09-26-2012, 11:15 AM
(09-26-2012 07:23 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]تو سوسیس گیاهی که نمی شه از پنیر استفاده کرد (اگر بازار مصرف گیاه خواران را هدف گرفته باشید)
اگه هم به دلیل پایین آوردن هزینه می خواهید گیاهی تولید کنید که نیازی به این کارها نیست ، کافیه همون فرمول اصلی را درصد گوشتش را تا پایین ترین حد آورد پایین و همچنین به جای گوشت از مرغ استفاده کرد ، همین الان هم نمونه های سوسیس آلمانی و کالباس مارتادلا با قیمت های کیلویی زیر 4 هزار تومان در بازار هست که همین رویه را در پیش گرفتند.
فسمت عمده ای از گیاه خوار ها لبنیات مصرف میکنند ، یه زمانی منم گیاهخوار بودم از لبنیات و ماهی استفاده میکردم .
سوسیس های گیاهی نه از ماهی و نه از مرغ استفاده نمیشه .