(07-29-2011 01:23 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
مثل اینکه قسمت نبود ما در این جلسه شرکت کنیم !
شنبه بود که حدود ساعت 1 بعد ظهر به من زنگ زدند و گفتند ساعت 2 و سی دقیقه اماده باشید تا به مشهد اعزام شید که تو کنگره ی دهم شوراهای دانش اموزی شرکت کنید !
من هم به خیال اینکه جلسه شمال است خودم رو اماده کردم و به مشهد رفتم ! روز دوم با سوم اقامتم به کافی نت رفتم و متوجه شدم جلسه روز پنجشنبه ( کاش جمعه بود ): ) ساعت 1 برگزار میشه ! به اقای کاظمی زنگ زدم و گفتم مشهدم و باهاشون هماهنگ کردم که تمام سعیم رو بکنم که خودم رو برسونم ! به هر حال پنج شنبه کار من تموم شد و مجبور شدم دنبال بلیط بگردم ! فقط یه صندلی پیدا شد که ساعت 6 بعد ظهر من رو تهران میرسوند ! خلاصه با یکمی حساب کتاب و اینجور چیز ها به این نتیجه رسیدم که واقعا نمیتونم تهران بیام ! اگه شمال بود باز یک حرفی ولی واقعا تهران نمیتونستم بیام !
و در یک کلوم میتونم بگم واقعا و واقعا و واقعا و واقعا از ته قلبم به معنای واقعی کلمه متاسفم !
ولی ولی ولی در این اندوه و غمی که قلب من رو فرا گرفته یک دریچه وجود داره که روشنایی محض رو نشون میده !
اون هم این چند تریلی تجربه ای است که من از این سفر با خودم اوردم ! دوستانی پیدا کردم ( مخصوصا یکیشون ) که به معنای واقعی من رو برای رسیدن به هدفم که همتون میدونید چیه راهنمایی کردند ! حضوری که قسمت نبود ولی خوشحال میشم به شکل انلاین این تجربیات رو با شما ها هم قسمت کنم + اون دوست خوبم هم به زودی به جمع ما می پیونده !
اها اها نکته ی اخر ، من خودم تا چند وقت دیگه هم تهران میام که دوستان تهرانی رو ببینم هم قزوین میرم که استاد عزیز و دلبندم اقای قربانیان رو ببینم و هم شیراز میرم تا اقا مصطفی رو ببینم که شاید این طوری بتونم از دل دوستان در بیارم !
سلام سبحان جان
بشدت جای شما در جلسه انجمن خالی بود.اتفاقا از شما یاد کردیم.ان شا الله به زودی جلسه آنلاین را برگزار میکنم.
شاید دلیل داشته ! باور میکنید من از همون اماده تر بودم ؟
حتی مدتی بود بحث هایی که میخواستم تو جلسه انجام بدم رو مکتوب کرده بود !
سلام
یکی از سوقاتی های من از مشهد برای شما »:
دوست عزیزم مهندس کیوان جعفری فشارکی :
تحصیلات دانشگاهی و دوره های آموزشی:
دانش آموخته مهندسی صنایع-تولید صنعتی
دانش آموخته دوره فشرده تعالی سازمانی موسسه مطالعات نوآوری و فناوری ایران
دانش آموخته دوره فشرده نوآوری نظام یافته موسسه مطالعات نوآوری و فناوری ایران
دانش آموخته دوره فشرده سخت افزار سازمان فنی و حرفه ای
اشتغال کنونی:
مشاور گروه سرمایه گذاری مهد
مدیرعامل شرکت افق عصر کیوان
موسس اندیشکده کیوان
مشاور برنامه ریزی استراتژیک شرکت مهد خودروی طوس
مشاور برنامه ریزی استراتژیک شرکت صنایع بهداشتی یاس خرمشهر
مشاور فناوری ارتباطات و اطلاعات شرکت تجارت بین الملل فافا
مشاور توسعه روستایی، روستای فشارک
سوابق کاری:
کارشناس اندیشگاه علم و صنعت جهان معاصر
کارشناس موسسه فرهنگی دیجیتال کلید (همکاری در پروژه خدمات ارزش افزوده شرکت ایرانسل- طرح ویترین ایرانسل و همکاری در پروژه خدمات ارزش افزوده شرکت همراه اول-طرح پردیس همراه اول)
مشاور سازمانی و فناوری ارتباطات و اطلاعات شرکت مهندسی ساباط نقش جهان
طراح سئوالات آزمون ورودی موسسه قرآنی مشکات دوره های 87 و 88
کارشناس و مشاور طرح های صنعتی و کارآفرینی مرکز رشد دانشگاه امیر کبیر
بازاریاب دستگاه آلات صنعتی و مدیر سایت گروه صنعتی فشارکی
مشاور بهره وری و تعالی سازمانی شرکت خدمات اینترنتی و رایانه ای آروشا
مشاور و مجری راه اندازی سیستم حسابداری رایانه ای فروشگاه عطر باران
سفرهای خارجی:
عربستان سعودی: مکه، مدینه، جده
ترکیه: استانبول
امارات متحده عربی: دبی، ابوظبی، شارجه
به نقل از سایت خود ایشون k1j.ir
انشالله جلسه بعدی سبحان جان. جایت واقعا خالی بود.
عکس عزیزان شرکت کننده :
از راست به چپ :
آقایان :
فرامرز دائی نژاد
هوشنگ قربانیان
مصطفی قبادی
مهدی گلمحمدی
کامیار کاظمی (ادمین سایت)
خانم :
مریم MARYAR (معاونت سایت)
آقای mas هم قرار بود با خانمشون تشریف بیارن که بنا به دلایل شخصی نتوانستند.
(07-29-2011 10:22 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]حالم حسابی گرفته شده !
عزیز جان شما در کنگره ای بودی که باعث افتخار انجمن است.
كاميار عزيز لطفا فايل صوتي مشروح مذاكرات جلسه سوم را به ايميل من ارسال بفرماييد.
مرسي
(07-30-2011 10:05 AM)faramarz نوشته شده توسط: [ -> ]خوب دوستان عزيز و علاقمند
1- از الان سعي كنيد براي جلسه بعدي وقتتون رو تنظيم كنيد. انشاءا.. بعد از ماه مبارك جلسه داريم.
2- در مورد داشتن يك مكان ثابت براي برگزاري جلسات بعدي اگر دوستان جايي دارند، معرفي كنند. اين مكان ميتونه به عنوان مكان شركت يا تعاوني آينده نيز كانديد بشه.
3- عزيزان شركت كننده، پيگيري اجراي موارد توافق شده در جلسه حضوري طبق تقسيم كاري كه انجام شد را فراموش نكنند. پيشنهاد مي كنم در صورتي كه ضمن كار، سئوال يا مساله يا راهنمايي لازم بود، در يك صفحه مستقل مطرح كنند تا با همفكري بتوانيم سريعتر آنرا حل كنيم.
4- كاميار عزيز لطفا فايل صوتي مشروح مذاكرات جلسه سوم را به ايميل من ارسال بفرماييد.
5- اطلاعات جامعي درباره انواع شركت هاي سهامي و نيز تعاوني، شرايط ثبت و تاسيس، و نيز قوانين مالياتي مرتبط تهيه كردم. به محض دسته بندي و تنظيم نهايي، براي اطلاع دوستان تا قبل از جلسه چهارم آنها را ايميل مي كنم.
6- ادمين عزيز، پسورد عضويت در vip به چه آدرسي برايمان ارسال مي شود؟
مرسي
4- به روی چشم.
5- مرسی آقا فرامرز.راستی بازهم آقا مصطفی قبادی من را شرمنده خودشان کردند تماس گرفتند و گفتند از شیراز به دنبال بررسی مسائل ثبت انجمن و شرکت هم هستند.واقعا مرسی دوست گلم!
6- پیام خصوصی گذاشتم برایتان!