رو عکس بازیگرا اسم سایتو میزنی ؟

)) یعنی مثلا تو چشم ی بازیگر نوشته ایران پارسی!!؟ =))) خب بنده خدا من شاید بخوام این عکس رو دانلود کنم بزارم بکگراندم مثلا. نباید وسط چهره طرف ک اسم سایت باشه! درسته اینکارو می کنی تا کپی برداری از سایتت سخت تر بشه اما ب نظرم راه چندان مناسبی نیس!
یکم سایتت شلوغه در نگاه اول یاد سایت های زرد افتادم! #نظر_شخصی شاید البته سایت سرگرمی اینطوری باید باشه نمیدونم والا
(11-06-2012 12:50 AM)navidh8 نوشته شده توسط: [ -> ]منم از دوستان سوالی داشتم که فک می کنم سوال این دوستمون هم باشه برا همین از زدن تاپیک جداگانه خودداری کردم
خیلی از سایت دارها تلاش می کنند که سایتشون پربازدید بشه ولی مشکل اینجاست که چطوری بعد از پربازدید شدنش به سود آوری برسون ؟؟
مثلا من یه سایت عکس دارم که حتی برای تهیه عکس های ناب هزینه می پردازم (خرید عکس از عکاسان مشهور) احتمال داره هزینه میلیونی پرداخت کنم و تا مدتی اینکار رو کردم و بازدیدم به 1000 نفر بالاتر در روز رسید چطور می تونم هزینه ای که کردم رو برگردونم و شروع به سود آوری کنم ؟؟؟؟
معمولا بیشترین درامد سایت ها تبلیغ های اونا هستند ولی آیا این تبلیغ ها جواب هزینه های سایت رو میده یا روش دیگه ای واسه درامد وجود داره که من اطلاع ندارم ؟
شما یک نگاه به این سایت بیاندازید مطمئنن ایده های خوبه ب ذهنتون خواهد رسید

-->
اینجا کلیک کنید!
(11-06-2012 05:18 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: [ -> ]نقل قول :منم از دوستان سوالی داشتم که فک می کنم سوال این دوستمون هم باشه برا همین از زدن تاپیک جداگانه خودداری کردم
خیلی از سایت دارها تلاش می کنند که سایتشون پربازدید بشه ولی مشکل اینجاست که چطوری بعد از پربازدید شدنش به سود آوری برسون ؟؟
مثلا من یه سایت عکس دارم که حتی برای تهیه عکس های ناب هزینه می پردازم (خرید عکس از عکاسان مشهور) احتمال داره هزینه میلیونی پرداخت کنم و تا مدتی اینکار رو کردم و بازدیدم به 1000 نفر بالاتر در روز رسید چطور می تونم هزینه ای که کردم رو برگردونم و شروع به سود آوری کنم ؟؟؟؟
معمولا بیشترین درامد سایت ها تبلیغ های اونا هستند ولی آیا این تبلیغ ها جواب هزینه های سایت رو میده یا روش دیگه ای واسه درامد وجود داره که من اطلاع ندارم ؟
اتفاقا بهتر بود توی یه تاپیک دیگه این موضوع رو مطرح میکردی چون نظر ایشون در مورد موضوع سایتش بود و نظر شما در مورد موضوع سایت خودتون. این تفریحیه و اون عکس. به هرحال چیزی که من میدونم
خوشحال میشم آدرس سایتت رو به صورت پیام خصوصی برام بزاری ببینم چیه که ادمینش حاظره عکس 1 میلیونی بخره بزاره توش
بازدید کننده مهم نیست براش شما هکس چقدر گرفتین. باید سایتی باشه که همه جوره بازدید بگیره. اگه نه هیچی بر نمیگردونه هیچ. یه چیزیم باید از جیب خرجش کنی
بهینه سازی + پستهای جدید و آپدیت مداوم و روزانه + تبلیغات
سایتی اگر قرار باشه موفق باشه باید این کارارو بکنه.
تبلیغات سایت = یه مدل سرمایه گذاری ( البته اگر هدفمند باشه )
آپدیت روزانه = گرفتن بازدید روزانه و ثابت و همچنین افزایش اعتبار سایت
بهینه سازی = در شرایط فعلی یکی از نکات مهمه برای هر سایتی که ایجاد میشه. نبودش سایتو نمیترکونه ولی بودنش به پیشرفت کمک فوق العاده ای میکنه
موفق باشی
ممنون دوست من
ولی این دوست خوبمونم اول تاپیک گفته بود که چطوری می تونم از سایت سرگرمی سود آوری داشته باشم برا همین اینجا سوالم رو مطرح کردم
من این سایت رو راه اندازه نکردم مثال گفتم که بیشتر یه ایده بود ولی اگه بخوای سایت تک و به روزی داشته باشی باید هزینه پرداخت کنی
سلام این کاره رو عکس بازیگرا را متاسفانه نویسنده سایتم انجام داده من به زودی برطرف میکنم
راستی سام ، توی سایتهای دیگه تبلیغات هم کردی؟
اگه اره کجا و با چه قیمتی؟
خیر جای خاصی نبلیغ نداشتم
سلام یه سوال
با توجه به آمار بازدید سایتم و آمار آلکسا سایتم
بهترین قیمتی که میتونم بزارم رو تبلیغات بنری سایتم چه قیمتی هست که هم منصفانه باشه و هم من ضرر نکنم و تا حدی سود کنم
مثلا ماهانه چه قیمتی باشه بهتره؟
http://www.iranparsi.com
آدرس سایت
با توجه به بازدید و اندازه بنر و سابقه سایت و موضوع سایت تبلیغات قیمت گذاری می شود.
متاسفانه سایت های تفریحی انقدر زیاد شده که تبلیغات کمتری به این سایت ها میدن
به نظرم بهتر در انجمن پرشین تولز در تاپیک وبمسترها آدرس سایتت رو بدی خیلی سریعتر قیمت میدن و اگه قبول کنی بهت سفارش تبلیغات هم میدن
داداشی کل بازدیدت پاپ آپ هستش
همچین سایتهایی رو اصولا پول نمیدن واسه تبلیغاتش. چون وقتی سایت شما ناخواسته واسه کسی باز بشه عمرا بیاد روی بنرهاش کلیک کنه.
تقریبا 80 درصد مستقیم همون اول میبندنش. اگه نه از 3000 و خورده ای نفری که دیروز با پاپ آپ وارد سایتت شدن اگر توی سایتت مونده بودن گردش آی پیت به 20000 تا میرسید.
موفق باشی
(12-18-2012 10:37 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط: [ -> ]داداشی کل بازدیدت پاپ آپ هستش
همچین سایتهایی رو اصولا پول نمیدن واسه تبلیغاتش. چون وقتی سایت شما ناخواسته واسه کسی باز بشه عمرا بیاد روی بنرهاش کلیک کنه.
تقریبا 80 درصد مستقیم همون اول میبندنش. اگه نه از 3000 و خورده ای نفری که دیروز با پاپ آپ وارد سایتت شدن اگر توی سایتت مونده بودن گردش آی پیت به 20000 تا میرسید.
موفق باشی
به نظر شما تبلیغات پاپ آپ چقدر تاثیر داره در پیشرفت یه وبسایت
و در کل پاپ آپ خوبه یا نه
تبلیغات پاپ آپ یه شگرد تبلیغاتی شکست خورده در سایت های خارجیه که از سال 2005 دیگه منسوخ شده. اما چون ما ایرانیا دوست داریم تا همه چی رو تجربه کنیم حدودا یک ساله که در ایران رواج پیدا کرده. البته این روش تبلیغاتی کمترین بازده را در بین انواع روش های تبلیغات در اینترنت را داشته و دارد