من که شاگرد همه اساتید هستم . ولی چند تا پیشنهاد .
1- همه موجودیت رو سرمایه گذاری نکن ( حداقل 40% نگه دار)
2-کار خدماتی بهتره . ( کاری که مواد اولیه نخواد و سرمایه کمتری ببره و سود و ارزش افزودش با فکر و بازوت باشه خوب جواب می ده ) سبزی خرد کنی کار خوبیه و تو تهران که مردم وقت کمتری دارن خوب جواب می ده
3- از همون اول کارت رو در حال پیشرفت فرض کن و شالوده کارت رو اساسی و محکم شروع کن
به نظرم کار سبزی خرد کنی و در کنار ان فروش جوانه گندم و جو و تولید سیب زمینی خلالی سرخ شده و پیاز سرخ شده و پیاز خلالی خشک شده و سیر سرخ شده و ابگیری ابلیمو و تولید ابغوره و فروش انواع ترشی سنتی میتونه براتون در امد قابل ملاحظه ای به ارمغان بیاره به شرط اینکه درست کار کنید وبه فکر برند شدن و گسترش ان در اینده باشید وگرنه...
(10-25-2012 03:14 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرم کار سبزی خرد کنی و در کنار ان فروش جوانه گندم و جو و تولید سیب زمینی خلالی سرخ شده و پیاز سرخ شده و پیاز خلالی خشک شده و سیر سرخ شده و ابگیری ابلیمو و تولید ابغوره و فروش انواع ترشی سنتی میتونه براتون در امد قابل ملاحظه ای به ارمغان بیاره به شرط اینکه درست کار کنید وبه فکر برند شدن و گسترش ان در اینده باشید وگرنه...
با سلام و تشکر از شما بابت شرکت در این بحث
فکر کاملا خوبیست...بنده هم موافقم... فقط مشکلی که هست اینه که اجاره مغازه ها بسیار بالاست و رهن هم همینطور... و بنده بعلت نداشتن سرمایه فعلا در این شغل مردد هستم و تقریبا تحقیقاتی در مورد زغال و بسته بندی هم کرده ام که فکر میکنم با توجه به سرمایه بنده این حرفه بهتر باشد.... البته همچنان در حال تحقیق هستم....خوشحال میشم نظر شما رو درباره این شغل بدونم...
با سپاس
فکر میکنم اینکه شما از الان برای اجاره مغازه دلهره داشته باشی کار درستی نیست واین خود مانع پیشرفته .مطمئن باش اگر شما یه جای خوب با اجاره 2 میلیون اجاره کنی و فروشت روزی 1 میلیون تومن باشه بهتر از اینه که یک مغازه اجاره کنی با 500 تومن و فروش روزی100تومن داشته باشی .
اصلا نترس چون ترس مانع پیشرفته و کاری که به نظرت خوبه انتخاب کن بعد از انتخاب ان با تمام وجود خودت را وقف ان کن و ایمان داشته باش که موفق میشی.
افراد ثروتمند یک بار کار میکنند و یک عمر میخورند ولی افراد فقیر یک عمر کار میکنند و یک بار میخورند.
دوستان شایدم برای ابتدای کار نیازی به اجاره ی مغازه نباشه. ایشون تو خونه هم میتونه کار کنه و بسته بندی کنه. بعدش ببره دم مغازه ها.
پیشنهاد میکنم توی تبلیغات و بسته بندیتون از اصطلاح "تازه و خانگی" استفاده کنید
دیشب رفته بودم یه نمایشگاه گل و ماهی زینتی! در کنارش یه غرفه برای فروش داروها و مواد گیاهی بود. یه غرفه بود که سبزی های خوراکی رو خشک و بسته بندی میفروختن. مارک خاصی هم نداشت. یه برچسب کوچولو روی پلاستیک زده بودن. ولی تبلیغ روی تازگی و تمیز بودنش میکردن. مردم هم می خریدن!
(10-26-2012 01:16 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]فکر میکنم اینکه شما از الان برای اجاره مغازه دلهره داشته باشی کار درستی نیست واین خود مانع پیشرفته .مطمئن باش اگر شما یه جای خوب با اجاره 2 میلیون اجاره کنی و فروشت روزی 1 میلیون تومن باشه بهتر از اینه که یک مغازه اجاره کنی با 500 تومن و فروش روزی100تومن داشته باشی .
اصلا نترس چون ترس مانع پیشرفته و کاری که به نظرت خوبه انتخاب کن بعد از انتخاب ان با تمام وجود خودت را وقف ان کن و ایمان داشته باش که موفق میشی.
افراد ثروتمند یک بار کار میکنند و یک عمر میخورند ولی افراد فقیر یک عمر کار میکنند و یک بار میخورند.
بنده هم با نظر شما موافقم... اما مسئله من اجاره مغازه نیست...مسئله من رهن مغازه هست... چون مغازه ای که حدالقل 2میلیون اجارش باشه معمولا بین 5 تا 10 میلیون رو به عنوان پیش میخوان... و اگر من اینقدر پول بدم دیگه برای کارم سرمایه ای ندارم ... مشکل اینه...

