیم تا در آینده ببینیم چه می شود.مرسی از زحمات شما!
(08-04-2011 11:59 AM)بابالنگ دراز نوشته شده توسط: [ -> ] (08-04-2011 10:59 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]ان شا اله همه انلاین هستیم
چرا آقا مهدی چی شده بود؟
الان بهترید؟
چرا اینجا همه وی ای پی اند؟چرا فقط چند نفر تاپیک میزنند؟سایت مخصوصه؟
دوست عزیز قدمت گلباران . شما هم می توانی مطالب و نظرات خود را بنویسید.
(08-04-2011 12:43 PM)delshad1522 نوشته شده توسط: [ -> ]ما هم هستیم .. ان شا الله
(08-03-2011 11:41 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا حتما شرکت کنید.
آقا من یک پیام خصوصی برات فرستادم چک نکردی ؟ !
دلشاد جان پیام بمن نرسیده. لطفا دوباره محبت کرده ارسال فرمائید. ممنونم.
(08-04-2011 04:58 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-04-2011 03:56 PM)0mid نوشته شده توسط: [ -> ]بنظر من اگه همه بتونین جلسه رو تو ریدکال برگزار کنین که اونجا هم راحت میشه صحبت کرد هم راحت تر پیغام نوشت
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=493
امید جان فکر خوبی هست اما در این مدت تعدادی از دوستان به صورت ایمیل و پ.خ سوالتی را برای کار و مشکل بودن ردیکال مطرح کردند که پشیمان شدیم تا در آینده ببینیم چه می شود.مرسی از زحمات شما!
ردیکال فوق العاده ساده و راحت است. بفرمائید مشکل کجا تا حل شود.
قرار شد ما کلمه ای به نام مشکل نداشته باشیم. در ردیکال همه می توانند راحت با هم صحبت کنند و صدای همدیگر را بشنوند و بحث نمایند. امیدوارم عزیزان که همه در کار با کامپیوتر استاد هستند سریعتر این مسئله را حل کنند.
اگر قرار باشد هر چیزی که مشکل باشد کنار بگذاریم از هدف انجمن دور می شویم.
به نظر من اگه همه اینترت پر سرعت دران می تونیم ویدیو کنفراس بزاریم ویا یک اتاق در یاهو باز کنیم راحت تر از خود انجمنه البته ولی
کند جواب میرسه
(08-08-2011 12:19 AM)hadi2050 نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من اگه همه اینترت پر سرعت دران می تونیم ویدیو کنفراس بزاریم ویا یک اتاق در یاهو باز کنیم راحت تر از خود انجمنه البته ولی
کند جواب میرسه
همه اینترنتشون پر سرعت نیست ، وگرنه هر شب میشد تو اسکایپ یا اوو کنفرانس تصویری گذاشت در حد المپیک