10-27-2012, 12:36 AM
نکاتی مهم در تهیه قهوه
جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید.
قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید.
از آب تازه و سرد استفاده کنید.
از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
از "سافی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سافی قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180 میلی لیتر آب از 10 گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.
قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان، بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و، پس از آن، عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.
قهوه فرانسه: برای هر فنجان 2 قاشق مربا خوری پر قهوه فرانسه داخل کروپ میریزیم و به اندازه3/4 فنجان پر میکنیم و با شیر گرم سرو میکنیم.
قهوه ترک: در قهوه جوش 1 قاشق مربا خوری پر قهوه ترک و روی آن به اندازه 4/5 فنجان آب جوش میدهیم و با بخار به آن کف می دهیم.
قهوه اسپرسو: برای هر فنجان 2 قاشق مربا خوری پر قهوه اسپرسو داخل کروپ می ریزیم و فنجان را پر میکنیم.
چند نکته:
1- بهترین قهوه مربوط به برزیل است.
2- بهترین مارک قهوه مکس ول هایس است.
3- هر فنجان قهوه 7% کافئین دارد.
4- 1 کروپ برابر 1 فنجان کوچک است.
5- قهوه ترک: قهوه خام و آسیاب شده.
6- قهوه فرانسه: کمی تفت داده شده و آسیاب شده.
7- قهوه اسپرسو: قهوه سوخته و آسیاب شده.
8- معمولاً فنجان قهوه اسپرسو کوچکتر از قهوه فرانسه و بزرگتر از قهوه ترک است.
9- تمامی قهوهها بدون شکر هستند و با شکر سرو میشوند.
10- آماده کردن قهوه بدون دستگاه: 40 گرم قهوه را با آب در حال جوش مخلوط میکنیم و میگذاریم به مدت 10 دقیقه به صورت بن ماری دم بکشد.
11- آماده کردن نسکافه: 1 قاشق مربا خوری نسکافه + 1 قاشق مربا خوری شکر را با 1 فنجان سر خالی آب جوش یا شیر مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدهیم تا زمان جوش و از روی شعله بر میداریم.
جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید.
قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید.
از آب تازه و سرد استفاده کنید.
از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
از "سافی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سافی قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180 میلی لیتر آب از 10 گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.
قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان، بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و، پس از آن، عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.
قهوه فرانسه: برای هر فنجان 2 قاشق مربا خوری پر قهوه فرانسه داخل کروپ میریزیم و به اندازه3/4 فنجان پر میکنیم و با شیر گرم سرو میکنیم.
قهوه ترک: در قهوه جوش 1 قاشق مربا خوری پر قهوه ترک و روی آن به اندازه 4/5 فنجان آب جوش میدهیم و با بخار به آن کف می دهیم.
قهوه اسپرسو: برای هر فنجان 2 قاشق مربا خوری پر قهوه اسپرسو داخل کروپ می ریزیم و فنجان را پر میکنیم.
چند نکته:
1- بهترین قهوه مربوط به برزیل است.
2- بهترین مارک قهوه مکس ول هایس است.
3- هر فنجان قهوه 7% کافئین دارد.
4- 1 کروپ برابر 1 فنجان کوچک است.
5- قهوه ترک: قهوه خام و آسیاب شده.
6- قهوه فرانسه: کمی تفت داده شده و آسیاب شده.
7- قهوه اسپرسو: قهوه سوخته و آسیاب شده.
8- معمولاً فنجان قهوه اسپرسو کوچکتر از قهوه فرانسه و بزرگتر از قهوه ترک است.
9- تمامی قهوهها بدون شکر هستند و با شکر سرو میشوند.
10- آماده کردن قهوه بدون دستگاه: 40 گرم قهوه را با آب در حال جوش مخلوط میکنیم و میگذاریم به مدت 10 دقیقه به صورت بن ماری دم بکشد.
11- آماده کردن نسکافه: 1 قاشق مربا خوری نسکافه + 1 قاشق مربا خوری شکر را با 1 فنجان سر خالی آب جوش یا شیر مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدهیم تا زمان جوش و از روی شعله بر میداریم.