آیا زعفران خراب و فاسد میشه؟
و اینکه وقتی زعفران خریدم چجوری میتونم در شهر خودم تبدیل کنم به پول و سود کنم؟
دوست من نمیدانم در چه شهری هستید اما پیشنهاد خوبی برای شما دارم که می توانید خودتان مدیریت کنید و سود خوبی هم ببرید . اول باید شهر مشخص شود موفق باشید
(02-16-2013 04:21 PM)hamid659 نوشته شده توسط: [ -> ]دوست من نمیدانم در چه شهری هستید اما پیشنهاد خوبی برای شما دارم که می توانید خودتان مدیریت کنید و سود خوبی هم ببرید . اول باید شهر مشخص شود موفق باشید
سلام من اهل یزد هستم پیشنهادتون چیه؟
سلام آقاي اگه ميشه بگين تا ما هم ياد بگيريم اگه اشكالي نداره hamid659
می تونین یک زمین فوتسال با چمن مصنوعی بسازید و ساعتی اجارش بدید. الان تو شهر ما برای هر 1.5 ساعت نزدیک 20 تومن اجارشه.
(10-31-2012 02:52 AM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من 35 میلیون تومان پول دارم که الان در پیشگامان کویر گذاشتم و ماهی 24 درصد سود میده
میخواستم منو راهنمایی کنید که بهترین کاری که میتونم با این پول بکنم چیه که حده اقل ماهی دو سه میلیون سود بده
و همچنین ترجیحا خودم هم فعال باشم
------------------------------------
دوست عزيز اگر حساب كتاب من درست باشه و شما هم اعداد و رقم را درست گفته باشيد . سود شما از اون 35 ميليون هم ماهانه خيلي خوبه . خودت حساب كن !!
حدود 900 تومان هستش ولی میخوام یه شغلی بزنم که خودم فعال باشم
برای 35تومن بهترین گزینه همون دلالی یا بازکردن مغازه هستش که اینطورکه معلومه اهل دلالی نیستین پس بهتره یه مغازه مربوط به ماشین بزنین که سودش واقعاخوبه_جلوی مغازه های قطعات دسته دوم ماشین صف میبندن .حالا هرطورکه مایلین