سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تصاویر: منزل شخصی مدیرعاملان مطرح دنیا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
برای بقیه خاطرات رفتم پیش آن پی....ببخشید . آن آقا .SmileSmileSmile
ادامه داد :
آموزشگاه زدم. . آموزشگاه تعلیم رانندگی. خوب بود. هم زمان چند کار انجام دادم. و بعد رفتیم توکار پیمانکاری و ساختمان سازی و بتدریج بقیه کارها را تعطیل کردم. این بود سرنوشت من و این بود سرگذشت من.
[/تشکر کرده و خدا حافظی کردم.b]
[b]در زمان خداحافظی گفت :
در هر سنی می شود بسوی موفقیت گام برداشت.
نمیشه یه جور دکتر ازمندیان رو اورد تو سایت ؟ D:
در ضمن اقای پیرمرد ، اگه شروع کارتون الان بود چیکار میکردید ؟ با توجه به چینی شدن 100 درصدیه بازار ؟
(08-08-2011 03:38 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]نمیشه یه جور دکتر ازمندیان رو اورد تو سایت ؟ D:
در ضمن اقای پیرمرد ، اگه شروع کارتون الان بود چیکار میکردید ؟ با توجه به چینی شدن 100 درصدیه بازار ؟

سبحان جان مطلب شما را از ایشان پرسیدم اول گفتند : پیرمرد پدر شه.SmileSmileSmile
پاسخ : یکی از همین ایده ها را شروع میکزدم .نپرسید کدام ایده چون تمام ایده ها پول ساز هستند.
(08-08-2011 03:52 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-08-2011 03:38 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]نمیشه یه جور دکتر ازمندیان رو اورد تو سایت ؟ D:

سبحان جان مطلب شما را از ایشان پرسیدم اول گفتند : پیرمرد پدر شه.SmileSmileSmile
پاسخ : یکی از همین ایده ها را شروع میکزدم .نپرسید کدام ایده چون تمام ایده ها پول ساز هستند.

چقدر خوش اخلاق ConfusedConfusedConfusedConfusedBig Grin
منظورم دقیق تر بخوام بگم این بود که تو وضعیت حال کشور یا باید وارد کننده باشی یا در صورت انجام کاری باید خلاقیت 100 درصد داشته باشی ! درسته ؟
سبحان جان سخت است که الان بگم چکار میکردم چون دیگر انرژی کار کردن و فعالیتی که لازمه موفقیت باشه در این سن خیلی کم می شود.
این ایده ها مربوط به سن جوانی و تا حداکثر 45 سالگی است.در سن من باید استراحت و مسافرت و علاقمندیهایم مهم است.موفقتر باشی.
در هر سنی میشود میلیاردر شد ، حتی در سن 89 سالگی ! اینو از خودتون یاد گرفتیم !
ولی اینکه سخته الان بگین چیکار میکردید ، بحثش به سن ربط نداره ! شما موفق شدید و دارید استراحت میکنید
می شود ولی بندرت.
سبحان جان الان هر کدام از اعضا خود یک دکتر آزمندیان است.
ما دکتر آزمندیان در سایت داریم
خیلی سرحال همیشه آنلاین همیشه پاسخگو همیشه مهربان و.........

اسم شریفشان هست

جناب قربانیان
(08-09-2011 06:47 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]ما دکتر آزمندیان در سایت داریم
خیلی سرحال همیشه آنلاین همیشه پاسخگو همیشه مهربان و.........
اسم شریفشان هست

جناب قربانیان

دخترم من همیشه در خدمت شما عزیزان هستم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع