09-24-2012, 01:51 AM
سلام
ببینید من یه روشی بلدم برای قبولی در کنکور پزشکی دانشگاه آزاد.
دوستانی که کنکوری تجربی بودن میدونند دانشگاه آزاد قبول شدنش راحت هست ولی پزشکی قبول شدنش اصلا راحت نیست.
به نظرتون میشه از این روش درآمدی کسب کرد؟
خودم زیاد به دلم نمیشینه که بخوام از کسی پول بگیرم که بهش مشاوره یه صفحه ای بدم.
ولی از طرفی همین مشاوره که شاید یه صفحه هم نشه اگه طرف اجراش کنه صد در صد قبول میشه
با قاطعیت میگم که هیچ مشاوری چنین روشی رو بلد نیست.
از طرفی هم میگم اگه به کسی کمک کنم با این روش پزشکی قبول بشه (فقط و فقط برای رضای خدا) و درد هر انسانی رو کم کنه....نتیجه دنیوی و اخرویش به من هم برمیگرده.
در کل به نظرتون میشه از این کار کسب درآمد کرد؟
شما بگید درست هست یا نه؟
یه مشکل هم هست من اگه به یکی این روش رو بگم ممکنه پخش بشه و دیگه نه کاربردی برای خودشون داره ( چون رقیباشون زیاد میشه) و نه برای من!
مشاوره قلم چی
در زمینه پشتیبانی آزمون ها خیلی حرف شنیدم
شما اطلاعی دارید؟
ببینید من یه روشی بلدم برای قبولی در کنکور پزشکی دانشگاه آزاد.
دوستانی که کنکوری تجربی بودن میدونند دانشگاه آزاد قبول شدنش راحت هست ولی پزشکی قبول شدنش اصلا راحت نیست.
به نظرتون میشه از این روش درآمدی کسب کرد؟
خودم زیاد به دلم نمیشینه که بخوام از کسی پول بگیرم که بهش مشاوره یه صفحه ای بدم.
ولی از طرفی همین مشاوره که شاید یه صفحه هم نشه اگه طرف اجراش کنه صد در صد قبول میشه
با قاطعیت میگم که هیچ مشاوری چنین روشی رو بلد نیست.
از طرفی هم میگم اگه به کسی کمک کنم با این روش پزشکی قبول بشه (فقط و فقط برای رضای خدا) و درد هر انسانی رو کم کنه....نتیجه دنیوی و اخرویش به من هم برمیگرده.
در کل به نظرتون میشه از این کار کسب درآمد کرد؟
شما بگید درست هست یا نه؟
یه مشکل هم هست من اگه به یکی این روش رو بگم ممکنه پخش بشه و دیگه نه کاربردی برای خودشون داره ( چون رقیباشون زیاد میشه) و نه برای من!
مشاوره قلم چی
در زمینه پشتیبانی آزمون ها خیلی حرف شنیدم
شما اطلاعی دارید؟