سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: موضوع بسیار مهم : تنها داروی درمان بیماری سرطان در جهان هستی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
من چند وقت پیش یه اتفاقی تو زندگیم افتاد که از لحاض روحی در حدی بودم که تا چند روز نه چیزی میخوردم نه میتونستم بخوابم و کلا" نا امید از همه چیز ولی با کمک همین اقا بهداد که به من یاد داد و گفت که فقط شکر گذار خدایت باش و من با این کار تونستم از سد این مشکل بگذرم و تازه به معجزات شکر گذاری پی بردم باور کنید جواب میده.
شکر گذار خدا باشید تا خدا بهتون هرچی میخواید بده
من هر زمان که نتیجه ای می گرفتم و یا میگیرم بوسه ای به نشانه سپاسگزاری از خدایم به آسمان می فرستادم و می فرستم.
خیلی بود ممنون که ما رو در جریان قرار میدید
(10-27-2012 01:25 AM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]من چند وقت پیش یه اتفاقی تو زندگیم افتاد که از لحاض روحی در حدی بودم که تا چند روز نه چیزی میخوردم نه میتونستم بخوابم و کلا" نا امید از همه چیز ولی با کمک همین اقا بهداد که به من یاد داد و گفت که فقط شکر گذار خدایت باش و من با این کار تونستم از سد این مشکل بگذرم و تازه به معجزات شکر گذاری پی بردم باور کنید جواب میده.
شکر گذار خدا باشید تا خدا بهتون هرچی میخواید بده

درود بر رشما عزیز بزرگوار
قبلا هم گفتم کار من اینجا فقط ویرایش آموخته های علمی و تجارب عملی خودمه . من به تنهایی نمیتونم برای کسی کاری انجام دهم مگر اینکه خود نفر تصمیم بگیره . اینکه حامد جان این روند را انجام دادی کار خودت بوده نه من . من فقط انرژی رو به جریان در آوردم . شما تنها نفری نیستی که در ارتباط مستقیم با شخص من هستی من روی ذهن چندین نفر در زمان حال کار میکنم وقت میزارم انرژی میزارم چون معتقد به قوانین طبیعت هستم مانند کارما ( عمل و عکس العمل ) . خوشحالم از ته دلم که در این مدت با عزیزانی مانند شما هستم و خوشحالترم که به قدرت خودتون پی برده اید که باید بصورت متصل به هم باید به موفقیت برسید .
هر چیزی می خواهید اول باید آنرا اهدا کنید خواه عشق باشد خواه پول خواه سلامتی و سعادت خواه ..................
با سپاس
معجزات یکی پس از دیگری در حال رخ دادن است - حرفی برای گفتن ندارم

فقط میگم : << خدایا شکرت >>
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع