(12-30-2012 12:56 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
به نظرم اگه تجربه داری تو این کار برو جلو
پدر من 40 سال تو این کار بود ولی این اواخر دیگه داره مثل رفیق هاش جمع می کنه!
البته الان تولید بهتر شده ولی فقط برای کسایی که تجربه دارن و این کاره هستن .در ضمن حواست به مشتریات باشه از هر 10 تا شون 6 تا شون چکاشون بر می گرده!!!!!!!!
دقت کن
دوستان شرکتهای تولید پوشاک دسته بندی می شن؟ مثلا شرکتها فقط باید لباس زنانه یا مردانه تولید کنن؟
پارچه باید از تهران تهیه کنید هم تنوع زیاد هست و هم پارچه های که بیشتر مد هست میتونی پیدا کنید.
(12-30-2012 03:18 PM)webmilyard نوشته شده توسط: [ -> ] (12-30-2012 12:56 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
به نظرم اگه تجربه داری تو این کار برو جلو
پدر من 40 سال تو این کار بود ولی این اواخر دیگه داره مثل رفیق هاش جمع می کنه!
البته الان تولید بهتر شده ولی فقط برای کسایی که تجربه دارن و این کاره هستن .در ضمن حواست به مشتریات باشه از هر 10 تا شون 6 تا شون چکاشون بر می گرده!!!!!!!!
دقت کن
دوستان شرکتهای تولید پوشاک دسته بندی می شن؟ مثلا شرکتها فقط باید لباس زنانه یا مردانه تولید کنن؟
باید حوزه کاریه خودتو مشخص کنی پوشاک مردانه/زنانه/زیرزنانه/مانتو/تریکو ...
جواز هم باید بگیری و رسته خودت را مشخص کنی
به نظرم تولید لباس زیرزنانه و بچه گانه سودآورتر هست.
ولی قبلاً هم گفتم که اگر تجربه نداری با یکنفر که حداقل 3 یا 4 سال این کاره است کار کن!!!
نقل قول :باید حوزه کاریه خودتو مشخص کنی پوشاک مردانه/زنانه/زیرزنانه/مانتو/تریکو ...
جواز هم باید بگیری و رسته خودت را مشخص کنی
به نظرم تولید لباس زیرزنانه و بچه گانه سودآورتر هست.
ولی قبلاً هم گفتم که اگر تجربه نداری با یکنفر که حداقل 3 یا 4 سال این کاره است کار کن!!!
برای چنین تولیدی هایی نوع پارچه هم باید از قبل مشخص باشه؟
پارچه از خارج وارد شود بهتره است یا از داخل ؟
مثلا پارچه فاستونی
دوستان کسی این بحث رو ادامه نمی ده؟
برای تولیدی پوشاک باید نوع پارچه هم باید از قبل مشخص باشه یا از هر نوع پارچه ای می شه استفاده کرد؟
مهدی 77 رو تو سفر مشهد باهاش آشنا شدم. پسر بسیار قابل اعتمادیست و اینکارست. از راهنماییهاش استفاده کن.
سلام به دوستان .من هم در صدد راه اندازی تولیدی پوشاک بچگانه وزنانه فصل هستم.خودم طراحم و خیاط.ولی اصلا نمیدونم چطور شروع کنم.تعاونی یا ثبت شرکت؟اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن ممنونم.
دوستان منم در فکر راه اندازی تولیدی پوشاک هستم البته حاضرم در تولیدی پوشاک کار کنم تا تجربه کسب کنم
اگر تولیدی یا جایی رو میشناسید لطفا معرفی کنید ممنون