با سلام به تمام دوستان و بچه های این انجمن و اساتید مدیریت نام نمی برم ممکن است کسی از قلم بیوفتد و من شرمنده او شوم دوستان گرامی من کار چاپ و خدمات الکترونیکی را در شهر رشت شروع کردم که در این مکان خدماتی اعم از تمامی چاپ افست ،ریسو وغیره و خدمات الکترونیکی را انجام می دهم امیدوارم با توکل به خداوند رحمان و تشویقهاو پیشنهادات شما بتوانم یه روزی به اوج استقلال مالی و انسانیت برسم تا بتوانم اندکی برای این مردمان دلسوز و مهربان مفید باشم برایم دعا کنید با تشکر فراوان بابائی
آقای بابایی به شما تبریک می گویم.
ان شا الله با کمک خدا و انگیزه ای قوی پله های ترقی را طی نمائید.
موفق باشید
با سلام و عرض تبریک
بسیار خوشحالم از اینکه دوستان انجمن ،یکی پس از دیگری به کارهای مورد علاقه شان مشغول می شوند
که در حقیقت این انجمن پلیست به سوی کامیابی
منم براتون آرزوی موفقیت دارم
از اینکه بچه های این انجمن همیشه به فکر هم هستن خیلی خرسندم از همه ی شما بی نهایت سپاسگزارم
آقای بابایی عزیز تبریک میگم
منم بهتون تبريك ميگم واميدوارم هميشه موفق وسربلند باشين
درسته آقاي گل محمدي رقيب شماست در تهران ولي بهتر هست باهم همكاري نزديكي داشته باشين تا دوطرف سود ببرند ودر جذب مشتري در دو شهر بهتر عمل كنيد
جناب بابایی تبریک میگم.
ایشاله خدا خیرو برکت بده.
منتظره شما برای حضور در جلسات گیلان هستیم.
جناب بابایی تبریک
موفق باشید
منتظر خبرهای خوب از شما هستیم
تبریک میگم، هم به شما جناب بابایی و هم به تمام بزرگوارانی که در برپایی و برقراری این سایت نقشی دارند.
وقتی خبر آغاز به کار عزیزی از اعضای انجمن را میخوانم به وجد میام و آمپر انرژیم میچسبه به درجه آخر!!!
قطعاً کسی که از چنین محیطی انرژی میگیرد و شروع به کار میکند موفق خواهد بود، شما هم جزء موفقترینها خواهید بود انشاالله.