سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نفر اول رزمی کار جهان از ایران در آب‌انار فروشی کار میکند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
کارتن خوابی در پارک ها، کار کردن در یک آبمیوه فروشی، اقدام به خودکشی و ... اینها داستان زندگی سید فرشاد درکه، برترین برترین رزمی کاران جهان است!
... ساعت حدود دو بعد از ظهر بود که مردجوانی با کوله ای بر پشت وارد دفتر خبرگزاری ایسنای کرمانشاه شد و گفت که قهرمان قهرمانان رزمی کار جهان است و می خواهد از داستان زندگی اش برای مردم بگوید.
[تصویر: 17431.JPG]
او قبل از هر چیز، حکم قهرمانی جهان اش در سومین دوره فستیوال هنرهای رزمی و حکمی که در آن از او به عنوان بهترین بهترین رزمی کاران جهان در سال 2012 یاد شده بود را به ما نشان داد.
و خلاصه کلی مستندات به ما نشان داد که من سید فرشاد درکه، برترین رزمی کار جهان در سال 2012 هستم.
... او داستان زندگی اش را از زمانی برای ما بازگو کرد که پدرش او را به دلیل اینکه فقط و فقط ورزش می کند و به فکر کار و زندگی نیست از خانه بیرون کرده!!!
فرشاد، پس از این اقدام پدر، کوله اش را همچون امروز که بر پشتش بود و به دفتر ایسنا آمد، به پشت اش می اندازد و راهی تهران می شود تا شاید آنجا کسی باشد که قدرش را بداند، اما ...
[تصویر: 17433.jpg]
فرشاد، شب های سرد را با گرمای تنها یک کارتن در پارک های تهران سر می کند. او در ادامه کاری در یک آب انار فروشی می یابد و هر روز تا ساعت دو بعد از نصف شب مشغول ظرف شستن و پوست انار گرفتن می شود و بازهم به سراغ کارتن می رود و خواب؟؟؟ !!!
این فرشاد، همان فرشادی است که 11 مدال قهرمانی استانی دارد، همان فرشادی است که 10 مدال قهرمانی کشوری دارد و همان فرشادی است که سال 2010 قهرمان کاپ آسیا شد، آری این فرشاد همان فرشاد است.
بی توجهی ها، بی کسی ها، بی پولی ها، بی سرپناهی ها و تنهایی ها، فرشاد را بارها به فکر خودکشی می اندازد تا اینکه یکبار دل را به دریا می زند و طنابی را به دار ... و خود را رها می کند ... برای رهایی از بی توجهی ها، بی کسی ها، بی پولی ها، بی سرپناهی ها، تنهایی ها و ... شماره های نفسش رو به اتمام است و چشمانش رو به سیاهی مطلق که دوستانش سر می رسند و او را از طناب داری که خود آویخته بود، پایین می کشند ... هنوز هم اثر طناب دار بر گردن فرشاد خودنمایی می کند.
[تصویر: 17432.JPG]
... به او خبر می دهند که سومین دوره فستیوال جهانی هنرهای رزمی به زودی در ایران (جزیره کیش) برگزار می شود و او که دو سال است عضو تیم ملی کیک بوکسینگ ایران است برای شرکت در آن دعوت می شود.
گویی جان تازه ای در فرشاد دمیده می شود و عزم می کند که قهرمان جهان شود.
فرشاد را کسی یاری نمی دهد و تنها از سوی هیات ورزشهای رزمی کرمانشاه قول می دهند که برای شرکت در این مسابقات 50 هزار تومان به او بدهند!!! اما فرشاد ناامید نیست.
او اراده می کند ...
فرشاد 15 روز قبل از برگزاری مسابقات فقط یک نوع غذا و آنهم ساده ترین نوع ساندویج را می خورد!!! اما دست از تمرین بر نمی دارد، هرجا که باشد و هر شرایطی که داشته باشد، خودش با خودش تمرین می کند.
فرشاد مبلغی را از دوستانش قرض می گیرد و عازم پیکار جهانی در کیش می شود.
او شب قبل از مسابقه را هم در پارک خوابید!!!
روز مسابقه فرا می رسد ... فرشاد را هیچ کس رقیب نیست، همه را با اختلاف شکست می دهد و در فینال با تکنیکی خارق العاده حریف اسپانیایی اش را هم شکست می دهد و قهرمان سومین دوره فستیوال جهانی هنرهای رزمی می شود.
کمیته داوران به دلیل ارائه مسابقاتی خارق العاده، فرشاد را به عنوان بهترین بهترین رزمی کاران سال 2012 برمی گزیند.
و این داستان زندگی برترین برترین رزمی کاران جهان بود.
اما فرشاد درد و دلهای دیگری هم دارد، او می گوید، الان که قهرمان جهان شده ام، نمی خواهم کسی از من سوء استفاده کند و آنها که مرا از یاد برده بودند، مرا یاد کنند. نمی خواهم مسئولین ورزشی استان و کشور از نشان قهرمانی من به عنوان عملکرد مثبت خود یاد کنند و این عنوان را در لیست کسب افتخارات فدراسیون و هیات خود قرار دهند.
او همچنین می گوید: در ایران همه چیز در فوتبال و کشتی خلاصه می شود، و هیچ اهمیتی به قهرمانان دیگر رشته ها به ویژه رشته های رزمی نمی دهند.
فرشاد می گوید من گله ای از هیچ کسی ندارم فقط می خواهم بگویم که اگر قهرمان جهان شده ام تنها خدا بوده که مرا یاری کرده است.
... و او که اکنون داستان کوتاه اما پر از درد و رنج و غم اش را برای ما بازگو کرده، بازهم کوله اش را بر پشت می اندازد و می رود که بازهم در مغازه آب انار فروشی کار کند و شب ها را در پارک ها به صبح برساند.
...؟؟؟!!!

منبع: http://kermanshah.isna.ir/Default.aspx?N...&NID=31438
واقعاً تأسف برانگیزه!
بعید نیست تا چند وقت دیگه این قهرمان را زیر لوای اجنبی های ... ببینیم!
درود
این مسائل تازگی نداره در این کشور
اینم یک نمونه دیگه که من چند وقت پیش دیدم

قهرمان جهان سمبوسه فروش شد
کشتی گیر افتخار آفرین دزفولی, دارنده عنوان های قهرمانی در مسابقات جهانی ترکیه و مجارستان به دلیل فقر مالی به سمبوسه فروشی روی آورده است.
مجتبی مرادی روز سه شنبه در حالی که پشت یک دکه سمبوسه فروشی در میدان بار فروشان دزفول مشغول کار بود, در گفت گو با ایرنا دلیل این اقدام را فقر شدید مالی عنوان کرد.

وی گفت که برای تامین هزینه های زندگی و نیز اردوهای اعزامی ناگزیر است که کار کند و بدلیل نبود کار مناسب مجبور شده تا دست به سمبوسه فروشی بزند و مخارج زندگی خود را از این طریق تامین کند.

مرادی گفت: حدود 5 سال است که به طور متوالی برای دزفول مقام جهانی و کشوری می آورم و در سال 90 مقام سوم کشتی آزاد جهان در مجارستان را کسب کردم که در این خصوص از سوی تربیت بدنی تنها 8 میلیون ریال و شهرداری 5 میلیون ریال تاکنون به من کمک شده است.

وی افزود: این در حالی است که برای اعزام در هر یک از اردوهای تیم ملی به تهران حداقل دو میلیون ریال باید هزینه کنم.

مرادی گفت: پدر پیری دارم که 9 سال است به دلیل درد شدید کمر و زانو خانه نشین شده و من و برادر دانشجویم برای تامین مخارج زندگی در میدان بار فروشان دزفول سمبوسه فروشی می کنیم.

وی افزود: به دلیل فقر مالی از ادامه تحصیل باز مانده ام که با تلاش تربیت بدنی دزفول مجددا برای اخذ دیپلم ادامه تحصیل می دهم, لیکن برای راهیابی به دانشگاه با مشکل مالی روبرو هستم.

این کشتی گیر مدال آور دزفولی خاطر نشان کرد که 18 سال از عمرم می گذرد شغل مناسبی برای تامین هزینه های خانواده ام ندارم این در حالی است که یک ورزشکار باید از مکمل های پروتئینی و تقویتی استفاده کند و از وسایل مورد نیاز برای تمرین بهره ببرد, لیکن بدلیل مشکل مالی قادر به تامین آنها نیستم.

وی گفت: در حالی که به هم تیمی های من در سایر استان ها از جمله استان رضوی 120 میلیون ریال به همراه یک دستگاه خودروی پراید, یک قطعه زمین و یک واحد آپارتمان داده اند, این در حالی است که به من تنها جمعا 13 میلیون ریال برای کمک تحصیلی و سایر هزینه ها از سوی تربیت بدنی و شهرداری کمک شده است.
منبع : http://www.karmandnews.ir/shownews.aspx?ID_News=1907
با تمام جفاها و تنگ نظریها و نامردمی ها، چنین افرادی میتوانند از همین عنوان قهرمان بودنشان استفاده کنند و ثروتمند شوند!
مثلا شما برای خرید کالای ورزشی تشریف میبرید بازار، میبینید روی یکی از مغازه ها نوشته کالای ورزشی فلان با حضور قهرمان کشتی جهان مجتبی مرادی.
آیا ترجیح نمیدهید سری به آن مغازه بزنید؟
نمونه چنین حرکتی هم زیاد بوده و مغازه حتی با حضور هفته ای یک روز ورزشکار رونق زیادی داشته است.
بدون سرمایه هم با همان مدال ها تشریف ببرند خیلی ها حاضرند با آنها شریک شوند.
معمولا افرادی که توی مسابقات مقام میارند ، چه برسد به مقام های جهانی ، شاگرد های خصوصی میگیرند که بسیار میتونه از لحاظ مالی کمک کننده باشه .
این شاگرد های خصوصی مبلغ زیادی نمیدهند ولی خوب کمک میکند . مثلا هر شاگرد را ماهیانه حدود 150 هزار تومان هم بگیرد و سه تا چهار شاگرد داشته باشد میتونه ماهیانه 600 تومن در آمود داشته باشه . این مبالغ رو اگر باهاش بتونه کم کم سرو سامان بده میتونه در آینده نزدیک خودشو جمع کنه .
ولی اگر بره خارج از کشور مخصوصا هلند که جایگاه این ورزش های رزمی هست خیلی بهش بها میدهند .
(11-02-2012 01:53 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]با تمام جفاها و تنگ نظریها و نامردمی ها، چنین افرادی میتوانند از همین عنوان قهرمان بودنشان استفاده کنند و ثروتمند شوند!
مثلا شما برای خرید کالای ورزشی تشریف میبرید بازار، میبینید روی یکی از مغازه ها نوشته کالای ورزشی فلان با حضور قهرمان کشتی جهان مجتبی مرادی.
آیا ترجیح نمیدهید سری به آن مغازه بزنید؟

نمونه چنین حرکتی هم زیاد بوده و مغازه حتی با حضور هفته ای یک روز ورزشکار رونق زیادی داشته است.
بدون سرمایه هم با همان مدال ها تشریف ببرند خیلی ها حاضرند با آنها شریک شوند.
متاسفانه ذهن این عزیزان آمادگی پذیرش چنین برنامه هائی را ندارند و ضمنا از اعتماد بنفس بسیار پائینی هم برخوردارند.اینان باید مدیر برنامه داشته باشند.
لینک مرجع