سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شرابط یک بازاریاب خوب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(03-09-2013 10:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-09-2013 09:36 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط: [ -> ]
برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است:[/color]
- اعتماد بنفس عالی: دارم
- سماجت : تا اندازه ای که مشتری را بیزار نکنم
- روابط عمومی بالا : منظورتان دقیقا چیست؟ چه رفتار یا اعمالی باید داشته باشیم تا بدانیم روابط عمومی بالایی داریم یا خیر؟
- ایمان و عشق و علاقه بکار: به کارم ایمان و علاقه دارم
- شیک پوشی: دقیقا منظورتان چیست؟ بنده یک خانم محجبه چادری هستم.
لطفا واضح توضیح دهید. متشکرم
1- روابط عمومی بالا :
هنر، فن و علم مردمداری . هنر و خلاقیت .مهارتهای ارتباطات انسانی.مهارت داشتن در فن بیان. شنونده خوبی بودن. به عقاید دیگران احترام گذاشتن.باورها و علایق سایرین را همانگونه که هستند پذیرفتن چرا که هرکس از دید خود بهترین است .خوب گوش دادن، خوب درک کردن، سریع­البیان و سریع الانتقال بودن.
2- شیک پوشی.تمیز پوشیدن .چه محجبه بودن و چه با مانتو برای خانمها و تمیز پوشیدن برای آقایان.

[/quote]

از توضیح خوبتان صمیمانه متشکرم
اینطور که متوجه شدم اگر مهارت های مختلف را نداریم باید بیاموزیم. بنابراین بنده در بعضی از موارد ضعیف هستم.
محضر جنای استاد بزرگوار آقای قربانیان
دقیقا همین شرایط باسد باشد البته بادر نظر گرفتن صداقت درکار که به نظرم این هم عامل برنده بودن دو طرف است هم بازاریاب و هم خریدار
علاوه بر شرایطی که مربوط به خود بازاریاب هست که اساتید محترم بیان فرمودن

یه سری شرایط هم هست که متعلق به تولید کنندگان ،توزیع کنندگان و ارائه کنندگان خدمات میباشد

یکی از مهمترین آنها میزان معتبر بودن و سابقه دار بودن این شرکتهاس

طبیعی است که بازاریابی برای شرکتهای معروفی چون زمزم،آیدین و غیره به مراتب آسانتر از شرکتهای تازه تاسیس و گمنام می باشد

یه موضوع دیگه زمانی هست که بازاریاب به مغازه ها جهت گرفتن سفارش اقدام کنه

این زمان باید طوری باشه که مغازه خلوت و تقریبا فروشنده کاری نداشته باشه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع