11-04-2012, 05:48 PM
سلام دوستان
اسمم مهدي و اهل مشهد هستم 29 سالمه. ليسانس كشاورزي (زراعت) دارم و فوق ليسانسم رو هم در رشته اي ديگر گرفته ام.
قصد دارم هر چه زودتر يك فعاليت اقتصادي خوب را آغاز كنم. متاسفانه من در كنار تحصيل به دنبال يادگيري هيچ مهارتي نرفته ام و الان هيچ مهارتي براي شروع يك كار جديد ندارم.
ميخواهم يك حرفه را از صفر آغاز كنم . كاري هم كه در نظر دارم آجيل پزي(پخت و تفت آجيل) هست، چون مقداري زمين كشاورزي ديم داريم كه گاهي بسته به شرايط هندوانه تخمي يا آفتابگردان كشت مي كنيم و با انواع تخمه (به خصوص تخمه ژاپني و تخمه آفتابگردان) آشنايي دارم.
به نظر شما من چگونه بايد وارد اين كار شوم؟
با توجه به تحصيلات و سن من، آيا شروع كار از شاگردي منطقي هست؟
كسي در مورد آجيل خصوصا پخت آن تجربه اي دارد؟
نظرات دوستان براي من بسيار كارگشا خواهد بود.
متشكر.
اسمم مهدي و اهل مشهد هستم 29 سالمه. ليسانس كشاورزي (زراعت) دارم و فوق ليسانسم رو هم در رشته اي ديگر گرفته ام.
قصد دارم هر چه زودتر يك فعاليت اقتصادي خوب را آغاز كنم. متاسفانه من در كنار تحصيل به دنبال يادگيري هيچ مهارتي نرفته ام و الان هيچ مهارتي براي شروع يك كار جديد ندارم.
ميخواهم يك حرفه را از صفر آغاز كنم . كاري هم كه در نظر دارم آجيل پزي(پخت و تفت آجيل) هست، چون مقداري زمين كشاورزي ديم داريم كه گاهي بسته به شرايط هندوانه تخمي يا آفتابگردان كشت مي كنيم و با انواع تخمه (به خصوص تخمه ژاپني و تخمه آفتابگردان) آشنايي دارم.
به نظر شما من چگونه بايد وارد اين كار شوم؟
با توجه به تحصيلات و سن من، آيا شروع كار از شاگردي منطقي هست؟
كسي در مورد آجيل خصوصا پخت آن تجربه اي دارد؟
نظرات دوستان براي من بسيار كارگشا خواهد بود.
متشكر.