سلام
امروز هم دوباره پیشنهادی دارم برای دوستن در تمام استان های کشور.
بدون هیچ سرمایه گذاری
در این 2ماه اخیر خیلی از دوستان لطف داشتن و برای بنده ایمیل و پ.خ زدند که مایل به همکاری با بنده در زمینه ی کار واردات هستند در استانهای مختلف کشور
و بنده این آموزش ها رو هم به دوستان عزیز میدهم که بتوانند راحت تر کار کنند
و این کار به 2 صورت هست
درآمد این کار بالاست به شرطی که فعالیت بالایی داشته باشید
به هیچ دفتری هم نیاز نیست .
این درآمدها میتونه از 1 میلیون باشه تا 80 میلیون به بالا به صورت ماهیانه.البته بستگی به گستردگی کار داره
هم تهران دفتر هست.چین و امارات.
و بستری هم فراهم میشود در مدت زمان کوتاهی که خودتون با پول خوبی واردات انجام دهید
هر گونه سوالی هست در خدمتم
ارادتمند محمدرضا
دوست عزيز اگه ممكنه شرايطش رو هم بگيد؟
با عرض سلام خدمت آقا محمد رضا.
لطفا یه کم بیشتر توضیح دهید.
کار ما دقیقا چی هست؟
2 نوع کار هست که شما میتونید انجام بدید
1.کارگذار باشید
بر فرض سفارش بگیرید .هر سفارشی برای واردات از کاغد گرفته تا مبلمان تا چوب کبریت گلدان و ...
و اگر هم مبلغی باشه که معمولا باید مبالغ درخوری باشه که سودش بین 2.5 تا 4 درصد کل پروفرما هست.
مثلا در خرید 300 میلیون تومن بین 8 تا 20 میلیون تومن کارمزد هستش
شما میتونید کالاشونئ بگیرید و به ما بدید بفرستیم چین براشون تولید کنند و...
2.رفتن به کارخانه ها و کمپانی های بزرگ و مذاکره با آنها
خط تولید ... مواد اولیه ... و ....
باید بگید بهترین مواد اولیه و خط تولید بهترین کالا رو با 5 تا 10 درصد زیر قیمت بازار از بهتربن کمپانی ها برای شما خریداری میشود.از خداشون هست.
بر فرض مواد اولیه از کود شمیایی گرفته تا پلیمر و ... اگر سفارش داشته باشین چون تیراژها بالست و هرماه هم سفارش میخوان سود شما ماهیانه میشه و حداقل ماهی بالای 5 تا 10 میلیون هست.
البته این هم باید اضافه بشه برای آنها ویزای چین کانادا امارات گرفته میشود برای بازدید از کارخانه و ... براندازی مواد و محصولات
1 -آقا محمدرضا به نظر خودتون برای یک شخص تازه وارد و بی تجربه توی این کارها کدوم کار رو بهتره که شروع کنه؟
2 - منظورتون از خط تولید همون دستگاه های تولید هست؟
3 - یعنی ما به هر کارخونه ای که مراجعه کنیم فرقی نمی کنه؟
این یعنی خواباندن همان یک ذره تولید ملی
به منظور سودیابی دو نفر
1- وارد کننده
2- تولید کننده
و دودش هم این وسط فقط به چشم نیروی کار میره و بس
محمد عزيز
ممونم از شما
ولي يك مشكلي در اين زمينه به نظرم وجود دارد
مورد اولش اين هست چرا يك كارخانه دار يا يك شخصي كه نياز به يك كالا دارد با وجود بودن شركت ها و افراد معروف در اين زمينه بايد بياد كارش رو بده به من نوعي كه هيچ شركتي ندارم يا اگر من نمايينده شركت شما هستم به يك شركت تازه كار(اگر تازه شروع كرديد)
(حالا در مورد توليد ملي هم كه بگذريم-بحثي نيست)
از واردات چيزي نميدونم ولي انقدر ذهنم بهم ميگه كه در بيشتر موارد افراد وارد كننده در بعضي موارد بايد كارهايي رو انجام بدهند كه افراد كمتري بايد بدوند(در مورد ماليات-جنس وارداتي وووو)
و اعتماد كردن در اين زمينه به نظرم سخت خواهد بود
(09-27-2012 11:22 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]1 -آقا محمدرضا به نظر خودتون برای یک شخص تازه وارد و بی تجربه توی این کارها کدوم کار رو بهتره که شروع کنه؟
فرقی نداره
شما سفارش گرفتید ما قرار داد میبندیم و کارخانه ها رو بهشون نشون میدیم و شروع به همکاری
خط تولید مثلا خط تولید کارخانه ماکارانی روغن میله گرد و ....
خیر.هر کارخانه ایی میشود
(09-27-2012 11:28 AM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]این یعنی خواباندن همان یک ذره تولید ملی
به منظور سودیابی دو نفر
1- وارد کننده
2- تولید کننده
نه اتفاقا ما کمک میکنیم صنعت پیشرفت کنه
تکنولوژی هایی وارد میکنیم که به صنعت کمک میکنه
(09-27-2012 11:32 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ] (09-27-2012 11:22 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]1 -آقا محمدرضا به نظر خودتون برای یک شخص تازه وارد و بی تجربه توی این کارها کدوم کار رو بهتره که شروع کنه؟
فرقی نداره
شما سفارش گرفتید ما قرار داد میبندیم و کارخانه ها رو بهشون نشون میدیم و شروع به همکاری
خط تولید مثلا خط تولید کارخانه ماکارانی روغن میله گرد و ....
خیر.هر کارخانه ایی میشود
(09-27-2012 11:28 AM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]این یعنی خواباندن همان یک ذره تولید ملی
به منظور سودیابی دو نفر
1- وارد کننده
2- تولید کننده
نه اتفاقا ما کمک میکنیم صنعت پیشرفت کنه
تکنولوژی هایی وارد میکنیم که به صنعت کمک میکنه
شاید من بد متوجه شدم
در عین حال اگر کار بر روی وارد کردن تکنولوژی و مواد خام اولیه که نیاز به واردات دارد باشد
نه تنها مشکلی ندارد بلکه مطمئن باشید دعای خیر نیز بدرقه کارتان خواهد بود
موفق باشید
(09-27-2012 11:32 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]محمد عزيز
ممونم از شما
ولي يك مشكلي در اين زمينه به نظرم وجود دارد
مورد اولش اين هست چرا يك كارخانه دار يا يك شخصي كه نياز به يك كالا دارد با وجود بودن شركت ها و افراد معروف در اين زمينه بايد بياد كارش رو بده به من نوعي كه هيچ شركتي ندارم يا اگر من نمايينده شركت شما هستم به يك شركت تازه كار(اگر تازه شروع كرديد)
(حالا در مورد توليد ملي هم كه بگذريم-بحثي نيست)
از واردات چيزي نميدونم ولي انقدر ذهنم بهم ميگه كه در بيشتر موارد افراد وارد كننده در بعضي موارد بايد كارهايي رو انجام بدهند كه افراد كمتري بايد بدوند(در مورد ماليات-جنس وارداتي وووو)
و اعتماد كردن در اين زمينه به نظرم سخت خواهد بود
خوب سجاد جان ما تازه شروع نکردیم 4 سال هست
و دفتر چین هم 6 سال داره کار میکنه پس تازه کار نیستیم
ایرانی های چین مارو میشناسن و حت داخلی ها که با چین کار میکنند چون کلا 100 شرکت ایرانی تو چین نیست و همه همو میشناسن
ما هم جزو اولین نفرها هستیم
اعتماد اتفاقا عالی هست
د
تا حالا فکر کردین همین کامپیوتری که داری باهاش کار میکنی کجاش ایرانی هست؟
همین سیستم adsl مودم ها کدام ایرانی هستند
تعصب الکی به ایران نداشته باشی
در گنجره بیل کلنگ کامیون تلفن کامپیوتر لپ تاپ تردکیل وسایل ورزشی تلویزیون ها و .............. 9900 قلم هست در ایران وارداتی هست
دوستان من پیوند کلیه کردم بعضی دوستان در جریان هستند من قرص هام سوئدی هستش و بیش از 30 درصد مردم قرص های سوئدی استفاده میکنند
و این قرص ها تحریم شدند و تا به امروز کسانی که قرص های سوئدی میخوردند و حالا ایرانی میخورند بیش از 85 درصد پس کلیه خوردند و دوباره بدبخت شدند؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا تعصب بیخودی و الکی؟؟؟؟؟
من نمیگم چین خوبه ولی شما رو هرچی دست میزنید وارداتی هست
باعث پیشرفت میشه
شمایی که میخوای پولدار بشی نمیگی انشالله تا 5 سال دیگه پراید میخرم میگی bmw benz ....میخرم
لطفا یکطرف به قاضی نرید