سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پخت اسنک به شکل حرفه ای
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
کسی از دوستان هست که در زمینه پخت اسنک (بصورت حرفه ای)تجربه ای داشته باشه؟ چند تا سوال در این زمینه دارم که خیلی فوریه!
لطفا این سایت را ملاحظه فرمائید.ضمنا برای انجام حرفه ای کار باید با آشپز ماهر مشورت داشته باشید. موفقتر باشی.
http://www.takashpaz.com/%D8%A7%D8%B3%D8...DA%A9.html
(10-01-2012 12:24 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی از دوستان هست که در زمینه پخت اسنک (بصورت حرفه ای)تجربه ای داشته باشه؟ چند تا سوال در این زمینه دارم که خیلی فوریه!

این سایت انجمن داره به نظرم خوبه که شما با دوستان این سایت سوالتون مطرح کنید.
http://www.sooran.com/learn/cooking/fast-food/snacks
موفق باشید.
(10-01-2012 12:34 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا این سایت را ملاحظه فرمائید.ضمنا برای انجام حرفه ای کار باید با آشپز ماهر مشورت داشته باشید. موفقتر باشی.
http://www.takashpaz.com/%D8%A7%D8%B3%D8...DA%A9.html
ایشون روش پخت اسنک را می خوان.
(10-01-2012 02:38 PM)sokoot نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-01-2012 12:34 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا این سایت را ملاحظه فرمائید.ضمنا برای انجام حرفه ای کار باید با آشپز ماهر مشورت داشته باشید. موفقتر باشی.
http://www.takashpaz.com/%D8%A7%D8%B3%D8...DA%A9.html
ایشون روش پخت اسنک را می خوان.

دوست عزیز برایشان نوشتم که از آشپزحرفه ای برای کار حرفه ای سئوال کنند.
(10-01-2012 12:24 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی از دوستان هست که در زمینه پخت اسنک (بصورت حرفه ای)تجربه ای داشته باشه؟ چند تا سوال در این زمینه دارم که خیلی فوریه!

نمیدونم سوالات شما چیه. اما من پخت اسنک رو خیلی عالی انجام میدم. شاید بتونم کمکتون کنم.
فوت کوزه گری اسنک اینه که فنر دستگاه اسنک را باید شل کنی که زیاد فشار نیاره روی نون و کناره های نون را سفت نکنه و همچنین روی نون اون علامت سه گوش را نزاره
دستگاهی که من توی خونه دارم علامت 3 گوش رو نمیندازه،ولی اونقدر تاثیری روی کیفیت نمیگذاره.ولی در مورد گوشه ها دلیلش چیه که اگر زیاد فشار نیاره بهتره؟

سوال من در مورد دستگاهیه که برای پخت استفاده میشه.مدتیه دارم میگردم به نتیجه نرسیدم. اسنک فروشی ها از دستگاههای ساندویچ میکر خونگی استفاده می کنند ولی من دستگاهی برای تیراژ بالا میخواهم.
(10-01-2012 04:45 PM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]دستگاهی که من توی خونه دارم علامت 3 گوش رو نمیندازه،ولی اونقدر تاثیری روی کیفیت نمیگذاره.ولی در مورد گوشه ها دلیلش چیه که اگر زیاد فشار نیاره بهتره؟

سوال من در مورد دستگاهیه که برای پخت استفاده میشه.مدتیه دارم میگردم به نتیجه نرسیدم. اسنک فروشی ها از دستگاههای ساندویچ میکر خونگی استفاده می کنند ولی من دستگاهی برای تیراژ بالا میخواهم.

در مورد سوال اولتون: برای اینکه وقتی دستگاه، خیلی لبه ها یا گوشه های کار رو فشار بده خشک میشه. فشار دستگاه شما باید در حدی باشه که لبه ها در بیشتر نقاط به هم بچسبن
در مورد سوال دومتون اولا زمان پخت اسنک اونقدر کوتاهه که همین دستگاه های خونگی کافی هستن. اصلا تا شما میاین چهارتا اسنک بعدی رو پر کنید، قبلی ها تو دستگاه پخته. بنابراین حتی شاید نسبت به زمانی که بخواین همه رو یکجا آماده کنید و تازه در دستگاه رو ببندید تا بپزن صرف جویی بیشتری در زمان شده باشه.
و اما بله منم دیدم از همین دستگاه های خونگی منتها اون نوعش که چهارتاییه استفاده میکنن. ولی یادمه یه بار دیدم یه اسنک فروشی یه دستگاه مستطیل شکل داشت. من نمیدونم چنین دستگاهی به صورت آماده وجود داره یا نه. ولی اگر بخواین خودتون بسازین یا بدین کسی براتون بسازه هم شدنیه. پشت اسنک میکر خونگیتون رو باز کنید. هیچ سیستم خاصی نداره. میتونید بدین در سایز بزرگ و با بدنه ی فلزی که یه جور عایق بکشن روش براتون بسازن. صفحات داخلش هم تو مغازه های لوازم یدکی لوازم خانگی پیدا میشه. من نمیدونم این طرحی که دادم رو با چه سختی میشه پیاده کرد اما میدونم که شدنیه.
در عین حال از یه اسنک فروشی بپرسید ببینید دستگاه بزرگش هست یا نه
راجب محتویات درونش بنظرتون چی میتونه خوشمزه ترش کنه البته با همه نوع ذاعقه ای بتونه کنار بیاد!!!
یچیزی تو مایه های ساندویچ ایدا؟چون هم کیفیت مطلوبی دار هم جوری تهیه میشه که اکثریت میپسندن
چه گرمش و چه سردش
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع