سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: قهوه فروشی !!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
نکاتی مهم در تهیه قهوه

جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید.

قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید.

از آب تازه و سرد استفاده کنید.
از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.

از "سافی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سافی قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.

برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180 میلی لیتر آب از 10 گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.

قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان، بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و، پس از آن، عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.

قهوه فرانسه: برای هر فنجان 2 قاشق مربا خوری پر قهوه فرانسه داخل کروپ می‌ریزیم و به اندازه3/4 فنجان پر می‌کنیم و با شیر گرم سرو می‌کنیم.

قهوه ترک: در قهوه جوش 1 قاشق مربا خوری پر قهوه ترک و روی آن به اندازه 4/5 فنجان آب جوش می‌دهیم و با بخار به آن کف می‌ دهیم.
قهوه اسپرسو: برای هر فنجان 2 قاشق مربا خوری پر قهوه اسپرسو داخل کروپ می ریزیم و فنجان را پر می‌کنیم.

چند نکته:
1- بهترین قهوه مربوط به برزیل است.
2- بهترین مارک قهوه مکس ول هایس است.
3- هر فنجان قهوه 7% کافئین دارد.
4- 1 کروپ برابر 1 فنجان کوچک است.
5- قهوه ترک: قهوه خام و آسیاب شده.
6- قهوه فرانسه: کمی تفت داده شده و آسیاب شده.
7- قهوه اسپرسو: قهوه سوخته و آسیاب شده.
8- معمولاً فنجان قهوه اسپرسو کوچکتر از قهوه فرانسه و بزرگتر از قهوه ترک است.
9- تمامی قهوه‌ها بدون شکر هستند و با شکر سرو می‌شوند.
10- آماده کردن قهوه بدون دستگاه: 40 گرم قهوه را با آب در حال جوش مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت 10 دقیقه به صورت بن ماری دم بکشد.
11- آماده کردن نسکافه: 1 قاشق مربا خوری نسکافه + 1 قاشق مربا خوری شکر را با 1 فنجان سر خالی آب جوش یا شیر مخلوط می‌کنیم و روی شعله قرار می‌دهیم تا زمان جوش و از روی شعله بر می‌داریم.
(10-26-2012 10:18 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]قهوه+گاتا. جونم.ساعت کاری رو لطف میکنی بگی؟


قهوه خور حرفه ای هستی ها دادا دی:
گاتا را هم تو فکرش بودم ولی گوبا باید خودمون درست کنیم و پخش کننده نداره ، به همین دلیل برای شروع فعلا مجبورم بیخیالش بشم
ساعت کاری !! نه به داره و نه به بار شما دنبال ساعت کاری می گردی 35
ولی از ساعت 9 که بازاری ها می یان یکسره تا ساعت 6.5 بعد از ظهر


(10-26-2012 10:26 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: [ -> ]مهدی جان خیلی خوب است.فکر نکنم سرمایه زیادی هم بخواهد.شما هم که خیلی خوب بازار را می شناسید.ایده هم بکر است و من یادم نمیاد چنین مغازه ای با این شیوه فروش جایی دیده باشم. فکر میکنم با برنامه ریزی درست کار خوبی شود

با درود
سرمایه مورد نیاز 2 میلیون رهن مغازه + 2 میلیون دکور + تابلو + یونیفرم + تبلیغات اولیه
ماشین آلات را نمی دونم چقدر می شه قیمت گرفتم توی تاپیک می زارم
انشالله / ممنون از شما



(10-27-2012 12:21 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]پیشاپیش تبریک مهدی جان
من خودم اپرسو خور حرفه ایی هستم
فنجانی 4500 با کیک یا شکلات تلخ
از خانوم مهتاب بپرس
قبلا کافی شاپ داشتن

با درود
والا قیمتی که برای خودمون تموم می شه را می خواستم قیمت های عرضه را در جریانش هستم ، سعی هم بر این است که قیمت نمونه های ساده فنجانی 1000 تومان عرضه شود و نمونه های خاص نهایتا 2500 و کیک هم یک نوع خاص نارگیلی درنظر گرفتم که هر پیس را 500 عرضه کنیم ، در هر صورت کافی شاپ که نیست و یک مغازه عبوری هست در وسط بازار و سرو هم به صورت سرپایی و یا در محل متقاضی ! مشتریان هم یا عبوری هستند که به نیت قهوه خوردن نیامدن ولی وقتی ببینن قیمت مناسبه براشون ارزش تست کردن را داشته باشه ، بازاریها هم هر چه قدر درامدشون بالا باشه آخرش قشر حسابگری هستند و پول مفت به کسی نمی دن اگه بخوان مشتری دائم بشن باید براشون صرفه اقتصادی هم داشته باشه رو همین حساب ها نمی شه روی قیمت های بالا حساب کرد . خلاصه امیدوارم برای خودمون فنجانی زیر 500 تموم بشه

خ مهتاب هم چشم حتما ممنون از شما



بازم ممنون از همه بجه ها که نظراتشون را می دن 10_004
بعد از تقریبا یک هفته تحقیق و امکان سنجی ، بازاریابی میدانی و ... به این نتیجه رسیدم که این ایده نمی توانه در جایی با بافت قدیمی مثل بازار اصفهان جواب خوبی بگیره . شاید سراغ 50 نفر از بازاریان اون حوالی در مشاغل مختلف رفتم و راجع به قهوه ازشون سوال کردم .

با پوشش کت و شلوار و تیپ رسمی سنگین به حجره ها و مغازه هایی وارد می شدم که مشتری نداشتند
بعد از سلام و احوال پرسی بسیار سر و سنگین و خاکی ! نظرشون را راجع به قهوه ، خوردن قهوه ، انواع قهوه ، مزایای نوشیدن قهوه در بدن انسان و ... و تمایل داشتن به تست آن ، و خرید اون جویا می شدم .

براورد کلی این بود که ، تلخه ، بد مزست ، فشار خون دارم ، قند دارم ، مگه چایی چشه ، نه بابا بازار و این حرف ها ، حالا لیوانی !! چند هست چی 2000 هــــــــــــزار تومان !!!!!!!!!!!!!!! یا قرعآآآآآآن، باقلا داغ بپزید ، لبو هم خوبه ، دیزی ندارید !! ، شاگرد سراغ نداری ؟! دی:

خلاصه اینکه در این مکان و با این سطح فرهنگی این طرح از نظر من جواب نمی ده و باید در پاساژ های بزرگ بالا شهر دنبالش بود .
البته از انصاف نگذریم بعضا هم خیلی استقبال کردن

نتیجه گیری اینکه که راه اندازی این کار در بازار منتفی شد و به این نتیجه رسیدم که مکانی که توش باقلا داغ + لبو داغ در زمستان و آلو سبز و آلوچه و آلبالو در تابستان ، پسته و گردو در پاییز و کشک و قارا در بهار خیلی خیلی بهتر جواب می ده ، شاید درامدی چندین برابر قهوه ، که کار من نیست . هر کی حاضره بسم الله
این بود شرح حال ما و قهوه در بازار
پ ن : همیشه موفقیت در به ثمر رسودن ایده ها نیست ، بعضی اوقات به نتیجه نرسیدن یک ایده خودش موفقیت و درامده (جلوگبری از ضرر )

شاد باشید
پایان
به جاش مهدي جان برو كله پزي بزن
هر ايده رو نميشه هرجا اجرا كرد. اينو همين الان كه اولين پستت رو خوندم ديدم
گرچه نميدونم اين تاپيك رو كي ايجاد كردي كه من نديدم
اما يك راه كار ديگه هم داري
كه اول در مورد كله پزي بگو تا برم سراغ ايده بعدي
سجاد عزیز اگر تاپیک را کامل مطالعه کنید. موارد ریز و درشت زیادی در مورد با شرایط و امکانات شخصی گفته شده ، بنده شکر خدا مشکل کار ندارم ، این کار با دردسر های کمی و درامد بالایی که داشت می توانست به کارهایی که دارم انجام می دم اضافه بشه که به دلیل مواردی که گفتم منتفی شد .
کله پزی هم شغل پر درامدی هست و اون محدوده هم شاید جواب بده ، ولی نه برای یکی مثل من ، با شرایط من !!!!!

ارادتمند
(11-03-2012 02:26 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]سجاد عزیز اگر تاپیک را کامل مطالعه کنید. موارد ریز و درست زیادی در مورد با شرایط و امکانات شخصی گفته شده ، بنده شکر خدا مشکل کار ندارم ، این کار با دردسر های کمی و درامد بالایی که داشت می توانست به کارهایی که دارم انجام می دم اضافه بشه که به دلیل مواردی که گفتم منتفی شد .
کله پزی هم شغل پر درامدی هست و اون محدوده هم شاید جواب بده ، ولی نه برای یکی مثل من ، با شرایط من !!!!!

ارادتمند

والا من جزئي نگاه كردم همه اش در مورد طرز تهيه قهوه بود5_004
نظرت در مورد اب انار فروشي چيه؟؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع