سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستـــــــــــــــــــــــان عزیزم.
خیلی وقت بود نیومده بودم انجمن و دلم حسابی تنگ شده بود Smile

بالاخره من هم شروع کردم . . .

راستش رو بخواین مدتی بود که مشغول کار بودم ، ولی نمی دونستم واقعا توی این کارایی که هستم میمونم یا نه.

اما حالا فکر می کنم یه تثبیت رسیدم.
در حال حاضر کار اصلیم مشاوره و کمک به فروش و برندینگ هستش. توی تیم فروش سایت نت برگ http://www.netbarg.com که احتمالا خیلی هاتون میشناسیدش مشغول به کار هستم و همزمان به شرکت کاسپین کیان پاد هم برای فروش و برندینگ ماهی و میگو مشاوره میدم ( البته این موضوع رو از قدیم بعضی دوستان میدونستند)

خیلی دوست دارم توی این 2 زمینه ای که کار میکنم هم به دوستانم کمک بدم و هم از کمکشون استفاده کنم.
اگر هر کدوم از دوستان تهرانی و یا مشهدی علاقه دارند یک تبلیفات گسترده ( در سایت نت برگ ) برای بیزنس هاشون انجام بدیم ، و طی یک هفته تعداد زیادی مشتری رو وارد کسب و کارشون بکنیم و فروش آنلاین هم براشون داشته باشیم میتونن با شماره من تماس بگیرند. ( حتما برید و روی سایت نمونه کارها رو ببینید)
راســــــــــتــــــــــــــــــــــــــی : مشهدی ها از امروز ( 8/7 / 91 ) به سایت نت برگ سر بزنید که بنده براتون تخفیف های هیجان انگیز آوردم 363610_003

و اما در زمینه شیلات : اگر هرکدوم از دوستان ، تمایل به خرید میگو و ماهی دارند و یا از دوستانشون افرادی رو سراغ دارند که در زمینه فرآوری و بسته بندی یا توزیع ماهی و میگو فعالیت می کنند، میتونیم باهم لینک بشیم و یک فعالیت پرسود داشته باشیم.

راستی ازین به بعد اگر اسم میگو دریای خزر رو در رسانه ها یا جاهای مختلف شنیدید تعجب نکنید ، چون ما پرورش دادیم و شما میتونید میگوی دریای خزر رو هم با طعمی متفاوت تر از میگوی جنوب میل کنید Smile5_004

در بخش شبلات اگر هرکدوم از دوستان با سابقه در هر کجای ایران مایل به سرمایه گذاری و یا خرید هستند حتما خوشحال میشم باهم همکاری داشته باشیم.

اگر سوالی هست در خدمتم دوستان :
09393837036
آهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!
راستی دوستان ! من خیلی به شدت میخوام از کامیار و همسرش خانم MARYAR تشکر کنم که واقعا هرکدوم از مایی که تا امروز وارد یک بیرنس شدیم رو ساپورت روحی کرده Smile
واقعا شاید در ظاهر فکر کنیم هرکس خودش تلاش کرده و وارد یک بیزنس شده ، اما واقعا نمیشه این قدرت روحی رو که جمع میلیاردرها درون هرکدوممون ایجاد کرده نادیده بگیریم !
کـــــــــــــــــامیــــــــــــــار جـــــــــــان واقعا ازت ممنونم که متولی کارآفرینی و ایحاد انگیزه برای بچه های انجمن هستی Smile
تبریک میگم موفق باشید
خوشحالمان کردید.
موفق باشید.
خیلی خوبه.
رنه دِکارت میگه: اگر بخواهیم میتوانیم.
موفق و موید باشید .
تبریک فراوان برای این همه انرژی
تبریک ، انشاا... موفق و پیروز باشید
موفق هستی , موفقتر باشی.
منم تبريك ميگم واميدوارم بيشتر ازالانت موفق بشي دوست عزيز
شیطون رو نکرده بودی چی داریا!!!
موفق ترین باشی.
گامهایت استوار و زمین زیر پایت نلغزد انشائا... .
آقا عظیم من هم تبریک می گم موفق باشی
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع