دوستی گفت این جمله شما بسیار زیبا است و من از خواندنش لذت بردم:
راه مبارزه با ترس روبرو شدن با ترس است.
بعد از مدتی پیغام خصوصی برایم فرستاد که من از انجام فلان کار می ترسم.
خندیدم.خنده های من زیباست .به زیبائی موهای سرم.
گفتم این مشکل تنها شما نیست بلکه مشکل خیلی از عزیزان است.جملات بزرگان زمانی تاثیر دارد که حسش کنی , لمسش کنی, باورش کنی , عمل کنی.همه می توانیم سخنان بزرگان را حفظ کنیم ولی آیا تاثیری در زندگی ما دارد؟
شما چه فکر میکنید؟
لطفا در این بحث شرکت فرمائید.
با سلام خدمت استاد عزیز
تنها حفظ کردن این جملات تاثیر گزار نیست
مهم اینه که ادم تو موقعیت مناسب این جملات رو به یاد بیاره و بتونه با الهام گرفتن ازشون از موقعیت ها بهترین استفاده رو بکنه
باید در مرحله اول قبولش کنیم و بعد ا عمل.
خیر حفظ کردن این جملات تاثیری نداره عمل کردن به این جملات مهمه .
از نظر من جملات بزرگان خیلی با ارزش و مهم هستن و باید حتما به آنها توجه زیاد داشته باشیم.
مثلا شاید گاهی ما جملاتی از پدربزگ یا مادر بزرگ خود شنیده باشیم و ببینیم که واقعا چقدر پختگی و محتوای آن جمله بالاست و راهگشا و نیرو بخشه .
موفق باشید.
شما چه فکر میکنید؟
لطفا در این بحث شرکت فرمائید.
امروز به مطلبی بر خوردم در باره اهرم کلمات
رابرت کیوساکی در باره قدرت کلمات در زندگی صحبت می کند . و اینکه استفاده از کلمات کند ، کلمات تند ، چقدر با هم فرق دارند .
آیا ایمان داریم که هر سخن و جمله ای وقتی با وجود آدمی عجین شود تاثیرات شگرفی به جا می گذارد .
شنیدن این جمله که: من تحت هر شرایطی موفق خواهم شد
و یا گفتن این جمله که : من هر گز موفق نمی شوم
چه تاثیری بر روند پیشرفت انسان می گذارد .
گاهی در زندگی جملاتی به سادگی شنیده می شوند بی آنکه فهمیده شوند .
گاهی در زندگی ما کلماتی به تاکید گفته می شوند بی آنکه فهمیده شوند ولی در ضمیر آدم حک می شوند .
گاهی در زندگی جملاتی را می شنویم و در همان حال هم می فهمیم و هم با گوشت و پوستمان حسش می کنیم .
در حالت اول این جملات در بی تفاوتی ما راجع به موضوعی خاص شنیده می شود مثلاً به کسی که به ثروت اندوزی علاقه ای ندارد از راز و رمز بورس و تجارت صحبت کنید ، چون او هیچ شیفتگی راجع به ان ندارد طبیعتاً از کنار موضوع می گذرد گرچه آن مهمترین راز عالم باشد .
در مورد دوم : گاهی کسی جمله ای را به طعنه ، طنز و یا حالتی تاکیدی بیان می کند که فرد با اینکه مفهوم آنرا درک نمی کند اما بر ذهنش می نشیند . و به مرور زمان پی به مفهوم آن می برد .
مثلاً : سالها دل طلب جام جم از ما می کرد
و آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
بیــــــــدلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی دیدش و از دور خدایـــــــا می کرد
که در حالتی خاص دوستی که تقاضایی از او داشتم به من گفت و بعد ها مفهومش را درک کردم .
در مورد سوم :
جملاتی است که شنونده چون تشنه ای آماده نوشیدن جملات است چون سالها در جستجوی آنها بوده و حالا با شنیدن آنها با گوشت و پوستش آنرا در ک می کند و از آنها در همه حال استفاده می برد . این حالت برای ما کسانی که می خواهیم به خواسته هایمان بریم بیشتر نمود پیدا کرده است .
باید با شنیدن جملاتی که از انسانهای فرهیحته گفته می شود و چکیده یک عمر تجربه آنهاست به عمل تبدیل کنیم و از آنها استفاده کنیم .
اما در وهله اول باید با کلمات بزرگان آشنا شد تا حتی اگر در ابتدا نفهمیدیم بعدا درکشان کنیم . با نظر اقای قربانیان موافقم
گاهی در زندگی ما کلماتی به تاکید گفته می شوند بی آنکه فهمیده شوند ولی در ضمیر آدم حک می شوند .