(10-26-2012 10:47 AM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان شایدم برای ابتدای کار نیازی به اجاره ی مغازه نباشه. ایشون تو خونه هم میتونه کار کنه و بسته بندی کنه. بعدش ببره دم مغازه ها.
پیشنهاد میکنم توی تبلیغات و بسته بندیتون از اصطلاح "تازه و خانگی" استفاده کنید
دیشب رفته بودم یه نمایشگاه گل و ماهی زینتی! در کنارش یه غرفه برای فروش داروها و مواد گیاهی بود. یه غرفه بود که سبزی های خوراکی رو خشک و بسته بندی میفروختن. مارک خاصی هم نداشت. یه برچسب کوچولو روی پلاستیک زده بودن. ولی تبلیغ روی تازگی و تمیز بودنش میکردن. مردم هم می خریدن!
سلام میشه یک مقدار بیشتر در مورد روش کار توضیح بدین....
نمیدونم از نظر هزینه در ابتدای کار چقدر میخواین هزینه کنید. ولی خود سبزی ها رو در پلاستیک های شفاف معمولی بسته بندی و بعد درش رو پرس کنید(دستگاهش قیمت پایینی داره). برای روش هم برچسب بدین نوشته های دلخواهتون رو بنویسن. زیرش هم درشت بنویسه تهیه شده از سبزی های تازه و خانگی
البته قبل از همه ی اینا امکان سنجی کنید. با چندتا مغازه دار هماهنگ کنید.
از فرصت هایی مثل نمایشگاه ها و غیره هم استفاده کنید.
راستی الان مردم شدیدا دنبال دونستن قیمت هستند! رک و راحت و ساده! تو نمایشگاه دیشب یه فروشنده ی روغن حیوانی یه لیست به ما داد که قیمت تمام محصولاتش روش بود. بعد هم گفت هر کدوم رو انتخاب کردین رایگان میاریم دم خونه. من خودم از اینکه قیمت ها روی کاتالوگشون بود خیلی خوشم اومد. چون اینجوری سردرگم نمیشم. محصول مورد علاقم رو با توجه به قیمت سفارش میدم و تمام.
در فروشتون ایده های خاص بکار ببرین
موفق باشید
اگر تو خونتون فضای مناسبی برای کار دارین(مثلا یه اتاق رو اختصاص بدین. یا یه زیرزمین تمیز) نیازی به اجاره ی محل ندارین. ان شاالله یه کم که کارتون گرفت مغازه هم اجاره میکنید
دوستانی که اطلاعات در رابطه با کار " سبزی " اعم از خشک کردن ، خرد کردن ، بسته بندی کردن و بازار فروشش اطلاعات دارن خوشحال میشم بیشتر توضیح بدن.
فکر میکنم واسه اینکار بصورت صنعتی سرمایه نسبتا بالایی نیاز باشه (سبزی خرد کن خانگی که همه دارن!)
منظورم واسه خرید هیتر و خرد کن و دستگاههای بسته بندی ست
جای همگی خالی امروز ناهار ماهی شکم پر با سبزی مخصوص شمال پخته بودم .چون سبزیم داره تموم میشه داشتم به این فکر میکردم اگه یکی بتونه این سبزی که بومی اونجاست رو به صورت بسته بندی بیاره شهری مثل مشهد که این سبزی رو نداره یا هر شهر دیگه احتمالا بازار خوبی میتونه داشته باشه.میشه اونا رو به فروشگاههایی که اختصاصا سبزی و ترشی و محصولاتی اینطوری ارائه میدن داد.
سبزیهایی مثل اوجی،سرسم،انارجی ،زولنگ و .....واقعا عطر فوق العاده ای دارن که میشه با نسبت معینی سبزی های معمولی مخلوط کرده و استفاده نمود.
طرز تهیه شو هم با اجازه آقا حمید مینویسم.علاوه بر ماهی با مرغ هم میشه مصرف کرد هم به صورت شکم پر هم در کنار مرغ و ماهی
یک پیاز نسبتا بزرگ رو خلال کرده تفت میدهیم بعد از طلایی شدن 3قاشق پر سبزی اضافه میکنیم و کمی حرارت میدهیم .مقداری گردوی اسیاب شده رو به مخلوط اضافه کرده (از کنجد هم میشه استفاده کرد)در صورت داشتن تخم انار(انار تی

مخصوص شماله) در غیر اینصورت رب انار اضافه کرده و در کنار مرغ یا ماهی سرخ شده سرو میکنیم. (ضمنا یه راه فروش خوب هر محصول به نظر من نشون دادن نحوه ی استفاده های متنوع اون محصول هست مخصوصا در حوزه ی مواد غذایی)
نوش جان
فوت اصلی رو هم میذاریم به عهده ی شمالی های خوب و خونگرم.(کاش میشد عزیزان طرز تهیه غذاهای مختلف محلی رو خیلی ساده آموزش بدن .تو مشهد که متاسفانه تنوع غذایی خیلی کمه شاید هم بنده بلد نیستم)