سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام عید همتون مبارک. یه سوال داشتم کسی میدونه برای راه اندازی یک واحد تولیدی خیارشور و ترشیجات چه مجوزهایی لازمه و از کجا باید این مجوزها رو گرفت؟ چقدر طول میکشه که مجوز گرفت
پیشنهاد
وقتی ایده ای در انجمن معرفی می شود:
1- افرادی نظر دهند که در آن کار تخصص دارند.
2- افرادی نظر دهند که تحقیق و بررسی کامل داشته اند.
مزایا:
1- تایپیک شلوغ نمی شود.
2- سئوال کننده به راحتی می تواند تصمیم بگیرد.
3- انجمن روز بروز پربار بارتر می شود.
4- اعتماد عزیزان به نظرات همدیگر قابل قبولتر می شود.
از این تاپیک هم استفاده کنید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4900
(11-02-2012 11:07 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام عید همتون مبارک. یه سوال داشتم کسی میدونه برای راه اندازی یک واحد تولیدی خیارشور و ترشیجات چه مجوزهایی لازمه و از کجا باید این مجوزها رو گرفت؟ چقدر طول میکشه که مجوز گرفت

ترشی جات پخشش مهمتر از تولیدش هست . بهتره یک مدت با یک کارگاه تولیدی همکاری کنید و با سود کم توزیع کنید ، بعد که هم مشتری پیدا کردید و بیشتر با کم و کیف کار آشنا شدید برید توی فاز تولید .

اما در کل برای تولید با پروانه بهره برداری و مجور بهداشت ، کار به این آسونی ها هم نیست، و چندین ماهی دوندگی و به جز سوله و کارگاه 20 30 میلیونی خرج داره .
بهتره به صورت فله کار کنید و یا سبکی که بهش می گن " خانگی "
قابل توجه اینکه بیشتر ترشی ها چه مجوز دار و چه بدون مجوز ، با الکل نیشکر درست می شوند (الکل تبدیل می شه به نوعی سرکه ) ، ولی نمونه های خانگی قاعدتا باید با سرکه انگوز درست بشه .
با سپاس فراوان
سلام .اگه در منزل بخوایم ترشی درست کنیم و بفروشیم و دنبال اخذ جواز یا سوله نریم بعدا مشکل پیش نمیاد؟؟یعنی بهداشت ایراد نمیگیره؟؟ثبت شرکت چی میشه؟چون بعضی از مغازه دارها بدون label کالا رو نمیخرن.
کسی کاری به ترشی خونگی نداره
ترشی های خونگی هم معمولا در عطاری ها ، بقالی ها ، بازارچه ها و امثالهم فروش می ره ، اینجور جاها هم همه چیز فله هست و مشکلی پیش نمی یاد
لینک مرجع