سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نقاشی : در رایطه با رسیدن به هدف
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
12سال قبل در اوج ناراحتی مادی و معنوی این نقاشی را در جهت رسیدن به اهداف کشیدم. اکنون تابلو شده و بر دیوار اطاق زده ام. فکر کنم ادمین عزیز زمانی که با همسر گرامیشان افتخار دادند و منرل ما تشریف آوردند این نقاشی را نشان دادم .

آپارتمانی و باغ و ویلائی و ماشینی.خدایا به عظمتت شکر. چه اهدافی داشتم من در آنزمان.

[تصویر: 3b56ah2vmookus6nj10t.jpg]
(10-23-2012 01:33 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]12سال قبل در اوج ناراحتی مادی و معنوی این نقاشی را در جهت رسیدن به اهداف کشیدم. اکنون تابلو شده و بر دیوار اطاق زده ام. فکر کنم ادمین عزیز زمانی که با همسر گرامیشان افتخار دادند و منرل ما تشریف آوردند این نقاشی را نشان دادم .

آپارتمانی و باغ و ویلائی و ماشینی.خدایا به عظمتت شکر. چه اهدافی داشتم من در آنزمان.

[تصویر: 3b56ah2vmookus6nj10t.jpg]

آقای قربانیان مدل ماشینی که میخواستین مشخص بود؟
ب نظر شاسی بلند بود Yosef.gif
(10-23-2012 10:27 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]ب نظر شاسی بلند بود Yosef.gif

یوسف از کجا فهمیدی؟Big Grin:
یوسف = همیشه +Yosef.gif

ولی من جدی پرسیدم آخه دوست دارم بدونم 12سال پیش استاد قربانیان آرزوی داشتن چه ماشینی را داشتند؟؟!
بله ماشین آقا هوشنگ شاسی بلند هستش.
IX55 i دارن.
از ۲ جهت:

۱- کابین یا همون اتاق ماشین بزرگه
۲- لاستیک های ماشین نسبت ب نقاشی بزرگه و اگه ی تناسب با درخت و ساختمون پشتش (با درنظر گرفتن فاصله طولی از ساختمان) میبینی ک ی ماشین شاسی بلنده دیگه Yosef.gif

خوبه دیگه. خودتون تو امضاتونم گفتید همیشه Yosef.gif بر لب داشته باشید Yosef.gif
فکر کنم جناب قربانیان به سبک کوبیسم نقاشی رو کشیدند
این یعنی ویژن دیدگاه یا منظر یا تصویر ذهنی شما چون تصویر ، تصویر است حالا شاید واضح نباشد اما بالاخره یک عکس است .من خوب دقت کردم افرادی که عکاس ، نقاش هستند دیدگاهشان خیلی با افراد عادی فرق میکند و به همین علت تصمیم گرفتم هر کجا به تفریح میروم دوربینم را همراه داشته باشم تا شاید از هر چیز هر چند کوچک عکس بگیرم . خیلی در تمرینهای تجسمی بهم کمک کرده و راحتر با اطرافم ارتباط برقرار میکنم
با سپاس
یادش بخیر عاشق پاترول بودم .
آقای قربانیان از زمان نقاشی چقدر طول کشید به اهدافتون برسید؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع